Jak zabalit kočárek pro poštu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8698
5.3.12 13:03

Aha, a jinak to nejde? vsak ppl nebo jiním odvozem,tak stym už pomoc nevím ale musi ješte neco být na velky balíky nad 30kg a to ho deš reklamovat a posílaš to naspátek? nebo proč ho potrebuješ poslat? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sweetheart
5.3.12 13:07

ne prodávám ho právě.. jenže nemám na to velkou krabici ani se nechci přes celý město s žádnou táhnout, tak mě napadla ta folie..

• Citovat
  • Upravit
8698
5.3.12 13:12

No folie se ti muže poškodit prepravou roztrhnout a kočárek poškodit,aha a musíš to posílat ty? neda se jiný odvoz promin že se staram,to asi nemáš kupcu ve stejním meste že? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sweetheart
5.3.12 13:16

nemám bohužel..podle mĚ se folie nepřetrhne je kvůli tomu dělaná aby se zboží dalo takhle zabalit a poslat..jen nevím kolik jí bude potřeba :-)

• Citovat
  • Upravit
8698
5.3.12 13:18

Aha no tak skus ja to takhle neznám,takže :mrgreen: ale snad se ti to podarí a pošleš to no jo ale bez krabice ten kočárek má kolik kg? uplne vše :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
5.3.12 13:24

Nedávno jsem zrovna toto řešila. Bez krabice - jen omotaný fólií - by to bylo poštou i PPL dražší, protože by to prý přepravovali jako paletové zboží. Krabici jsem nakonec sehnala v krámu, kde prodávají kočárky - paní mi velice ochotně dala vybrat mezi x krabicemi od kočárků. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí