Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Prosím poraďte jaký nánožník na Slalom, nevím jestli je nutný originál nebo stačí nějaký univerzální. Ten originál je prý zbytečně velký. Nvím jestli jsou ty nánožníky nějak vyteplené. Díky za rady.
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProAhoj, já mám golfáč Jane Carrera Pro, ale na tu letošní kolekci jsou nánožníky stejné na všechny kočárky. Koupila jsem si ho, je vyteplený. Já ted používám fusak Aesthetic, ale v mrazech určitě budu dávat deku a přes to ještě nánožník.
Minuklý týden jsem psala na handypraha.cz (kvůli kamarádce), ale nánožníky jsou vyprodané. Možná zkus jiný obchod,
já sice jěště miminko nemám,ale mám objednaný kočár Jané Slalom Pro a i originál nánožník. Je vyteplený a přišel mi mnohem lepší než neoriginál
Ahoj, já mám orig. nánožník (kočár jsme kupovali jako trojkomb. z druhé ruky s kompletním příslušenstvím) ale zateplený není, spíš funguje jako ochrana proti větru a mírnému dešti a pod ním je dost velká fuga, takže dávám ještě deku přes malého, když je zima…na jaře a v létě když je teplo a třeba pod mrakem a fouká tak zatáhnu a stačí i bez deky a kolikrát když jen lehce poprchává nemusí mít ani pláštěnku…loni v zimě když byl malému cca rok a půl, se pod něj vešel úplně v pohodě i ve fusaku. Já jsem celkově s tímhle kočárem hrozně spokojená, jezdí se mi s ním líp než s golfkama a to i pokud jde o nástup a výstup z MHD.