Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj maminy,
chtěla bcych se zeptat, jestli máte některá zkušenosti s kočárkem x-lander? Líbí se nám XA a to hlavně pro snadnou ovladatelnost - přední zatáčecí kola jsou prostě super. Zkoušela jsem zatáčecí kola hledat u jiné čtyřkolky a nenašla jsem.
Zdá se mi ale, že má i dost nedostatků - ke zvednutí zádové opěrky jsou potřeba obě ruce, když chcete odendat hrazdičku před dítětem je nutné nejdříve sundat stříšku, nevím, jestli není hluboká korbička moc malá a jesli není moc těžký (někde jsem našla váhu 14kg).
Chtěla bych s kočárkem vyrazit na kolečkové brusle, proto mi zde chybí brzda na rukojeti, nevíte, zda ji lze domontovat?
Líbí se mi i kočárek Hoco Tajfun, ale nemá nafukovací kola a přední kola nejsou zatáčecí. ![]()
Nemáte někdo zkušenosti s některým z těchto kočárků?
Díky za odpovědi.
Kiťa
ekito,
na téma X-lander je tu několik diskuzí. Proč si je prosímtě pořádně nepřečteš, než založíš novou.
Ahoj Ekito,
jak riká Sati je tu opravdu hoooodně diskuzí na toto téma. Já sama jsem vlastníkem kočárku XA a vím,že hooodně krát jsem tu maminkam posilala svoje poznatky a rady tak zkus pohledat. Popr.mi zasli SZ zkusim ti poradit jak jsem spokona ja ![]()
Pa