Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte některá zkušenosti s tímto kočárkem? Díky za odpovědi, P.
My tenhle kočárek máme pár dní doma a nemůžu si stěžovat, skvěle se mi s ním jezdí, perfektně se ovládá jednou rukou, i když manžel s ním jezdí se zablokovaným. Nánožník na něm srží pevně, nikde neprofukuje, fusak je taky teplý, ještě k němu máme doma tašku, ta má vyndávací záda, takže taky poslouží jako fusak, když ještě není takový chladno, ale tu jsme ani nepoužily
Kdyby jsi cokolov potřeboaval vědět tak se ptej, snad poradím.
Popilio, díky za odpověď
Já teď vybírám sportovní kočárek, ale né golfky, i když bych ráda, aby měl kočárek váhu jako u golfáčů. Bohužel ideální kočárek neexistuje, ale od bertolini se tomu blíží. Našla jsem, že tedy váží cca 14kg, což je docela dost, ale… Má prý 4 polohy až do úplného lehu a taky se mi líbí, že je vhodný na zimu, jak je pěkně vypolstrovaný. Já mám doma takovou šílenou kombinaci z Polska a má přes dvacet kilo i ve sportovním provedení a už mě málem zavalil ![]()
Viděla jsem, že na MMB prodává maminka za 6tis. Myslíš, že je to dobrá cena?
Přehazovací rukojeť nemá, ale dá se otáčet po i proti směru jízdy?
Já ho koupila od jedné mamky za 2.500.- sice používanej, ale vidět to na něm rozhodně není, v perfektním stavu. 6.00,– záleží taky na tom zdsa je novej nebo jak používanej, ale myslím, že jsem ho tam taky viděla. Otočnou korbu nemá, ale to v pohodě vyřešíš slunečníkem, na zimu fakt dobrej je, fusak teplej a nánožník sice tenkej, ale rozhodně neprofoukne, má dobrý přichycení ke konstrukci, kdy se úplně napne a nikde neodstává.
Jediná vada o které vím, je že je trošku těžký přichytit madlo, napoprvé jsem se nad tím spotila jak prase a nakonec jsem ho přidělala obrácene
ale to chce jen cvik, manžel ho má nasazený během minutky, ale stejně teď jezdíme bez madla, je to zbytečný ho tam na zimu mít.
Ještě pak písnu a napíšu víc. Měj se.
Našla jsem použitý v bazaru v Kobylisích za 2900,–, tak se tam příští týden vypravíme.. Je černo-červený, ale na barvě tolik nezáleží, hlavně ho chci vidět v reálu
Kamarádka mě láká, ať si pořídím x-lander, ale nedá se dát do úplného lehu a to by se Nelče nelíbilo.. A váhově jsou na tom stejně. Každopádně příští týden už musím něco pořídit, protože s tou naší těžkou Polskou herkou už nikam nejedu MHD
děs běs a to ještě nemůžu sklopit rukojeť, protože odešly klouby, tak je to daný napevno a oprava 500kč… Takže zabíráme celý prostor pro kočárky - to z nás mají všichni radost ![]()
Láká, láká kamarádka na x-lander
?
A x-l. je trochu lehčí, ne?
Ten Mutsy taky nejde do lehu - pro Jitku.
Hoj, já o vlku a vlk je za dveřmi
X-lander je o kilčo lehčí. Dneska jsem ho viděla v reálu - měla ho jedna mamča u houpacího koníka. Je taky moc pěkný a i dobře vypolstrovaný. Vyzkoušíme oba příští týden. Objedeme tři bazary, kde prodávají i nové kočárky a to by nebylo, abych si nevybrala ![]()
Zdravim rada bych se zeptala to se tady bavite o tech bertini ke kterym lze pridat pridavne sedadlo pro druhe dite? mate s tim nekdo zkusenost. diky linda
Mám s ním ty nejlepší zkušenosti. Precizní propracování, po 4 letech vypadá neopotřebovaně a hlavně neokoukaně (nepoznáte jak starý je to model). Pro dítě velmi pohodlný. Maminky, které nechávají dítě spát na zahradě ho využijí opravdu dlouho, protože sedačka má délku 92 cm. Co mi chybělo bylo stínítko. Dnes je možné koupit kočár se sklopnou boudičkou. Nicméně dá se určitě něco universálního dokoupit, viděla jsem to u sestry v Austrálii. Široké rozpětí kol - občas problém projet kolem pokladen, ale projela jsem všude. Naopak tento kočár jen tak nevyvrátíte. Ve výtahu jsem musela sklopit rukojeť.