Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, chtela jsem se zeptat, jestli jste nektera v poslednich letech byla na veletrhu v Brne v breznu, kdy je tam mobitex+vse pro dite. Jedna ses mi o to, jestli se tam da vyhodne koupit kocarek. Letos zacina 14.3. a ja mam termin na konci brezna, tak jestli ma cenu riskovat a pockat si na ten veletrh. Dik za zkusenosti
Zkus pohledat v diskusích, letos na jaře se tohle téma probíralo. Určitě tam najdeš odpověď…
Já konkrétně tam taky pro kočárek byla (sporťák Inglesina Espresso), ale nekoupila jsem ho tam. Koupila jsem ho nakonec přes internet o cca 500,– levněji a měla jsem možnost výběru barvy. Na veletrhu měli jen dvě a mě se líbila jiná…
Dadla
ahoj
nechci tě odradit, ale letos to tam bylo naprosto hrozné - vybírala jsem zrovna golfky, tak jsem to brala jako dobré místo - kde vše najednou můžeš vidět… mi tam ale mohli jet až v sobotu - a byla to naprostá katastrofa… v pavilonu narvané na sobě stánky vystavovatelů a my se nechali unášet davem… viděla jsem sice tak 60 % toho co jsem chtěla ale zážitek to pro mě byl dost otřesný.. prostě porohlídnout si vklidu jednu věc moc nešlo… jak to bylo výhodné moc nevím protože jsme to po 15 minutách vzdali a odešli… ale pokud jsi silnější nátura a tlačenice ti nevadí, tak se tam klidně vyprav..
možná ve všední den je to lepší…
Ahojky,
tak mi tam v březnu 2005 koupili kočárek cca o 5000,– kč levněji než se prodával ruzne v obchodech nebo na netu. Tak zalezí na vas. Ale asi bych to moc neriskovala. Jednak jak už tu kdosi psal je tam opravdu hoooodne lidi -nejlepe tam jit v patek - to jsme tam sli tento rok a parada moc lidi tam nebylo - a jelikož budes skoro před porodem tak bych asi ani neriskovala to, že tam koupíte co budete chtít. Protože my jsme si tam kočárek vybrali ale jelikož neměli barvu která by se nám líbila tak jsme si to museli nechat objednat a dovezli nam ho az v cervnu, takže jen abys byla připravená že možná kočárek mít ani nebude do porodu !!
Ale jinak veci jako peřinky, deky do kočárku, hrací deky atd…tam klidně můžete nakoupit v pohodě, těch tam měli hodně i v ruznych barvách a s různymi vzory.
Tak snad jsem poradila
Pa .
Ahoj, já jsem si leteos v Brně kočárek koupila- golfky Jane Carrera o 5% levněji (na úplně nový kočárek) a pak dávali slevu 10% na vystavené kočárky, ale pro ně sio člověk musel přijet až po ukončení veletrhu v neděli, my tam byli v sobotu.
Je pravda, že je toho tam hodně, my jsme tam byli s malou, tenkrát měla 5 měsíců a jeli jsme z daleka, takže jsem si to ani nemohla prohlédnout. Ale já jsem měla předem z internetu vybrané své favority- Jane a Inglessinu Zippy, takže jsem šla jen k těmhle stánkům a kočárky porovnávala. Bylo to super, že jsem je viděla naživo. Inglessinu bychom si mohli také koupit rovnou tam, vyšla by o 1000 Kc levněji.
Takže hlavně nech dítě doma a pak určitě jeď.
Holky co jste byly minulý rok v Brně na veletrhu, chci se zeptat, vystavoval tam Peg Perego a Deltim? Pokud ano, jak velké byly slevy? A u kterých ostatních značek jste viděli největší sley? Díky Meridea
Ahojky maminy…taky se letos chystám na veletr a to až v neděli na závěr a jak tady na to koukám mám po náladě…myslela jsme,že pojedu i s malou a vše si odzkouším přimo s ní a tady píšete nejlépe bez dítěte.Chtěla jsem tam koupit golfky,je fakt,že mám nějaké favority a myslela,že to rozlousknu přímo tam,že to je jedinná možnost jak je vidět pohromadě.A když už jsme se tady zapojila…nemáte některá Inglesinu Zippy nebo TKF Buggster nebo Peg Pérego Pliko 3 Completo?!Díky za odpověď radůza
Radůzko - mně všichni od PP clasico odrazují, i když jsem si četla starší články, není to žádná sláva. Proto jsem se rozhodla pro PP P3 budu příští tyden objednávat, tak doufám budu spokojená. Hezký den. Pardon-
jsem to spletla myslela jsem, že že PP centro completo jsou špatné tak se moc omlouvám ![]()
Reňo díky za zprávičku…je fakt těch kočárku moc a pak člvěk pořád neví a něčeho se dožaduje,tak snad se rozhodnem správně
! Hezký den radůza
To Meridea:
Peg Perego loni hledala sestřenice, ale nenašla. Deltim tam byl myslím společně s X-landery. My jsme koupili X-lander XA a sleva byla 10 nebo 15%, už si přesně nepamatuju.
Letos jdeme na golfky, tak uvidíme…
Ahojky Anonymni…můžu se pozeptat jestli máš nějaké golfky v merku nebo budeš vybírat až tam
?!Díky radůza
Radůzko, omlouvám se, že jsem anonymní, ale byla jsem zaregistrovaná a pak mi najednou úplně přestalo fungovat přihlašování. Chvilku jsem se marně pídila po důvodu a pak jsem se na to vybodla
Jo a zapomněla jsem se podepsat…
A teď k věci: na veletrhu jsme byli dneska, golfky jsme zatím chtěli omrknout, ale nic nás nenadchlo. Máme ale zamluvenou autosedačku Maxi-cosi - ti mají na vystavené kusy 20% slevu, ta je velmi příjemná ![]()
A ke staršímu dotazu Meridea - Peg perego jsme zase nenašli, ale Deltim jo - vystavuje Baby point vpravo od vchodu.
Ať jste úspěšné, Jana
Radůzko, omlouvám se, že jsem anonymní, ale byla jsem zaregistrovaná a pak mi najednou úplně přestalo fungovat přihlašování. Chvilku jsem se marně pídila po důvodu a pak jsem se na to vybodla
Jo a zapomněla jsem se podepsat…
A teď k věci: na veletrhu jsme byli dneska, golfky jsme zatím chtěli omrknout, ale nic nás nenadchlo. Máme ale zamluvenou autosedačku Maxi-cosi - ti mají na vystavené kusy 20% slevu, ta je velmi příjemná ![]()
A ke staršímu dotazu Meridea - Peg perego jsme zase nenašli, ale Deltim jo - vystavuje Baby point vpravo od vchodu.
Ať jste úspěšné, Jana
Ahojky Jani…prosím Tě,využiji že jsi tam už byla,myslíš,že tam najdu Inglesinu, Peg Pérego a TKF Buggster?! Autosedačky máme vyřešené,alepoň něco
Díky…ať tam nejedu zbytečně…přeci to je skoro 200 km
…Díky radůza
Radůzo,
Inglesina je tam určitě ale P.Per. a TFK nevím nevím…:-/ ale zkus se podivat na net primo si vyhledej veletrh Mobitex (soucasti je prave veletrh Vse pro dite) a tam by meli byt snad vyjmenovani vystavovatele a uvidis
Jinak i ja jsem mela TFK Buggster vyhlidnuty, ale nakonec jsem koupila Quinny Zapp protoze jsem si je mohla vyzkouset, na TFK jsem nikde v obchode nenarazila a nez kupovat zajice v pytli..... ![]()