Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Chtěla jsem se zeptat zda má někdo zkušenost s tímto kočárkem. Měla jsem možnost podívat se na něj jen na netu. Zajímá mě jeho využití pro dvě různě staré děti: mimi a 2 letý klučina. Přemýšlím ještě o Jane powertwin duo, ale myslím, že je o dost těžší. Tak nevím ![]()
Katy, vypada skvele, ale me by odradily dve veci - jednak je hodne siroky, takze bych mela problem s dvermi a s MHD a jednak bych se bala, ze starsi ditko bude dloubat do miminka…
A ted koukam na treti vyhradu - predni kolo neni otaceci, takze se s nim bude hur jezdit…
Ja jezdila s powertwinem a super.
Ovsem kdyby se uz loni na jare do CR dovazel Phil&Teds, tak nevaham ani minutu a mam ted. Mela jsem s nim moznost jet a fasicnuje me jednak nosnost a pak taky vyuziti jak pro jedno, tak pro dve deti:
http://www.bejbycentrum.cz/fotky/1219.jpg
Lesina
Tak to jsem se právě nikde nedočetla, že nemá aretovací přední kolo, to by byl asi problém. A vůbec jsem si neuvědomila tu šířku kočárku. Tenhle kočár cos mi napsala, to je fakt bomba, je nádhernej. Mám další přírůstek do domácí diskuze. Děkuju moc.
Katy, me se na nem nejvic libi, ze kdyz jdes bez starsiho sourozence, tak nemusis tahat tandem… proste jen nechas druhou sedacku doma - takze po roce jezdeni nemusis menit kocar…
A jela jsem s nim, je lehouckej a pritom pevnej - ale je to uplne jiny system, nez bezne kocarky.
L.