Nánožník na korbičku v létě

17
14.4.22 11:44

Nánožník na korbičku v létě

Ahoj, mám 3 týdenní mimčo a řeším, jestli dávat v létě nánožník na korbičku? Nebude v kočáru moc vedro? A jakým jiným způsobem zabránit sluníčku ve “vstupu” do kočárku? Vím, že hlavu zastíním plenkou, ale co zbytek těla?
Moc děkuji. :think: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4132
14.4.22 11:47

Nánožník nedávat. Vždyť by se tam upeklo. Existují clony na kočárek. Ty jsou nejideálnější. Plena se na kočárek nemá dávat, protože pak se zabrání, aby tam proudil vzduch a bude tam mít jak ve skleníku.
Jinak nožičky jsem zakrývala plinou a snažila se jezdit tak, aby na ni nesvítilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
14.4.22 11:56

Nedavala jsem ani v zime, s fusakem a poklopem by se mi dite upeklo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18693
14.4.22 11:58

@SabVok na sluníčko jsem dávala clonu a přes nohy jsem prehodila v lete jen tetraplenu když bylo třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
14.4.22 11:58

Nánožník určitě ne. By se dítko uškvařilo. Já mám syna chladnokrevníka, já mu dát o půl vrstvy navíc než tepelně snese tak zrudne jak paprika a není s ním k vydržení. Takže já jezdila mimo polední špičku, holé nohy měl a když už, tak přehodit plínu přes nohy. Ani ponožky nechtěl. Jinak jsem ho před každým výjezdem mazala krémem na opalování. Narodil se v září a ještě v říjnu bylo teplo. Na jaře měl na sobě jen jednu vrstvu oblečení a dečku. Nic víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
14.4.22 12:02

Nánožník určitě ne. Já přes dítě dávala látkovou plenu, pod ní bylo jen v body a plence. Nebo jsou clony na kočár, slunečníky apod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
14.4.22 12:10

Určitě ne. Max přikrýt lehkou dečkou nebo plenkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2392
14.4.22 12:11

Nánožník ve vedrech určitě ne. Plenu na korbu jsem taky nedávala, clona na kočárek mi přijde lepší. Dítě pod ní není utemované, je to vzdušnější a ještě to líp vypadá. :) Clonu jsem měla nějakou obyč z DM, jde přidělat snad na každou korbu.

Když hodně svítilo na nohy, namazala jsem je pořádnou vrstvou opalováku a tenkou plenou jsem je přikryla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
14.4.22 12:33

Nánožník v létě? Vůbec by, se dítko upeklo. Uvidíte jake mimi bude. Dcwea je docela zmrzlina takže v těch největších vedrech jezdila v body s krátkým rukávem a na nohou měla ponožky. Hlavně miminko důkladně namazat. Plenu přes kočárek taky nedávat ne proudí tam vzduch. Da se koupit univerzální clona na kočárek kupovala jsem jí v DM za 150kc má i uv ochranu. Pasuje na každý kočár to je mnohem lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
14.4.22 12:36

@annali tu clonu z DM jsem měla na sportaku a nejen, že mi nešla připevnit tak, aby na malou nesvitilo, ale při druhým pokusu se mi urvala šňůrka..

Řešila jsem látkovou plenou přes nohy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
14.4.22 14:02

Prosím, nedávat plenku přes kočár 🙏🏼 Syn je červnový, koupila jsem si clonu v DM ( měla jsem aj pro první ) Dá se na korbu aj pak na sporťák. Podle počasí pak dečka, zavinka apod. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
18693
14.4.22 14:05
@shadowbabe píše:
Prosím, nedávat plenku přes kočár 🙏🏼 Syn je červnový, koupila jsem si clonu v DM ( měla jsem aj pro první ) Dá se na korbu aj pak na sporťák. Podle počasí pak dečka, zavinka apod. :kytka:

Všichni tu píšou plenu přes nohy tak klid :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
14.4.22 14:08

Mela jsem clonu a plenku pres nohy, nekdy plenka nebyla potreba, tu clonu jsem si ruzne posouvala tak, aby stinila vzdy tam, kam svitilo slunicko a maly byl chraneny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
14.4.22 19:51
@hospodki píše:
Všichni tu píšou plenu přes nohy tak klid :roll:

Tak snad se ti ulevilo :kytka:

• Citovat
  • Upravit
74217
14.4.22 19:56

Měla jsem dubnové miminko. A v létě trávil v kočáru pouze v body. Nánožník jsem v létě nepoužila. Když foukalo nebo k večeru se ochlazovalo. Dávala jsem mu přes nohy plenku obrázkovou, že to byla tenká přikrývka. Nánožník se využil na podzim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí