Zkoušeli jste HG pohlcovač pachů na kočárek?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
43
24.3.22 08:03

Zkoušeli jste HG pohlcovač pachů na kočárek?

Dobré ráno maminky. Mám na vás otázku. Pořídili jsme si kočárek z druhé ruky, bohužel až doma jsem zjistila jak strašně nacuchlo od cigaretového kouře, již jsem dvakrát co šlo sundat prala a stříšky drhla kartáčem. Ale máte některá zkušenosti ze jste použili HG odstraňovač zápachu na kočárek? A pomohlo to? Ještě bude skoro 4 měsíce u řidičů, tak bych poprosila mamku aby ho dávala ven a větrala :D Nebo máte nějaké jiné tipy co použít aby se ten smrad odstranil :nevim: :poblion:? Dekuji za jakékoliv tipy a rady. Už jsem nevěděla co :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4072
24.3.22 08:34

Zkusila bych vydrhnout octem, ten dobre pohlcuje pachy. Ale ja bych do toho mimino nedala, cela ta konstrukce bude napustena nikotinem, dehtem a vsema mnamkama z kouře. :poblion: Nechapu, co za cunata kouri doma s detma a jeste ma ty koule ho prodat dal :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37113
24.3.22 08:40

Fuj, já bych se ten kočár pokusila vrátit, že smrdí. Kdyby se nepovedlo, tak bych ho poslala dál a koupila nový, do prokoureneho kočáru bych dítě nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
24.3.22 08:44

Bohužel paní již sennou nekomunikuje jak je zvykem! Já jsem vše už 2× prala a podložku do kočárku jsem si koupila novou, celou konstrukci jsem vydrhla a je v pohodě jen jsem to chtěl ještě podpořit něčím ty korbičky které nelze sundat. Pak jsem také přemýšlela že tady v Praze existují přímo firmy, které čistí kočárek parním vysavačem. Tak nevím. Jak tady někdo píše ať ho prodám dál mi přijde docela hloupé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
24.3.22 09:14
@Těhule30 píše:
Bohužel paní již sennou nekomunikuje jak je zvykem! Já jsem vše už 2× prala a podložku do kočárku jsem si koupila novou, celou konstrukci jsem vydrhla a je v pohodě jen jsem to chtěl ještě podpořit něčím ty korbičky které nelze sundat. Pak jsem také přemýšlela že tady v Praze existují přímo firmy, které čistí kočárek parním vysavačem. Tak nevím. Jak tady někdo píše ať ho prodám dál mi přijde docela hloupé.

Taky by mi bylo proti srsti poslat takovyto kocarek dal. Zkuste obvolat firmy na cisteni kobercu apod. Vim, ze cisti i detske autosedacky, tak by mohli vedet. Anebo firmy na opravu kocarku…Anebo bych cinkla do te firmy - jak pisete…. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
24.3.22 09:31

@Petája děkuji za milou a neodsuzujici komentář ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie