Zkoušeli jste HG pohlcovač pachů na kočárek nebo co funguje??

43
24.3.22 08:24

Zkoušeli jste HG pohlcovač pachů na kočárek nebo co funguje??

Dobré ráno maminky. Mám na vás otázku. Pořídili jsme si kočárek z druhé ruky, bohužel až doma jsem zjistila jak strašně nacuchlo od cigaretového kouře, již jsem dvakrát co šlo sundat prala a stříšky drhla kartáčem. Ale máte některá zkušenosti ze jste použili HG odstraňovač zápachu na kočárek? A pomohlo to? Ještě bude skoro 4 měsíce u řidičů, tak bych poprosila mamku aby ho dávala ven a větrala :D Nebo máte nějaké jiné tipy co použít aby se ten smrad odstranil :nevim: :poblion:? Dekuji za jakékoliv tipy a rady. Už jsem nevěděla co :pocitac: předem děkuji :)

Citovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
711
24.3.22 09:17

@Těhule30 a nema nekdo v okoli ozonovy generator? Ted po covidu to ma hodne lidi. Pokud to tam nechas delsi dobu, tak by mel ozon „vycistit“ vsechen zapach. On se za nejakou dobu rozpadne a je to naprosto bezpecne oproti cisticim prostredkum, ktere ti tam zustanou…
Jinak tim normalne cisti klimatizace -taky proti zapachu. Ale bacha-ozon je jedovaty a skodlivy do rozpadu -cca 2 hodiny. Pak je to v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
24.3.22 09:20

@Těhule30 jo, a jeste bacha-zabiji to vsechno zive a i kytky, takze v mistnosti co ozonujes, tak nemuzou byt zvirata ani kytky. Vyhodu to ma v tom, ze se to dostane do mist, ktere nevycistis rucne (do skvirek) a vydesinfikuje to tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
24.3.22 10:04

Děkuji ale nejprve zkusím to praní a větrání :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
24.3.22 10:32

@Těhule30

Cigarety jen tak nevyvětráš. Já bych to vrátila a pořídila někde jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1554
24.3.22 10:35

K tomu ozonovači - co dát kočár do auta a na benzínce vyozonovat? Nemusí být načuchlá jen látka, ale i všechny plasty, to nepůjde umýt ani vyvětrat. Zkusila bych ten ozon a kdyžtak vyměnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
24.3.22 14:54

@Asiina :lol: jak jednoduche-to by me nenapadlo :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.22 15:29
@Asiina píše:
K tomu ozonovači - co dát kočár do auta a na benzínce vyozonovat? Nemusí být načuchlá jen látka, ale i všechny plasty, to nepůjde umýt ani vyvětrat. Zkusila bych ten ozon a kdyžtak vyměnit.

Ahoj :), na benzince maji ozonovaci sluzbu? To slysim poprve. Vsimla jsem si jen vysavace a nekde dofukovani pneu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1554
16.4.22 20:34
@Mascha1mascha1 píše:
Ahoj :), na benzince maji ozonovaci sluzbu? To slysim poprve. Vsimla jsem si jen vysavace a nekde dofukovani pneu.

Myslím že už to bude na většině benzinek 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4