Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobré ráno maminky. Mám na vás otázku. Pořídili jsme si kočárek z druhé ruky, bohužel až doma jsem zjistila jak strašně nacuchlo od cigaretového kouře, již jsem dvakrát co šlo sundat prala a stříšky drhla kartáčem. Ale máte některá zkušenosti ze jste použili HG odstraňovač zápachu na kočárek? A pomohlo to? Ještě bude skoro 4 měsíce u řidičů, tak bych poprosila mamku aby ho dávala ven a větrala
Nebo máte nějaké jiné tipy co použít aby se ten smrad odstranil
? Dekuji za jakékoliv tipy a rady. Už jsem nevěděla co
předem děkuji ![]()
Citovat
@Těhule30 a nema nekdo v okoli ozonovy generator? Ted po covidu to ma hodne lidi. Pokud to tam nechas delsi dobu, tak by mel ozon „vycistit“ vsechen zapach. On se za nejakou dobu rozpadne a je to naprosto bezpecne oproti cisticim prostredkum, ktere ti tam zustanou…
Jinak tim normalne cisti klimatizace -taky proti zapachu. Ale bacha-ozon je jedovaty a skodlivy do rozpadu -cca 2 hodiny. Pak je to v pohode.
@Těhule30 jo, a jeste bacha-zabiji to vsechno zive a i kytky, takze v mistnosti co ozonujes, tak nemuzou byt zvirata ani kytky. Vyhodu to ma v tom, ze se to dostane do mist, ktere nevycistis rucne (do skvirek) a vydesinfikuje to tam.
Cigarety jen tak nevyvětráš. Já bych to vrátila a pořídila někde jiný.
K tomu ozonovači - co dát kočár do auta a na benzínce vyozonovat? Nemusí být načuchlá jen látka, ale i všechny plasty, to nepůjde umýt ani vyvětrat. Zkusila bych ten ozon a kdyžtak vyměnit.
@Asiina píše:
K tomu ozonovači - co dát kočár do auta a na benzínce vyozonovat? Nemusí být načuchlá jen látka, ale i všechny plasty, to nepůjde umýt ani vyvětrat. Zkusila bych ten ozon a kdyžtak vyměnit.
Ahoj
, na benzince maji ozonovaci sluzbu? To slysim poprve. Vsimla jsem si jen vysavace a nekde dofukovani pneu.
@Mascha1mascha1 píše:
Ahoj, na benzince maji ozonovaci sluzbu? To slysim poprve. Vsimla jsem si jen vysavace a nekde dofukovani pneu.
Myslím že už to bude na většině benzinek 🙂