Nápad na podnikání.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
691
1.2.22 09:39

Jestli nevíš, doporučuju on-line kurz Plážová přípravka od Stáni Stiborové, autorky Podnikání z pláže. Jinak že by se někdo dělil o podnikatelský záměr na foru, o tom pochybuju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2721
1.2.22 09:42

Tak já pořád čekám na ty tvé tipy, jak jsi slíbila. Že bych takové podnikání taky zvážila, jestli máš něco bezpracného, bez rizika, co bude vynášet… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81595
1.2.22 09:43

Online podnikání nevím, ale co chybí na trhu je hlídání dětí, úklid, péče o staříka a jakékoliv řemeslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35443
1.2.22 09:45
@Lileanka píše:
Ahoj, chtěla bych tady udělat něco jako brainstorming online.
Chtěla bych si od vás přečíst nápady na podnikání.. samozřejmě myslím online podnikaní, jelikož je to v téhle době asi nejlehčí a nejlevnější způsob.
nechci ale žádné kosmetické produkty.(Atesty..apod)
Tak budu ráda když se podělíte o nápady.
samozřejmě vám tady dám i moje nápady.

Kde máš ty svoje nápady? Nikde je nevidím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10109

Co třeba výměna dětí? Až vás budou vaše děti štvát, tak je za drobný poplatek vyměníte na dobu určitou za jiné haranty, abyste zjistily, že to co jste porodily a vychovaly vlastně není až tak špatné a mohlo by být i hůř. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80500
@inkakřivák píše:
Online podnikání nevím, ale co chybí na trhu je hlídání dětí, úklid, péče o staříka a jakékoliv řemeslo.

no ale fůůůůůjky, to je samá práce - to nejde dělat on-line ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
1.2.22 09:46
@Jahru píše:
Co třeba výměna dětí? Až vás budou vaše děti štvát, tak je za drobný poplatek vyměníte na dobu určitou za jiné haranty, abyste zjistily, že to co jste porodily a vychovaly vlastně není až tak špatné a mohlo by být i hůř. :mrgreen:

Ale to by mohlo být docela zajímavý - výměna děti :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit
72725
1.2.22 09:49

@Lileanka myslíš yze to někdo dá svoje know how :mrgreen: :lol: jsi vtipná, fakt jo.. to je základ podnikání přeci :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
1.2.22 09:49

Tssss. Co všichni máte? :D Já napad mám a zadarmo dám. Takže má to být bezpracný, bezrizikovy a má to sypat…? Hm. :think: Tak asi online pan zednik Lorenc, které takhle už postavil 3 baraky.
„Uvezu to?“
„Ne.“
„A teď?“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
1.2.22 09:50

Zaloz si ONLYfans
:palec:

• Citovat
  • Upravit
10109
1.2.22 09:51
@ludmilaadamkova píše:
Ale to by mohlo být docela zajímavý - výměna děti :palec: :palec:

A dalo by se to i rozpracovat. Takový pěkný online katalog - různé kategorie
Miminka - máte pocit, že je vaše mimino zaostalé/napřed? Půjčte si jiné na porovnání.

Předškoláci - vztekajici se dítě, výběr logopedickych vad

Školáci - je horší plavat v matice ne o anglině? Vyzkoušejte.

Myslíte, že máte nejhoršího puboše? Modely s protáčecíma očima, odmlouvací, neuklízející… vše skladem :pankac:

Příspěvek upraven 01.02.22 v 09:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81595
1.2.22 09:52

@stinga Ale tak já uznávám, že jsem mimo mísu. A že z práce bolí ruce a málokdy je z tebe za rok milionář.
Hele to mě tu zaujalo už víckrát, že každý chce podnikat, aby zbohatl. Přitom běžné lidé pracují, aby se uživili, nic víc. Když někdo hlídá děti, milionář z něj nebude, a přitom je to podnikání. Já raději místo podnikatel používám výraz živnostník. Přijde mi to jaksi výstižnější. Nevím, kde se to vzalo, že podnikání znamená být bohatý. Pro mne je to zdroj obživy, a málokdo se dostane na úroveň Janeček, Kellner, Babiš třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81595
1.2.22 09:56

@Jahru U většiny věkových kategorií by nabídka typu,,může být i horší" fungovala. U pubosu ne. To spíš něco jako,,Chcete zabít vaší prepubertální dceru? Půjcte si naši puberťačku a uvidíte, že situace není zdaleka tak hrozná, jak se vám jeví".
Jen nevím, jestli by pak rodiče ty své děti neuskrtili rovnou v kolíbce, po názorné ukázce, co je čeká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11560
1.2.22 10:06
@Midaku píše: … a pak fakt myslíš, že když někdo bude mít podnikatelskej plán s potenciálem na úspěch, že ho jen tak napíše nějaké cizí osobě na veřejným fóru? …

Aby vás neubylo. Když to použije ta jedna osoba, tak to zase takový dosah mít nebude. A my ostatní to nepoužijeme, protože to nebylo psané pro nás. Čestný pionýrský. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
1.2.22 10:33
@Jahru píše:
A dalo by se to i rozpracovat. Takový pěkný online katalog - různé kategorie
Miminka - máte pocit, že je vaše mimino zaostalé/napřed? Půjčte si jiné na porovnání.

Předškoláci - vztekajici se dítě, výběr logopedickych vad

Školáci - je horší plavat v matice ne o anglině? Vyzkoušejte.

Myslíte, že máte nejhoršího puboše? Modely s protáčecíma očima, odmlouvací, neuklízející… vše skladem :pankac:

zabilas :mrgreen:

akorát tedy ti puboši by asi nefungovali :think: ono se to nezdá, ale oni to mívají z pravidla v mozku srovnané a protočené oči a debilní ksichty a lachtaní nemoc a podobné lahůdky aplikují pouze na rodiče (a učitele), u cizích z nich bývají dokonalé mladé dámy a pánové :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová