Nápad na podnikání.

15
1.2.22 09:07

Nápad na podnikání.

Ahoj, chtěla bych tady udělat něco jako brainstorming online.
Chtěla bych si od vás přečíst nápady na podnikání.. samozřejmě myslím online podnikaní, jelikož je to v téhle době asi nejlehčí a nejlevnější způsob.
nechci ale žádné kosmetické produkty.(Atesty..apod)
Tak budu ráda když se podělíte o nápady.
samozřejmě vám tady dám i moje nápady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20897
1.2.22 09:11

Takže dáš ostatním nápady a ty budeš podnikat s čím? Víš že existuje něco jako konkurence? Možná se podívej na úplné základy fungování trhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30937
1.2.22 09:12

No, zcela uprimne - o zadny skvely napad bych se na diskusnim foru s nikym nedelila :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jolka86
1.2.22 09:14

Ano, každý ti tady napíše své know-how. Vymyslet si to musíš sama

• Citovat
  • Upravit
76659
1.2.22 09:15

@Lileanka ty jsi spadla z višně, nebo co?
to si myslíš, že ti tady zadarmo někdo poradí svůj nápad, jak a v čem podnikat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
1.2.22 09:17
@Cenarius píše:
Takže dáš ostatním nápady a ty budeš podnikat s čím? Víš že existuje něco jako konkurence? Možná se podívej na úplné základy fungování trhu.

ne.. my máme ty nápady dát jí :)))

• Citovat
  • Upravit
8742
1.2.22 09:18

Eh? Já asi ještě spím, ale toto fakt nechápu. Jednak jsi sem žádný bezva nápad nedala… a pak fakt myslíš, že když někdo bude mít podnikatelskej plán s potenciálem na úspěch, že ho jen tak napíše nějaké cizí osobě na veřejným fóru? Podnikat se začíná fakt jinak. Něco si o tom nastuduj a hlavně zatím s ničím nezačínej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
1.2.22 09:18
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35819
1.2.22 09:19

Si dnes snidala vtipnou kaši? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
1.2.22 09:19

@Midaku

ona ani nevěděla že když chce něco prodávat musí mít ŽL :palec: :palec: Myslím že jí je asi 18 holt neví no… ALe zjistí

• Citovat
  • Upravit
8742
1.2.22 09:21

@ludmilaadamkova no tak jen aby to zjistila dostatečně včas…ale tak pokud ji tu nikdo nedá zadnej nápad, tak stejně asi nezačne… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76659
1.2.22 09:23
@Midaku píše:
@ludmilaadamkova no tak jen aby to zjistila dostatečně včas…ale tak pokud ji tu nikdo nedá zadnej nápad, tak stejně asi nezačne… :nevim:

naštěstí pro ni i pro ostatní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76659
1.2.22 09:24
@Lileanka píše:
Chtěla bych si od vás přečíst nápady na podnikání.. samozřejmě myslím online podnikaní, jelikož je to v téhle době asi nejlehčí a nejlevnější způsob.

jo a hážu citaci, než to smažeš nebo přeměníš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
1.2.22 09:24
@Lileanka píše:

To je boží! :mrgreen: Fakt ti má někdo zdarma prozradit svůj nápad na podnikání? Ta lidská drzost a lenost nezná mezí. S takovým drivem se fakt do podnikání nepouštěj. :zed: Většinou to totiž stojí hodně práce, peněz a času. Ale jednu radu ti zdarma teda dám: Online podnikání není nejlehčí a nejlevnější způsob. Abys byla aspoň trochu úspěšná, musíš mít originální nápad, dobře připravit stránky a dostat se na první pozice vyhledávačů. To stojí dnes velké prachy. Jestli nejsi na googlu na 1. stránce, jako by jsi neexistovala. My máme originální produkt vlastní značky a vychází mi to na 400-500tis. ročně. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68965
1.2.22 09:30

Hmmm… to vypadá jako slibý začátek podnikatelské kariéry! :palec:
Takhle ráno se probudit, napsat na emimino, oni mi tam něco chytrýho poradí, hlavně aby mě to nestálo moc námahy a peněz (lehké a levné), já si sednu k počítači a budu podnikat online a přinese mi to peníze! Že mě tohle ještě nikdy nenapadlo, vzít to z tohohle konce :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová