Nápady na dort

3931
11.9.14 10:18

nápady na dort

Ahojda holky, můj chlap má dneska narozky normoš s dárkama mu budu přát v pondělí (až dorazej penízky ) ale jak tak sedím sama doma tak mě napadlo že mu jako překvápko upeču nějakej rychlo dort či koláč akorát mě nenapadá jakej z toho co doma mám (do krámu se nedostanu). Tak kdyby Vás některou napadlo co upéct tak Vám budu neskutečně vděčná :kytka:

Suroviny : Vajíčka, mouky, kypř. prášek, mléko, olej, sádlo, kakao, med, cukr, 2 čoko pudinky, 1 mléčná čokoláda, marmelády, povidla a na mrazáku strouhaný jablka, švestky, pár malin…

Možná bych ještě neco vyhrábla ve špajzu ale ani tvaroh ajni máslo bohužel nemám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1201
11.9.14 10:26

@klarushka Já moc nepeču, ale podle mně víc tipů najdeš na netu než na emiminu.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
11.9.14 10:33

Bábovku?.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
11.9.14 10:33

@Leniczka23 o akorát, že na ntu se těžko hledá, když toho máš tak málo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
11.9.14 10:34

¨Z těchto surovin mě napadá: Narozeninové muffiny( dle věku, počet muffinů), roládu, perník, jakoukoliv ovocnou hrnkovou buchtu s polevou… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ljt
11.9.14 10:36

Ahoj no korpus bych spichla z 300g cukru+3 vajicka+1 pr.do pec.+250g pol moky+1 mala slenicka vody 1sklenicka oleje.pece se na160 cca60 min.no a promazat marmeladou naplnit pudinkem polit cokoladou a dozdobit ovocem.

• Citovat
  • Upravit
1201
11.9.14 10:37

@tumpach Jo jasný to mně nenapadlo..škoda že neni nějakej program, že by člověk zadal co má za suroviny a vyjeli ti jídla.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
11.9.14 10:39

@Leniczka23 na netu sem koukala ale než bych projela všecky recepty tak by mě hráblo tak mě napadlo že to napíšu sem že třebas někdo bude mít nějaký nápad ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
11.9.14 10:41

@ljt děkuju pěkně jen se ještě zeptám jestli vše jen splácáš do kupy nebo šleháš sníh?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
11.9.14 10:41

Jinak holky moc děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
11.9.14 10:44

@klarushka Jasný..já právě vždycky jedu net..protože receptů mraky, ale s omezenými surovinami to je těžší..ať se vydaří.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ljt
11.9.14 10:47

No snih neni nutny ale je to pak nadychanejsi. napred si uslehej vajicka s cukrem do peny a pak pridavej dalsi suroviny.melo by to byt takove polohuste spus tekutejsi.tak at se zadari.

• Citovat
  • Upravit
3931
11.9.14 10:48
@ljt píše:
No snih neni nutny ale je to pak nadychanejsi. napred si uslehej vajicka s cukrem do peny a pak pridavej dalsi suroviny.melo by to byt takove polohuste spus tekutejsi.tak at se zadari.

děkuju pěkně :kytka: pak napíšu jak se povedl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
11.9.14 10:51

@klarushka Ahoj a něco slaného bys neměla :).. Mně se osvědčilo toto http://www.brydova.cz/…ny-dort-pivo- .. :).. Jinak z toho co máš určitě vymslíš nějakej perník, nebo koláč :) třeba http://www.recepty.cz/…y-kolac-8745 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ljt
11.9.14 10:54

Jo a cukr krystal nebo. piskovy. a jeste me napadlo do pulky testa dat kakao nebo grnko jestli mas a udelat mramorove. :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii