Nápady na dort

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ljt
11.9.14 10:56

Jo urcite, budu rada. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
3931
11.9.14 11:01
@ljt píše:
Jo a cukr krystal nebo. piskovy. a jeste me napadlo do pulky testa dat kakao nebo grnko jestli mas a udelat mramorove. :mavam:

Kakao mě cvaklo taky ale pak mě napadlo že bude hezčí jen bílá protože tam bude ten černej pudink ;) . Jinak sem to akorát šoupla do trouby tak sem zvědavá ;) …

@Leniczka23 píše:
@klarushka Jasný..já právě vždycky jedu net..protože receptů mraky, ale s omezenými surovinami to je těžší..ať se vydaří.. ;)

nejhoší je že v tý naší pr**li nejni krám a auto má chlap v práci takže co nemám tak ajni nedokoupím :zed:

@svituska píše:
@klarushka Ahoj a něco slaného bys neměla :).. Mně se osvědčilo toto http://www.brydova.cz/…ny-dort-pivo- .. :).. Jinak z toho co máš určitě vymslíš nějakej perník, nebo koláč :) třeba http://www.recepty.cz/…y-kolac-8745 :)

děkuju :kytka: ale už peču podle @ljt :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
11.9.14 11:29

@klarushka Tak ať se ti to povede a chutná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
11.9.14 11:31

@Leniczka23 jo to by se mi hodilo občas :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
11.9.14 11:35

http://www.chytrerecepty.cz/recepty Třeba tady si zadat i dle surovin. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
11.9.14 11:39
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
11.9.14 20:06
@ljt píše:
Jo urcite, budu rada. :mavam:

Ještě jednou moc děkuju za recept :hug:. dortík se moc povedl dokonce ho jedl i náš malej kterej dorty a koláče nejí vůbec ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ljt
11.9.14 20:57

Neni vubec zac ale je to sikovnyma rukama ne receptem :hug: tak manzelovi hodne zdravi a hezky to oslavte.pa :dance:

• Citovat
  • Upravit
6594
15.10.23 21:17

Holky, musím trochu zaimprovizovat a na poslední chvíli změnit plány s dortem :roll:. Na fotbalové figurky čekám už delší dobu a vypadá to, že nedojdou a tady nikde v okolí jsou k nesehnání. Proto mě napadlo - fotbalisty si vytisknout, zalaminovat, párátko a napíchat na dort. A teď mě zajímá…nebude to vypadat divně? Oslavenci to bude nejspíš fuk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
15.10.23 21:50

Taky. muzes použít jedlý papír. Nebo se na chlapy vy to a udělat jen hřiště a branky. Velký míč, drez…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16209
15.10.23 22:07
@Salorka píše:
Holky, musím trochu zaimprovizovat a na poslední chvíli změnit plány s dortem :roll:. Na fotbalové figurky čekám už delší dobu a vypadá to, že nedojdou a tady nikde v okolí jsou k nesehnání. Proto mě napadlo - fotbalisty si vytisknout, zalaminovat, párátko a napíchat na dort. A teď mě zajímá…nebude to vypadat divně? Oslavenci to bude nejspíš fuk :mrgreen:

Tak teď jsem si vzpomněla na dvacet let starou historku. Kamarádka chodila s nadšeným fotbalistou a taky mu chtěla udělat hřiště i s hráči. Figurky modelovala sama, a chvilku před umístěním na dort jí ten tác s nimi spadnul a blbě do toho šlápla nebo co, figurky poničené a některé dost. Takže ze špejlí udělala takovou ohrádku, tam ty figurky naházela, předala jen hřiště s brankama a k tomu s prupovidkou „chlapy už jsou po zápase na káry“ ty naházené figurky na sobě bokem. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí