Nápady na ukončení kojení

41
21.6.16 21:40

napady na ukonceni kojeni

Ma nekdo napad, jak ukoncit kojeni v 18 mesicich?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4152
21.6.16 21:53

Pry jsou na to homeopatika a dite se odstavi samo. Nekdo si potira bradavky octem,citronem.Ja ukoncovala ve 2leteech zalepenim naplasti, ze mam auau a byla jsem u doktora, druhy den omrkla, jestli to jeste mam, vic se neshanela a to byla zavislak pred spanim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
21.6.16 22:02

Prostě vysvětlit a nedat, nahradit kojení něčím jiným nebo odjet od dítěte na víkend pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
21.6.16 22:08

Tak to je super napad hodny k vyzkouseni ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
21.6.16 22:31

V 18 m je to dost brzy, to ještě nevysvětlis. Já teď pomalu ukončují po cca devíti letech (tři děti!) a prso si natiram hnusnym krémem. A malý už hlásí „máma (prso) uj uj (fuj) dej vodu“ :-) takže pohoda a klid a hlavně bez stresu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
21.6.16 22:52

@tobiaska mam to zasebou ve 20m..zacalo mi to proste vadit…hledala sem vsemozne postupy rady atd jak to udelat, aby to bylo pro nas obe co nejmin stresujici…
Vysvetlit je sice dobra raada ale uprimne vysvetlovat muzes jak chces a myslim, že to nepochopí už protože nechce…naplasti mi strhla nezajem mas bebi? ja ma hlad…prso mela na uspaní a v noci samosku :lol:
proste sem se jeden den odstehovala z loznice do obyvaku po uspani normalne prsem…kdyz se vzbudila vzal ji tatinek a nadnasel no rvala asi hodinu a pul pak sem to nevydrzela a sla sem si ji vzit..ale prso sem nedala..mela proste smulu..prvni noc prorvala 4 hodiny a vetsinu noci sme se houpaly v kresle sice u me taky pobrekavala ale u maminky byla relativne v klidu oproti tomu co predvadela tatoj..druhou noc asi 2× po hodine…pak uz se jen parkrat vzbudila a stacilo chovat.. :jazyk:
od te doby se v noci nebudi ale vecer uspavame v naruci a zpivame…dnes poprve (26m) usnula v postylce cehoz uz jsem nedoufala, ze se nekdy dockam. :roll: :)nastesi ma jen 11kg tak se to da :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
21.6.16 22:52

@tobiaska mam to zasebou ve 20m..zacalo mi to proste vadit…hledala sem vsemozne postupy rady atd jak to udelat, aby to bylo pro nas obe co nejmin stresujici…
Vysvetlit je sice dobra raada ale uprimne vysvetlovat muzes jak chces a myslim, že to nepochopí už protože nechce…naplasti mi strhla nezajem mas bebi? ja ma hlad…prso mela na uspaní a v noci samosku :lol:
proste sem se jeden den odstehovala z loznice do obyvaku po uspani normalne prsem…kdyz se vzbudila vzal ji tatinek a nadnasel no rvala asi hodinu a pul pak sem to nevydrzela a sla sem si ji vzit..ale prso sem nedala..mela proste smulu..prvni noc prorvala 4 hodiny a vetsinu noci sme se houpaly v kresle sice u me taky pobrekavala ale u maminky byla relativne v klidu oproti tomu co predvadela tatoj..druhou noc asi 2× po hodine…pak uz se jen parkrat vzbudila a stacilo chovat.. :jazyk:
od te doby se v noci nebudi ale vecer uspavame v naruci a zpivame…dnes poprve (26m) usnula v postylce cehoz uz jsem nedoufala, ze se nekdy dockam. :roll: :)nastesi ma jen 11kg tak se to da :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
21.6.16 22:54

:roll: :D nevim co to asi mel mobil potrebu Vam to sdelit 2×..jen tak mimochodem…v naruci usnula do 10 proto jsem to moc neresila.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27262
22.6.16 07:52

@tobiaska já jsem vysledovala, že syn to prso nepotřebuje. Kojila jsem už jenom večer, kdy si 3× potáhl a pustil, případně kousl. Takže jsem to jednou večer riskla, řekla jsem že už mlíčko není a prso nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
22.6.16 08:06

Tak to je sranda, ale hlavne urcite ucinna. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie