Naplňte misky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33155
8.9.16 10:41

Hotovo :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
9.9.16 13:50
:mavam: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
14.9.16 08:03

Prosím o klik pro opuštěné člověkem

Krásnou středu, nějak na to zapomínáme a co ti potřební plyšáci???
:kytka: :kytka: :kytka: :srdce: :srdce: :srdce:

http://www.pesweb.cz/…aplnte-misky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
14.9.16 08:33
:kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
14.9.16 20:02
@Proto02 píše:
Krásnou středu, nějak na to zapomínáme a co ti potřební plyšáci??? :kytka: :kytka: :kytka: :srdce: :srdce: :srdce:http://www.pesweb.cz/…aplnte-misky

Ále nezapomínáme. Aspoň já ne ;). I když se tu denně nehlásím, přesto denně klikám. Jen tady (na emimino celkově) chodím o hodně méně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
14.9.16 20:24
@radúna píše: Ále nezapomínáme. Aspoň já ne ;). I když se tu denně nehlásím, přesto denně klikám. Jen tady (na emimino celkově) chodím o hodně méně. :kytka:

Já vím. Když to tady nějaká dobrá duše obnoví, tak jdu kliknout, jako že mi to připomene, rozumíš. Taky blbě stíhám, teď jsem přišla dom po povinnostech a mám večeři. Takže to neměla být výčitka :-), určitě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
14.9.16 20:30
@Proto02 píše:
Já vím. Když to tady nějaká dobrá duše obnoví, tak jdu kliknout, jako že mi to připomene, rozumíš. Taky blbě stíhám, teď jsem přišla dom po povinnostech a mám večeři. Takže to neměla být výčitka :-), určitě ne.

Já vím, že to neměla být výčitka :kytka: :hug: :kytka: :hug:.
Mně zas přišlo, že tahle naše diskuze je někdy taková fádní :lol:.
Sem chodím málo, nestíhám, stavíme a pomalu končíme. Tak jsem kolikrát tak utahaná, že sem už nemám sílu vlézt, páč neumím emimino vypnout za pět minut… :oops: :lol: :lol: :lol:
No nic, dneska to balím, jdu dokoukat Ohnivý kuře a spát. Zítra zase brzo vstávám do práce, pak stavba,..už padám hubou na držku… :mrgreen:
Pa kočky a „klik“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5303
14.9.16 20:40
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
15.9.16 20:38
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
16.9.16 11:01

@Proto02 ahoj :kytka:. Jdu se sem uklidnit, obkladač mi hnul žlučí, tak tiše zuřím už třetí den.
Kočky, jak se máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
16.9.16 18:29
@radúna píše:
@Proto02 ahoj :kytka:. Jdu se sem uklidnit, obkladač mi hnul žlučí, tak tiše zuřím už třetí den.
Kočky, jak se máte?

No, koukám je všude něco. My jsme strašně zhroucený z práce, buď od 8 - 17 obsluha zákazníků, v 5 lidech místo v deseti už od června, nebo školení od 8 do 17 - no nevím co je lepší teda. A do toho jsem včera musela nechat uspat jednu z mých kočiček :-(. Takže jako máme se, pokorně říkám, že dobře a jdu naplnit misku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
16.9.16 19:00

@Proto02 to je mi moc líto s tou kočičkou :,( :,( :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
16.9.16 22:50
@radúna píše:
@Proto02 to je mi moc líto s tou kočičkou :,( :,( :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

Mě taky. Mám zvířátek víc, kočiček ještě pět různých, ale fakt to špatně nesu, vždycky to strašně obrečím. Mám je tolik ráda, jsou kolem mě a najednou se něco děje, nejde bojovat, nejde náhle nic - prostě jen uspat :-(.
No už to bude dobré, je na zahradě pod stromem, měla to tam moc ráda. A vlastně, protože na ní člověk myslí, tak to je i modlitbou :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
17.9.16 08:47

http://www.pesweb.cz/…aplnte-misky

:kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:
Krásnou sobotu a prosíme o klik!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20677
17.9.16 14:13

Hezkou sobotu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!