Naplňte misky
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Prosím o klik pro opuštěné člověkem
Krásnou středu, nějak na to zapomínáme a co ti potřební plyšáci???
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Proto02 píše:
Krásnou středu, nějak na to zapomínáme a co ti potřební plyšáci???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.pesweb.cz/…aplnte-misky
Ále nezapomínáme. Aspoň já ne
. I když se tu denně nehlásím, přesto denně klikám. Jen tady (na emimino celkově) chodím o hodně méně.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@radúna píše: Ále nezapomínáme. Aspoň já ne. I když se tu denně nehlásím, přesto denně klikám. Jen tady (na emimino celkově) chodím o hodně méně.
Já vím. Když to tady nějaká dobrá duše obnoví, tak jdu kliknout, jako že mi to připomene, rozumíš. Taky blbě stíhám, teď jsem přišla dom po povinnostech a mám večeři. Takže to neměla být výčitka
, určitě ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Proto02 píše:
Já vím. Když to tady nějaká dobrá duše obnoví, tak jdu kliknout, jako že mi to připomene, rozumíš. Taky blbě stíhám, teď jsem přišla dom po povinnostech a mám večeři. Takže to neměla být výčitka, určitě ne.
Já vím, že to neměla být výčitka
.
Mně zas přišlo, že tahle naše diskuze je někdy taková fádní
.
Sem chodím málo, nestíhám, stavíme a pomalu končíme. Tak jsem kolikrát tak utahaná, že sem už nemám sílu vlézt, páč neumím emimino vypnout za pět minut…
![]()
No nic, dneska to balím, jdu dokoukat Ohnivý kuře a spát. Zítra zase brzo vstávám do práce, pak stavba,..už padám hubou na držku… ![]()
Pa kočky a „klik“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Proto02 ahoj
. Jdu se sem uklidnit, obkladač mi hnul žlučí, tak tiše zuřím už třetí den.
Kočky, jak se máte?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@radúna píše:
@Proto02 ahoj. Jdu se sem uklidnit, obkladač mi hnul žlučí, tak tiše zuřím už třetí den.
Kočky, jak se máte?
No, koukám je všude něco. My jsme strašně zhroucený z práce, buď od 8 - 17 obsluha zákazníků, v 5 lidech místo v deseti už od června, nebo školení od 8 do 17 - no nevím co je lepší teda. A do toho jsem včera musela nechat uspat jednu z mých kočiček
. Takže jako máme se, pokorně říkám, že dobře a jdu naplnit misku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@radúna píše:
@Proto02 to je mi moc líto s tou kočičkou![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mě taky. Mám zvířátek víc, kočiček ještě pět různých, ale fakt to špatně nesu, vždycky to strašně obrečím. Mám je tolik ráda, jsou kolem mě a najednou se něco děje, nejde bojovat, nejde náhle nic - prostě jen uspat
.
No už to bude dobré, je na zahradě pod stromem, měla to tam moc ráda. A vlastně, protože na ní člověk myslí, tak to je i modlitbou
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
http://www.pesweb.cz/…aplnte-misky
![]()
Krásnou sobotu a prosíme o klik!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!