Podpora pro matky v nouzi
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Podpora pro matky v nouzi
Narazila jsem na stranky manzelu Tykacovych, kteri nabizi pomoc pro matky s detmi v nouzi. Tak kdyby nekdo nedejboze pomoc potreboval, tak to urcite zkuste http://www.women-for-women.cz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já četla jen úryvek včera, ale bylo tam, že je jí 46 a porodila ted svoje šesté dítě. Jsem se, pravda, u toho věku trošku zarazila. Ani náhodou bych neřekla, že jí padesátka dýchá za krk.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Manzelky miliardaru vetsinou vypadaj skvele.
Ale je mi moc sympaticka.. i tim, ze chce pomoct jinym matkam, ktere nemely takove stesti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Barusak78 píše:
Já četla jen úryvek včera, ale bylo tam, že je jí 46 a porodila ted svoje šesté dítě. Jsem se, pravda, u toho věku trošku zarazila. Ani náhodou bych neřekla, že jí padesátka dýchá za krk.
šest dětí mají dohromady, ale nějaké děti si Tykač přivedl z předchozího manželství
- Citovat
- Upravit
@Reňulín píše: šest dětí mají dohromady, ale nějaké děti si Tykač přivedl z předchozího manželství
Ale houby, ona si privedla 4 svoje a spolu maji 2 dalsi. Skutecne porodila 6 deti. A on ma jeste dalsi dve z predchozich vztahu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Budiž přáno, jistě děti uživí
M. Maláčová má, myslím, 4 děti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!