Podpora pro matky v nouzi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1854
4.11.13 17:15

Podpora pro matky v nouzi

Narazila jsem na stranky manzelu Tykacovych, kteri nabizi pomoc pro matky s detmi v nouzi. Tak kdyby nekdo nedejboze pomoc potreboval, tak to urcite zkuste http://www.women-for-women.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
4.11.13 17:27

Zrovna s ní čtu rozhovor v MF :mrgreen: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
4.11.13 17:43

Já četla jen úryvek včera, ale bylo tam, že je jí 46 a porodila ted svoje šesté dítě. Jsem se, pravda, u toho věku trošku zarazila. Ani náhodou bych neřekla, že jí padesátka dýchá za krk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
4.11.13 17:55

Manzelky miliardaru vetsinou vypadaj skvele. :mrgreen: Ale je mi moc sympaticka.. i tim, ze chce pomoct jinym matkam, ktere nemely takove stesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Reňulín
4.11.13 19:01
@Barusak78 píše:
Já četla jen úryvek včera, ale bylo tam, že je jí 46 a porodila ted svoje šesté dítě. Jsem se, pravda, u toho věku trošku zarazila. Ani náhodou bych neřekla, že jí padesátka dýchá za krk.

šest dětí mají dohromady, ale nějaké děti si Tykač přivedl z předchozího manželství

• Citovat
  • Upravit
1854
4.11.13 19:09
@Reňulín píše: šest dětí mají dohromady, ale nějaké děti si Tykač přivedl z předchozího manželství

Ale houby, ona si privedla 4 svoje a spolu maji 2 dalsi. Skutecne porodila 6 deti. A on ma jeste dalsi dve z predchozich vztahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
4.11.13 19:38

Budiž přáno, jistě děti uživí :D M. Maláčová má, myslím, 4 děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!