Kolik date mesicne na charitu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Radši teda taky anonymně. Pravidelně nic, když je nějaká sbírka tak v řádu desítek korun
- Citovat
- Upravit
Nedáváme nic. Maximálně si kupuju květinu na podporu výzkumu proti rakovině, když je potkám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nepřispívám pravidelně nic. Občas jsem zasílala DMSky. Do budoucna chci ale pomáhat týraným psům, pravděpodobně formou dočasné péče.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nedávám nic, nemám na to. Jsem ráda, že vyžiju
Jediné, co kupuju každý rok, je květina - podpora rakoviny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pravidelně nic. Občas něco konkrétní osobě/dítěti a zpravidla je to hmotný dar.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
10% mi prijde uplny ideal. rovnou priznavam, ze tolik nedavame
spis udelame jednou za cas narazovou akci, neco vetsiho, ale v prumeru to asi 10% z prijmu nebude.
kazdopadne uplne nesnasim citove vydirani ohledne tehle veci… a fakt nesouhlasim s nazorem, ze pomahat jen v ramci CR. pokud nekde tisicovka muze zachranit treba 3 zivoty, tak mi prijde hodnotnejsi ji poslat tam, nez za to koupit jednu hracku v CR.
kazdopadne jsou to tvoje finance a muzes z nich sponzorovat, co ty uznas za vhodne. od goril az po unicef ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme adoptovanou holčičku v Africe což je ročně 7600 Kč, pak nárazově jako třeba teď na Filipíny 1000 Kč. Naše děti se podle těch z rozvojových zemí mají dobře a pomáhat všem nejde, ale je to třeba, člověk by měl vidět dál než na špičku svého nosu, děti z chudých rodin v ČR můžou chodit do školy a hlady neumírají…
- Citovat
- Upravit
Neprispivám a ani nebudu. Nikdy bych neznala pravdu, jestli se ty peníze dostali tak kam mali ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Stále nedávám nic, zásadně nekupuju nic na ulici, jak jsou takový ty na psí útulky, opuštěný děti, různě postižený atd. muž kupuje žlutou kytku.
Jinak co se týče příspěvků na „charitu“ pomáhám konkrétním lidem a podle toho co je potřeba ať v mém okolí nebo tady na miminu.
- Citovat
- Upravit
Jestli dáváte 10% z příjmů, tedy 3 tisíce z vydělaných 30, tak to klobouk dolů
To dává opravdu málokdo a je to až dost. Takže úplně v klidu můžeš hodit na ostatní bobek a hledět si svého.
Děti na Filipínách potřebují také pomoc a jsou to stejné děti, jako ty české. Tohle bych vůbec nerozlišovala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Finančne nic..sponzorujeme malou holčičku Žanetku a to tak že sbíráme jí víčka..tchán delá v třídírne plastu a všechna víčka poctivě odmontovává takže se jedná o celkem velké množstí víček
jinak také kupuji kvetinku na podporu rakovny a na jaře srdíčko
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nad takovýma hlupákama, kteří umí pomoct jen když jsou vánoce a jinak o charitě celý rok neslyší se vybodni, lepší přispět jakémukoliv dítěti na jídlo a vzdělání než na tablet do dětského domova.
Pravidelnou částku neposílám, pomáháme materiálně v rámci jedné neziskové organizace pomáhající dětem, nakoupím do sbírky nebo něco dovezu přivezu.. Ale tolik co ty to měsíčně neudělá. Jo a na vánoce chceme zavést novou tradici aby se i malej naucil pomáhat, povezeme, žrádlo, deky a hračky do útulku pro psy..
Btw. zeptej se těch co tě osočují kolik oni celej rok měsíčně přispívají na dobročinné účely..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prispivam tak 80-100tis rocne. Lokalni ekologicke projekty, clovek v tisni, sue ryder (stari a nemocni), obcas neco poslu nejake zdejsi mamince v tisni.
Kolik % je to z meho rozpoctu, tak to nevim ![]()
- Citovat
- Upravit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!
Zdravim,
V prvni rade se omlouvam za anonym, je to o penezich, tak snad to nevadi.
Otazka je jasna kolik date mesicne na charitu? My sponzorujeme 3 deti v rozvojove zemi, diky nasi pomoci muzou chodit do skoly a vzdelavat se. Pisi nam dopisy, kde nam dekuji, ze jim davame moznost studia. To cele je mesicne pres 2000,– plus si obcas koupim NP a narazove prispivame i na jine akce movember, prirodni katastrofy a pod. Takze mesicne cca 2500-3000,– coz je asi 10% naseho prijmu.
Jenze ted pred Vanoci za mnou chodi spousta znamych at prispeju na utulek, detem do domova koupim darek (koukala jsem, ze vetsina darku se pohybuje v tisicich za tablety, smartphony a pod) kdyz reknu, ze neprispeju, ze sponzorujeme „nase“ deti na filipinach. Tak jsem se casto setkala az s hnusnou reakci, ze pomoc potrebuji ceske deti a ne cizi.
Me to mrzi, ale nemuzu pomoci vsem, sama mam deti.
Proto se ptam, kolik davate mesicne na charitu a dobrocinne ucely? Idealne v % k prijmu.