Maminkám v nouzi
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Maminkám v nouzi..
Zdravím všechny maminky, babičky, tetičky, ale i taťky, strejdy prostě všechny
.Nevím jestli zrovna moje pomoc patří sem do diskuse, ale za pokus nic nedám…Na fb(facebooku) je vytvořena nová skupina, která za pomoci ostatních maminek pomahá maminkám v nouzi, tím, že pošle potraviny, oblečení, hygienu, drogerii.. zaleží co maminka potřebuje. Vím, že maminek, které pomoc potřebují je mraky a myslím si, že je v dnešní době moc hezké pomáhat druhým a tak pokud je nějáká maminka. která je ve špatné životní situaci nebo, která chce jen pomoc ať se na mě obrátí zašlu jí jméno skupiny, jelikož nevím zda mohu skupinu zveřenit..S pozdravem Míša
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já si myslím, že můžeš skupinu zveřejnit, jde o pomoc, né o prodej
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@misull píše:
Zdravím všechny maminky, babičky, tetičky, ale i taťky, strejdy prostě všechny.Nevím jestli zrovna moje pomoc patří sem do diskuse, ale za pokus nic nedám…Na fb(facebooku) je vytvořena nová skupina, která za pomoci ostatních maminek pomahá maminkám v nouzi, tím, že pošle potraviny, oblečení, hygienu, drogerii.. zaleží co maminka potřebuje. Vím, že maminek, které pomoc potřebují je mraky a myslím si, že je v dnešní době moc hezké pomáhat druhým a tak pokud je nějáká maminka. která je ve špatné životní situaci nebo, která chce jen pomoc ať se na mě obrátí zašlu jí jméno skupiny, jelikož nevím zda mohu skupinu zveřenit..S pozdravem Míša
A proč by jste nemohla, není na tom nic špatného ani protizákonného ne? Určitě se spousta lidí mrkne a pomůže…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejsem si jistá tím, že po spoustě pomocných podaných rukou tady e- miminu ( se špatným koncem) se bude chtít hned tak někdo přidat… ale ale uveřejněním asi nic nezkazíš. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je super nápadm já bych chtěla požádat o jméno té skupiny, že bych případně mohla někomu pomoct ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@maminka189 píše:
@luffinka Špatným koncem?
Ano, že si matky srdceryvný příběhy vymyslely proto, aby shrábly prachy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Šalvějka Aha to mě mrzí ![]()
Tak já doufám, že tady za parazita nejsem…snad…doufám…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale podle zakladatelky, jde pomoc matkám o kterých, se v té skupině ví, že pomoc potřebují
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@maminka189 píše:
@Šalvějka Aha to mě mrzí
Tak já doufám, že tady za parazita nejsem…snad…doufám…
To není nikdo do té doby, než si někdo spojí jedna a jedna a lesoc zjistí. Do té doby to jsou ublížené chudiny, kterým je potřeba pomoct. Já jenom doufám, že těm, které pomoc potřebují opravdu je víc, než těch druhých.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Daša 2 píše:
Ale podle zakladatelky, jde pomoc matkám o kterých, se v té skupině ví, že pomoc potřebují
Tady taky „vědělo“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@maminka189 píše:
@Krkael Aha.Koukám,že jde o konkrétní případ…
případY. bohužel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No taky jsem poučená…
takže já už s takovou pomocí skončila…
ted budeme dělat akci pro děti z klokánku a tam jo…vím, kam to jde a vím, že to bude opravdu na dobrou věc
Petra
- Citovat
- Upravit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!