Maminkám v nouzi

104
14.5.14 17:38

Maminkám v nouzi..

Zdravím všechny maminky, babičky, tetičky, ale i taťky, strejdy prostě všechny :mavam:.Nevím jestli zrovna moje pomoc patří sem do diskuse, ale za pokus nic nedám…Na fb(facebooku) je vytvořena nová skupina, která za pomoci ostatních maminek pomahá maminkám v nouzi, tím, že pošle potraviny, oblečení, hygienu, drogerii.. zaleží co maminka potřebuje. Vím, že maminek, které pomoc potřebují je mraky a myslím si, že je v dnešní době moc hezké pomáhat druhým a tak pokud je nějáká maminka. která je ve špatné životní situaci nebo, která chce jen pomoc ať se na mě obrátí zašlu jí jméno skupiny, jelikož nevím zda mohu skupinu zveřenit..S pozdravem Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24392
14.5.14 17:44

Já si myslím, že můžeš skupinu zveřejnit, jde o pomoc, né o prodej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
14.5.14 17:44
@misull píše:
Zdravím všechny maminky, babičky, tetičky, ale i taťky, strejdy prostě všechny :mavam:.Nevím jestli zrovna moje pomoc patří sem do diskuse, ale za pokus nic nedám…Na fb(facebooku) je vytvořena nová skupina, která za pomoci ostatních maminek pomahá maminkám v nouzi, tím, že pošle potraviny, oblečení, hygienu, drogerii.. zaleží co maminka potřebuje. Vím, že maminek, které pomoc potřebují je mraky a myslím si, že je v dnešní době moc hezké pomáhat druhým a tak pokud je nějáká maminka. která je ve špatné životní situaci nebo, která chce jen pomoc ať se na mě obrátí zašlu jí jméno skupiny, jelikož nevím zda mohu skupinu zveřenit..S pozdravem Míša

A proč by jste nemohla, není na tom nic špatného ani protizákonného ne? Určitě se spousta lidí mrkne a pomůže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4484
14.5.14 17:47

Nejsem si jistá tím, že po spoustě pomocných podaných rukou tady e- miminu ( se špatným koncem) se bude chtít hned tak někdo přidat… ale ale uveřejněním asi nic nezkazíš. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
14.5.14 17:52

@luffinka Špatným koncem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
14.5.14 17:58

To je super nápadm já bych chtěla požádat o jméno té skupiny, že bych případně mohla někomu pomoct :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
14.5.14 17:58
@maminka189 píše:
@luffinka Špatným koncem?

Ano, že si matky srdceryvný příběhy vymyslely proto, aby shrábly prachy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
14.5.14 18:00

@Krkael nj, vždy se najde nějakej parazit… :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
14.5.14 18:01

@Šalvějka Aha to mě mrzí :(
Tak já doufám, že tady za parazita nejsem…snad…doufám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24392
14.5.14 18:02

Ale podle zakladatelky, jde pomoc matkám o kterých, se v té skupině ví, že pomoc potřebují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
14.5.14 18:03
@maminka189 píše:
@Šalvějka Aha to mě mrzí :(
Tak já doufám, že tady za parazita nejsem…snad…doufám…

To není nikdo do té doby, než si někdo spojí jedna a jedna a lesoc zjistí. Do té doby to jsou ublížené chudiny, kterým je potřeba pomoct. Já jenom doufám, že těm, které pomoc potřebují opravdu je víc, než těch druhých.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
14.5.14 18:03
@Daša 2 píše:
Ale podle zakladatelky, jde pomoc matkám o kterých, se v té skupině ví, že pomoc potřebují

Tady taky „vědělo“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
14.5.14 18:05

@Krkael Aha.Koukám,že jde o konkrétní případ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
14.5.14 18:06
@maminka189 píše:
@Krkael Aha.Koukám,že jde o konkrétní případ…

případY. bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.5.14 18:07

No taky jsem poučená…
takže já už s takovou pomocí skončila…
ted budeme dělat akci pro děti z klokánku a tam jo…vím, kam to jde a vím, že to bude opravdu na dobrou věc
 Petra

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!