Maminkám v nouzi
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@maminka189 tím jsem nemyslela nikoho, jen odsud vím, že prostě jsou takové tady, co si hrajou na chudinky a přitom to nepotřebujou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@misull
Tak našla jsem například tuto skupinu…ale je to úplně anonymní, což moc důvěryhodně nepůsobí, aspoň na mě tedy ne. ![]()
POMOCNÁ RUKA PRO MAMINKY A DĚTI V NOUZI
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
No taky jsem poučená…
takže já už s takovou pomocí skončila…
ted budeme dělat akci pro děti z klokánku a tam jo…vím, kam to jde a vím, že to bude opravdu na dobrou věc
Petra
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@maminka189 jo
asi tak…
jsem blbá a důvěřivá…
neříkám, že jsou všechny co píší o pomoc „podvodnice“…to ne…
pokud si budu jistá na 100% pomůžu, když můžu
ale raději ty dětičky z klokánku…ted momentálně
Petra
- Citovat
- Upravit
@BAZÁREK ANGIE souhlasím s tebou, nějaká anonymní skupina vypadá nedůvěryhodně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@maminka189 joasi tak…
jsem blbá a důvěřivá…
neříkám, že jsou všechny co píší o pomoc „podvodnice“…to ne…
pokud si budu jistá na 100% pomůžu, když můžu
ale raději ty dětičky z klokánku…ted momentálně
Petra
Maminky, co tvrdí, že je jejich dítě nemocné a potřebují pomoc jsou spíše chudinky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
No taky jsem poučená…
takže já už s takovou pomocí skončila…
ted budeme dělat akci pro děti z klokánku a tam jo…vím, kam to jde a vím, že to bude opravdu na dobrou věc
Petra
Konkrétní pomoc je vdycky lepší, já třeba neuznávám nějaké vybírání peněz na ulici
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@maminka189 píše:
Maminky, co tvrdí, že je jejich dítě nemocné a potřebují pomoc jsou spíše chudinky
Jak to myslíš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@maminka189 jojo, bohužel tu byly takové případy - já se taky dlouho rozhodovala, jestli se s tebou spojím… ![]()
když zjistíš, že si odtrhneš od pusy a nevelkého příjmu, aby si s tebou pak „chudinka týraná maminka s miminkem“ vytřela zadek, tak je těžké se zase rozhoupat, nehodit flintu do žita a zase to prubnout… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mar__tanka1983 píše:
@maminka189 jojo, bohužel tu byly takové případy - já se taky dlouho rozhodovala, jestli se s tebou spojím…když zjistíš, že si odtrhneš od pusy a nevelkého příjmu, aby si s tebou pak „chudinka týraná maminka s miminkem“ vytřela zadek, tak je těžké se zase rozhoupat, nehodit flintu do žita a zase to prubnout…
Podváděla nebo lhala? Co se stalo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lechem to je na dlouhé povídání a navíc to úplně přesně nevím, jak to bylo doopravdy - každopádně když jí holky zařídili odjezd, byt i výbavu a peníze, tak se sbalila a vzala kramle…jestli to byla protřelá podvodnice, nemocná pohádkářka nebo jen stupidní blbka sem se už ani nedozvěděla…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já si myslím, že jistým rozlišovacím znamením, zda jde o maminku ve skutečný nouzi nebo o podvodnici, je to, jestli pohrdne nebo nepohrdne materiální nefinanční pomocí. Určitě se najde spousta mamin, které se rády zbaví „jetějšího“ oblečení, kočárku po dvou dětech, jiných hodně používaných, ale stále funkčních věcí apod. a je jim blbý to prodávat, byť za pakatel. Podle mě maminka ve skutečný nouzi bude ráda i za tohle a nebude řešit vyšisovaný barvy, flíček… Pokud „maminka v nouzi“ odmítne tyhle věci, tak je to jasný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mar__tanka1983 píše:
@lechem to je na dlouhé povídání a navíc to úplně přesně nevím, jak to bylo doopravdy - každopádně když jí holky zařídili odjezd, byt i výbavu a peníze, tak se sbalila a vzala kramle…jestli to byla protřelá podvodnice, nemocná pohádkářka nebo jen stupidní blbka sem se už ani nedozvěděla…
Nebyla to lhářka, prostě holka, co je ze sociálně slabší rodiny a podle mě nezná životní hodnoty a život obecně. Představovala si všechno jak hurvínek válku. Teda jestli mluvíš o Marii. Ale nakrkla mě nehorázně, to jo. Já už jsem vyléčená a pomáhat nebudu, pokud si nebudu na 200% jistá, že mi dotyčná nelže a že pomoc opravdu potřebuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!