Kam s věcmi pro miminko, kde darovat?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kam s věcmi pro miminko, kde darovat?
Ahoj, zajímalo by mě, zda někdo nemáte zkušenost s darováním věcí pro miminka/děti. Mám doma hodně věcí, které nevyužiji, kromě oblečení mám na mysli třeba i kojenecké lahve, které jsem dostala např. od pojišťovny a spoustu takových „blbostí“, které nemá smysl prodávat, ale zase je nechci vyhazovat, protože jsou nové, nepoužité a někde by udělaly službu.
Nejraději bych věci věnovala např. nějakému azylovému domu nebo poslala do země 3. světa, ale nikde jsem o tom nic nenašla (nebo neumím googlit).
Pokud máte někdo zkušenost či tip, budu ráda, pokud se podělíte ![]()
(chtít tip pro Pardubice/HK je asi přespříliš, ale kdybyste někdo věděl…měla bych to bez práce
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mám dobrou zkušenost s darováním věcí a potřeb do Klokánků…
Ten je určitě i u vás ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já to dávám, když je u nás sbírka na charitu, většinou diakonie Broumov
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Buďto jsou na fb supinky s darováním, nebo Dobrotety.. popřípadně nemocnice a kojeňáky po okolí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkusil bych je nabídnout do některého domova pro matky v tísni, zkus nahlídnout třeba tady.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marrlinka darovala jsem do kojeneckého ústavu a na novorozenecké oddělení do nemocnice ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kamarádka dává do nemocnice a u nás ve městě jednou za měsíc dělá sběrný den Azyláč.. tak se poptat třeba na městě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Všechno vozím do azyláku. Dokoce si vzali i byť nepoužitý dudlajze, odstrkovadlo, flašky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bez práce můžeš mít i inzerát ve zdejší skupině (daruji maminkám v nouzi) nebo v bazárku. Určitě se najde maminka, která bude za věci velmi vděčná.
Jsem sama s miminkem, před soudem s bývalým partnerem, takže bez koruny navíc a jen RD. Nemám mu za co koupit oblečení, jídelní židličku, autosedačku, větší dudlíky… o hračkách raději nemluvě. Dávám do krabičky třeba kolínka a má nové chrastítko. Krmím na klíně… Nemám kolem sebe maminky, které by věci dávali dál. Občas se něco darovaného od známých najde, ale nestačí to na běžnou potřebu. Takže když se dostanu na internet prolézám hlavně mimibazar, kde se věci věnují za poštovné nebo v Praze osobně předají zcela zadarmo a snažím se to zvládnout. Je strašně snadná cesta ze střední třídy až na hranici chudoby, stačí negativní postoj partnera k těhotenství a životní vývrtka je tu.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Bez práce můžeš mít i inzerát ve zdejší skupině (daruji maminkám v nouzi) nebo v bazárku. Určitě se najde maminka, která bude za věci velmi vděčná.Jsem sama s miminkem, před soudem s bývalým partnerem, takže bez koruny navíc a jen RD. Nemám mu za co koupit oblečení, jídelní židličku, autosedačku, větší dudlíky… o hračkách raději nemluvě. Dávám do krabičky třeba kolínka a má nové chrastítko. Krmím na klíně… Nemám kolem sebe maminky, které by věci dávali dál. Občas se něco darovaného od známých najde, ale nestačí to na běžnou potřebu. Takže když se dostanu na internet prolézám hlavně mimibazar, kde se věci věnují za poštovné nebo v Praze osobně předají zcela zadarmo a snažím se to zvládnout. Je strašně snadná cesta ze střední třídy až na hranici chudoby, stačí negativní postoj partnera k těhotenství a životní vývrtka je tu.
Posli mi prosim sz. poslala bych ti rada par veci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nechces treba krmici zidlicku Antilopa z Ikea? jak stary mas dite? i nejaky obleceni by se u nas naslo. klucici. napis mi do mailu. jsem z Prahy.
@Anonymní píše:
Bez práce můžeš mít i inzerát ve zdejší skupině (daruji maminkám v nouzi) nebo v bazárku. Určitě se najde maminka, která bude za věci velmi vděčná.Jsem sama s miminkem, před soudem s bývalým partnerem, takže bez koruny navíc a jen RD. Nemám mu za co koupit oblečení, jídelní židličku, autosedačku, větší dudlíky… o hračkách raději nemluvě. Dávám do krabičky třeba kolínka a má nové chrastítko. Krmím na klíně… Nemám kolem sebe maminky, které by věci dávali dál. Občas se něco darovaného od známých najde, ale nestačí to na běžnou potřebu. Takže když se dostanu na internet prolézám hlavně mimibazar, kde se věci věnují za poštovné nebo v Praze osobně předají zcela zadarmo a snažím se to zvládnout. Je strašně snadná cesta ze střední třídy až na hranici chudoby, stačí negativní postoj partnera k těhotenství a životní vývrtka je tu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Kolik měsíců má tvoje miminko? Něco z kojeneckých věcí ti můžu poslat poštou. Já nezchudnu a tobě to pomůže…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Teprve likviduji věci po dceři, takže něco bych tady taky určitě měla, pokud máš zájem, klidně se ozvi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!