Napsala jsem ex k narozeninám

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
7.2.20 19:26

Napsala jsem ex k narozeninám

Dobrý večer, je to už 8 měsíců od rozchodu se svým ex partnerem. On se semnou rozešel a já se i přes tu dobu nemůžu s tím nějak smířit pořad ho miluju a chybí mi teď ve středu měl narozeniny tak jsem mu napsala k narozeninám zprávu. Po rozchodu se mi několikrát sám ozval jak mu chybim a ze by to chtěl zpátky. Naposledy se mi sám od sebe ozval v listopadu a tak jsem si rekla ze by to bylo slušné mu jen tak popřát možná jsem si od toho i něco slibovala nevím… tak jsem mu teda napsala všechno nejlepší k narozeninám… v zápětí mi hned volal ze se mi omlouvá ale ze má nové telefonní číslo a ze neví kdo jsem ( zvláštní kdyby měl nové telefonní číslo tak by mu zprava ani nepřišla) podle hlasu mě zřejmě taky nepoznal tak jsem mu teda rekla kdo jsem na to mi řekl ze ještě jednou teda moc děkuje za zprávu a zatím… nechápu proč mi zase řekl,,zatím,, a už vůbec nechápu proč teda by volal neznámému číslu aby mu poděkoval když mohl odepsat a zeptat se kdo mu teda píše… co si o tom myslíte?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11054
7.2.20 19:31

Tak ma asi novej telefon, blbe se vyjadril. Nehledej v tom veci, ktere tam nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
7.2.20 19:31

Myslím že o tebe nemá prostě zájem. Promiň, ale dál to neřeš. Zbytečně vyhozený čas. Nech ho být. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
7.2.20 19:42

Už má jinou a tak mu před ní bylo blbé se s tebou vykecávat a tak si vymyslel tu historku o novém čísle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
7.2.20 19:43

Prostě nezájem, to je jasné, neudržuj se ve falešných nadějích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.20 19:55

Neměl doslova do čeho píchnout, tak se párkrát ozval, ale teď už má evidentně jinou zábavu :lol: teď vážně…neponižuj se a už se na to vykašli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
7.2.20 19:56

Já tomu říkám „dlouhé vodítko“. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
7.2.20 21:37

Mam pocit, ze v tom chces videt vic, nez v tom je.Je mi to lito, ten uz je davno jinde. Kdyby chtel, bude te znova lovit. A to,,zatim,, je obycejny,, na shledanou,,.Proste se to rika ze slušnosti na konci hovoru, malo kdo tim doslovně vyjadřuje chtěné, brzké shledaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí