Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@prokrTo jsi na omylu, každý kdo se mnou měl tu cest me pak hrozne uhani a nemůžu se jich zbavit. Ale to jsou schopnější chlapi, tohle byl wtf zazitecek
Tak proč o něm pořád zakládáš témata? Navíc ty mu chceš napsat a pak tady děláš jaká jsi hrozná frajerka a pohrdáš jím a je o tebe hrozný zájem a vlastně ty můžeš mít koho chceš… Tak o čem to tady je?
@pikola píše:
Tak proč o něm pořád zakládáš témata? Navíc ty mu chceš napsat a pak tady děláš jaká jsi hrozná frajerka a pohrdáš jím a je o tebe hrozný zájem a vlastně ty můžeš mít koho chceš… Tak o čem to tady je?
O tom, že musí chlapy odhánět a nemůže se jich zbavit a tím pádem „zcela pochopitelně a logicky“ stále do kola řeší na netu zda má dolézat za chlapem co před ní zdrhnul a poslední po čem prahne je ji ještě někdy v životě spatřit nedej Bože s ní cokoliv mít
![]()
@Anonymní píše:
Podle me čeká ze mu napisu, ale smula
Proč ho tedy tak resis?
@prokr píše:
O tom, že musí chlapy odhánět a nemůže se jich zbavit a tím pádem „zcela pochopitelně a logicky“ stále do kola řeší na netu zda má dolézat za chlapem co před ní zdrhnul a poslední po čem prahne je ji ještě někdy v životě spatřit nedej Bože s ní cokoliv mít![]()
![]()
Přesně. Haha. Ten si sedl, protože takovou luxusní babu nevidel a ze by chtěla ojet? Navíc v realu vypadam ještě mnohem lip jak na fotkach. Jo ze hned reagoval na me navštíveni jeho profilu. Bych piskla a hned by pribehl
@pikola píše:
Ja bych napsala včera, čiste ze srandy jak zareaguje. No nechtělo se mi nakonec ani z ze srandy. Nebo mám? ![]()
@Anonymní píše:
@prokrPřesně. Haha. Ten si sedl, protože takovou luxusní babu nevidel a ze by chtěla ojet? Navíc v realu vypadam ještě mnohem lip jak na fotkach. Jo ze hned reagoval na me navštíveni jeho profilu. Bych piskla a hned by pribehl
Ale ty radši nepískneš, protože co kdyby nepřiběhl
ale mohla bys, kdybys chtěla, ale ty ho nechceš.. chápeme, jasně. Tak hlavne, že to umíš svému nízkému sebevědomí vysvětlit ![]()
@Anonymní píše:
Představte si situaci kdy se za vámi v noci staví chlap ze seznamky na chvíli ve službě, nic nebylo, jen me plácal po zadku a takové blbosti, rikal ze by se stavil po službě, to jsem ale nechtěla ja. Řekl ze sem hezka a sel pryč. Pak mi napsal jestli jsem nymfa nebo mám nějakou deviaci. Hrozne me nasral. Ještě vzhledem k okolnostem ze už po zprávách to byl vul. Napsala jsem mu, ze lepší než buzik. On když myslím. Pak ještě něco ze mi ho je líto, ze je retard atd a on ze to snad nemam zapotřebí a blokla ho. Jsou to dva měsíce zpět. Na te seznamce si maze a zakládá profily. Ja to mám skryty, ale krátce poté mi tam dal lajk ja oplatila a on hned blok. Před par dny mi tam vyjel, tak sem se dala verejne, ale srdicko mi nedal. Tak ani ja jemu. Navštívila jsem ale včera schválně jeho profil, to se mu ukáže, on hned na to navštívil i muj. Nenapsal, bez propojeni chlap asi nemuze napsat, teda muze ale musí si koupit kredity. Což kdyby tak chtěl mohl udělat ze. Ja jsem mu chtěla napsat “tak co ty😅” ale vysrala jsem se na nej. Ja myslím ze by měl napsat on ne? A pochlapit se teda, ze není buzik.
Přemýšlím kdo z vás dvou je větší chudák ze potkal toho druhého ![]()
@Anonymní píše:
@prokrPřesně. Haha. Ten si sedl, protože takovou luxusní babu nevidel a ze by chtěla ojet? Navíc v realu vypadam ještě mnohem lip jak na fotkach. Jo ze hned reagoval na me navštíveni jeho profilu. Bych piskla a hned by pribehl
Na první přečtení je každému jasné, že hrozně lžeš a píšeš sem vybájené nesmysly, kterým ale možná i sama věříš. Ve vlastním zájmu vyhledej odbornou pomoc.
@Anonymní píše:
Představte si situaci kdy se za vámi v noci staví chlap ze seznamky na chvíli ve službě, nic nebylo, jen me plácal po zadku a takové blbosti, rikal ze by se stavil po službě, to jsem ale nechtěla ja. Řekl ze sem hezka a sel pryč. Pak mi napsal jestli jsem nymfa nebo mám nějakou deviaci. Hrozne me nasral. Ještě vzhledem k okolnostem ze už po zprávách to byl vul. Napsala jsem mu, ze lepší než buzik. On když myslím. Pak ještě něco ze mi ho je líto, ze je retard atd a on ze to snad nemam zapotřebí a blokla ho. Jsou to dva měsíce zpět. Na te seznamce si maze a zakládá profily. Ja to mám skryty, ale krátce poté mi tam dal lajk ja oplatila a on hned blok. Před par dny mi tam vyjel, tak sem se dala verejne, ale srdicko mi nedal. Tak ani ja jemu. Navštívila jsem ale včera schválně jeho profil, to se mu ukáže, on hned na to navštívil i muj. Nenapsal, bez propojeni chlap asi nemuze napsat, teda muze ale musí si koupit kredity. Což kdyby tak chtěl mohl udělat ze. Ja jsem mu chtěla napsat “tak co ty😅” ale vysrala jsem se na nej. Ja myslím ze by měl napsat on ne? A pochlapit se teda, ze není buzik.
Nene
![]()
@pikola píše:
Ale ty radši nepískneš, protože co kdyby nepřiběhlale mohla bys, kdybys chtěla, ale ty ho nechceš.. chápeme, jasně. Tak hlavne, že to umíš svému nízkému sebevědomí vysvětlit
Vždyť pořád píše dokola podobné Story, zoufalka
@prokr píše:
Na první přečtení je každému jasné, že hrozně lžeš a píšeš sem vybájené nesmysly, kterým ale možná i sama věříš. Ve vlastním zájmu vyhledej odbornou pomoc.
Mysli si co chceš. Ja moc dobre vím jaka je realita. To me tak tankuje co tu blábolíš.
Ona to píše i na jiné weby. Dává tam i screenshoty z telefonu, je to asi reál. Dám se anonymně, aby si to se mnou nechtěl vyřídit, že jsem jí nabonzoval. ![]()
ten ti musí být vážně strašně ukradenej když o něm zákládáš diskuze.. ![]()
no ty kokso
prosimtě řekni mi, že ti je 16, že tě aspoň něco omlouvá a že z toho někdy vyrosteš ![]()
Jinak bych straaaaašně chtěla vidět na živo tu nádhernou hvězdu, která chlapi musí pomalu odhánět, jak ji všichni chtějí, ale i tak má potřebu založit si seznamku a po nocích šu. at s cizinci z netu
![]()