Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Karamba2020 píše:
a že ty seš ta modelka, devatenáctá nejkrásnější na světě, ze které si každý sedá na zadek a která sem jednou za čas napíše podobný výkřik?
na každém prstě jich máš deset, tak proč tak ulpíváš na jednom no name týpkovi, co tě nechce? vysvětlíš?
Protože vzdycky vyjádří své myšlenky a 98% chlapů nahle ztratí zájem ![]()
@Lorre píše:
Protože vzdycky vyjádří své myšlenky a 98% chlapů nahle ztratí zájem
Vůbec hochu, o každého chlapa ztratim zájem ja, oni me pak měsíce až roky nahani.
@Anonymní píše:
Vůbec hochu, o každého chlapa ztratim zájem ja, oni me pak měsíce až roky nahani.
Tak když seš tak žádaná, tak potom nemusíš vypisovat sem a zakládat diskuze o hovně, že.? ![]()
@Anonymní píše:
A tak určitě ![]()
@Anonymní píše:
takže znovu, milony chlapů tě x desetiletí nahání, ale ty lpíš na jednom jediném - a já se ptám
, proč zrovna on je pro tebe tak důležitý?
@Lorre Hele jen tak pro zajímavost… Kdyby tadyhle zakladatelka splňovala stoprocentně tvůj ideál ženské krásy, ale předvedla ti toto vystupování, co předvádí zde - ojel bys ji i tak?
Díky za odpověď ![]()
@Michelle_M píše:
@Lorre Hele jen tak pro zajímavost… Kdyby tadyhle zakladatelka splňovala stoprocentně tvůj ideál ženské krásy, ale předvedla ti toto vystupování, co předvádí zde - ojel bys ji i tak?Díky za odpověď
@Karamba2020 píše:
takže znovu, milony chlapů tě x desetiletí nahání, ale ty lpíš na jednom jediném - a já se ptám, proč zrovna on je pro tebe tak důležitý?
To fakt nechápeš proč?😂 tak ti nahaneci nejsou zajímavý, to mi jen dela dobre, ale tohle je něco jiného😂 a nelpim, je to jen taková hra, kdybych chtěla tak mu napisu. Stejně by pribehl. Na to čekal
Asi sem to měla udělat ze zvědavosti co by z nej vypadlo. No!
@Anonymní píše:
To fakt nechápeš proč?😂 tak ti nahaneci nejsou zajímavý, to mi jen dela dobre, ale tohle je něco jiného😂 a nelpim, je to jen taková hra, kdybych chtěla tak mu napisu. Stejně by pribehl. Na to čekal
Asi sem to měla udělat ze zvědavosti co by z nej vypadlo. No!
Ty musíš být panna
![]()
Stejne nějak mám potřebu vedet, ze me chce. A kdybych chtěla muzu ho mít
@Anonymní píše:
Stejne nějak mám potřebu vedet, ze me chce. A kdybych chtěla muzu ho mít
Být tebou bych hrál němou a bezrukou. Bez komunikace se tvé šance rapidně zvyšují. ovšem za předpokladu ze jsi tedy hezká jak tvrdíš, pak už nepomůže asi nic ![]()
@Tichošlápek píše:
Ty jsi fakt zoufalka. Chudák chlap
Zoufalec je jen on ![]()
@Anonymní píše:
Zoufalec je jen on
On ne. On od tebe dal ruce pryč. To že po tobě vzdycha je jen tvé zbožné přání ve skutečnosti po tobě ani nevzdychne. Ty ho řešíš kudy chodíš
![]()
Kde to píšu? Praveze celou dobu píšu, ze vím ze me chce a stacilo by pisknout. No jasne, hned naoplatku navštívil muj profil. To je indicie🤣nic jinyho ani nemuze udělat, co jako?