Naražená dáseň u kojence

Anonymní
20.7.24 20:22

Naražená dáseň u kojence

Ahojky holky,
Dnes když moje malá (9 měsíců), pila z lahvičky máme skleněnou a je docela těžká, tak do ní vrazila rucickou a mně se vysmekla z ruky a spadla malé na pusu na horní dáseň a nejspíš i na spodní, tam má dva zuby, nahoře zatím žádné, ale rostou jí, plakala, mám teď obavy jestli si ty dolní zoubky nepoškodila a i nějak tu horní dáseň, kde ji rostou, nevíte, jak poznat, zda je vše v pořádku, myslíte, ze s ní mam zajít k zubaři? Možná to moc prehanim, ale mam obavy, aby neměla nějak pozkozene zoubky stalo se to známé, ze ditko spadlo a malý měl úplně šedivé zoubky :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76577
20.7.24 20:28

Nic se nestalo a k zubaři s ní chodit nemusíš,
na druhou stranu i kdyby jí pak měly růst šedivé zoubky, jak myslíš, že by to ten zubař teď vyřešil?
ale na 99,99 % se nic nestalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14710
20.7.24 20:30

Nemyslim si, ze by z toho mohla byt takova rana, aby poskodila zuby. Ty sedive zoubky byly nejspis mrtve. Ale to by na ne muselo dite spadnout. A i pri padu na pusu se vetsinou neposkodi. K zubari bych na tvem miste nechodila ani nevolala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14710
20.7.24 20:49

A jinak mrtve mlecne zuby nevadi. Pri urazu mlecnych zubu zubar resi, jestli nedoslo k poskozeni trvalych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35764
20.7.24 21:07

To by musel být fakt hodně velký naráz aby se něco stalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Asta135
21.7.24 07:27

Pokud nekrvácí, zub není viditelně poškozený, tak bych nikam nechodila. Kolikrát mi dítě spadlo na pusu, řvalo, vyspalo se a dobrý 🙏 🙏 zrovna my bychom byli u zubaře takhle snad skoro denně 🙈 🙈

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.