Naražený pes - co pomáhá?

115
9.4.12 21:53

narazeny pes-co pomaha?

Holky nemate nekdo zkusenost s narazenim psa?mam civavku a trdlo jedno furt nekde skace…byla sama doma ve stredu vecer a kdyz sem prisla tak se klepala bala se skakat…rano sem ji hladila a zaknucela…byly sme s ni u doktorky a dostala injekci a a leky na 4 dny…kontrola az ve ctvrtek…kazde rano ma smutny kukadla a klepe se-pak dostane prasek a je cely den hej..dnes mela posledni prasek a nyni mi volal ex pritel ktery si ji na noc vzal pritel domu pac sem na nocni a volal mi,ze zase knuci,sedi a klepe se…bojim se zitrku-to uz bude uplne bez prasku…nemate nejake zkusenosti nebo rady?nemuzu slyset jak knuci a ja vim,ze ji neco boli…jak ji pomoct?nebo necim ulevit?diky moc za rady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9649
9.4.12 22:00

No, narazenina boli dlouho… :( Jak cloveka, tak psa… pokud by bylo jasne, ze vylozene trpi, klidne bych sla k veterinari drive nez ve ctvrtek.

Nasemu psovi jednou veterinar spatne pichl ockovani (pry napichl sval) a v noci zacal pejsek uplne skucet bolesti, tak jsem mu volala a doporucil nam ctvrtku paralenu, ale mame vetsiho psa nez civavu… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
9.4.12 22:03

Ja uz nevim co s ní…jsem z ní zoufalá a vážně se bojím kam jak na ni šahnout chytit ji…boli me,že nevím jak ji pomoct a to knučení…uf ted sedi nechce si lehnout a klepe se…jak zly sen…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.4.12 22:06

ja nevim, ja bych radeji jela pokud se to horsi … at je to dobre :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
9.4.12 22:07

A je to fakt naraženina..? Kulhá? Nechci zpohybňovat veterinářku, ale ne každý vet je dobrý… Co zkusit jiného veta?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
9.4.12 22:09

tahle je fakt dobra…chodime k ni na doporuceni spousty lidi…znamemu zachranila psa po otrave…a celkove sem s ni mela vzdy dobre zkusenosti…tak nevim…nekulha-bolej ji zada nebo u zadku-nechce chodit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.4.12 22:15

mame psy a kocky. nez se srovnal mladej pes s kocourem tak mu parkrat hupnul na zada a byl problem- bolely ho, nemohl ani poradne kadit. kadi nebo ne? dava se injekce na kadeni i bolest … a kocoura to tedy bolelo tak, ze to pri chuzi videt bylo …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
9.4.12 22:19

jj injekci dostala ve ctvrtek a od patka ty leky…rano ji vazne nez ho dostala bylo ouvej,ale pak co sme ji ho narvali do hubicky ji bylo behem pul hodky hej…takze zabiral…nemate zkusenosti jak dlouho tak trva nez se z toho trochu dostane?dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
9.4.12 22:20
@Barca12345 píše: …a doporucil nam ctvrtku paralenu, ale mame vetsiho psa nez civavu… :think:

Chci jen reagovat na toto…s léky pro lidi pozor, jsou vyráběné pro cca 70ti kilového dospěláka. Navíc nevím teď jestli brufen nebo paralen, ale jeden z nich je pro psy toxický :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
9.4.12 22:27
@Kakika píše:
Chci jen reagovat na toto…s léky pro lidi pozor, jsou vyráběné pro cca 70ti kilového dospěláka. Navíc nevím teď jestli brufen nebo paralen, ale jeden z nich je pro psy toxický :think:

No, sama od sebe bych to psovi nedala, doporucil mi to veterinar po telefonu… :nevim: odbornik urcite nejsem no! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
9.4.12 22:28

Je mi to líto. Naše čivava měla skříplí nerv. Projevovalo se to teda úplně stejně. Ale nám zabrala hned první injekce.
My jsme teda od veterinářky dostali číslo na jejich pohotovost. Kdyby bylo hůř, tak jsem měli hned volat. Injekci dostala v sobotu, tak proto ta pohotovost.
Být tebou, tak na tu veterinu zítra zavolám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
9.4.12 22:30

jj zkusim tam cinknout…nevim zda ji tam mam sjet jen pro leky nebo ji vzit sebou…skriply nerv?a jak dlouho ste to meli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5644
9.4.12 22:31

A dr. delala rentgen? Jestli treba pejsek neuklouzl a nema nalomeny zebro ci co ja vim jinyho. Ja bych na rtg trvala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
9.4.12 22:31
@Barca12345 píše:
No, sama od sebe bych to psovi nedala, doporucil mi to veterinar po telefonu… :nevim: odbornik urcite nejsem no! :think:

Jo jo, já vím, že to nebylo z tvé hlavy, ale aby se toho někdo hned nechytil a nezkusil samoléčbu doma ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
9.4.12 22:47
@nikysek1 píše:
jj zkusim tam cinknout…nevim zda ji tam mam sjet jen pro leky nebo ji vzit sebou…skriply nerv?a jak dlouho ste to meli?

jí stačila ta jedna injekce na odblokování a byla to zase ona. Ale jak píšeš, klepala se, nechtěla nikam vyskočit. Bylo vidět, že ji to bolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný