Nařízlé ucho při SC

Anonymní
2.5.14 14:42

Nařízlé ucho při SC

Dobrý den,
při plánovaném SC před dvěma lety dceři v bříšku omylem narizli ouško. Teď už jsou to skoro dva roky a na ousku ma porad znatelnou jizvicku. A tak se chci zeptat, je to normální? A co kdyby ji tenkrát rizli třeba do čela? Nebo nedej bože třeba do oka?
Mne to tedy normální nepřijde, ze by zdravé dítě takhle poškodili.. My můžeme byt rádi, ze to ma „jen“ na ousku…

Omlouvam se za podivné překlepy - to je můj chytrý telefon…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4151
2.5.14 14:45
@Anonymní píše:
Dobrý den,
při plánovaném SC před dvěma lety dceři v bříšku omylem narizli ouško. Teď už jsou to skoro dva roky a na ousku ma porad znatelnou jizvicku. A tak se chci zeptat, je to normální? A co kdyby ji tenkrát rizli třeba do čela? Nebo nedej bože třeba do oka?
Mne to tedy normální nepřijde, ze by zdravé dítě takhle poškodili.. My můžeme byt rádi, ze to ma „jen“ na ousku…Omlouvam se za podivné překlepy - to je můj chytrý telefon…

to se bohužel stává

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
2.5.14 14:48

A co kdyby se na sekci strachy z naříznutí čehokoli vybodli a nechali tě ať si poradíš sama? Měla bys kásnou mrtvolku bez jizvičky nebo by si byla pod drnem taky. Co je lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
2.5.14 14:49

Myslíš, že to udělali schválně? Nebo že si při výkonu doktoři psali statusy na FB? Při císaři bývá naspěch, okolnosti neznáme. Holčičce to jistě na kráse ani na zdraví neubere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
2.5.14 14:50

Sekce se většinou dělá z vážnějších důvodů, v případě ohrožení matky nebo dítěte při porodu. Pořád lepší jizva na oušku, než např. přidušení při přirozeném porodu, nebo rovnou smrt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
2.5.14 14:50

To je myslím běžné? Aspoň sousedka takhle měla řízlé dvě děti:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
2.5.14 14:53

..

Příspěvek upraven 19.06.14 v 13:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
2.5.14 15:00

Stává se to. první dcerku řízli do zádíček ;)
Ono pokud vím tak před sekcí podepisuješ papír i s riziky a tam to mimo jiné je ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2359
2.5.14 15:03

Je to normání. Naše malá strčila pod skalpel nožku. Jizvu teda nemá ale fakt bych neřešila kosmetickou vadu i kdyby nějako měla. Jsem ráda že je živá a zdravá. A doktor není vševěd a neumí předvídat jak se dítě pohne a dovnitř fakt nevidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
2.5.14 15:05

Vlastní zkušenost nemám, ale slyšela jsem, že se to stává. Holt císař je operace se všemi riziky. Byla bych ráda za zdravé dítě a jizvu neřešila. Mohlo se stát milion horších věcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
2.5.14 15:11
@Boudice23 píše:
Stává se to. první dcerku řízli do zádíček ;)
Ono pokud vím tak před sekcí podepisuješ papír i s riziky a tam to mimo jiné je ;)

Ano. A prostě se to stává. Já mám dva a dětem se nic nestalo. Ale já mám napsáno, že mi proťali močový měchýř. U prvního.

• Citovat
  • Upravit
14871
2.5.14 15:16

@rokris jo to jsem podepisovala taky, že se může stát, jáí mám taky dva, oba proběhli hladce.
a ajk se to řešilo ten močák?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
2.5.14 15:31

Moji holčičku takhle řízli na zadečku, stává se to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
2.5.14 15:42

Fuj..já jsem četla uřízlé ucho… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
2.5.14 15:43

Toto jsem asi nechtěla číst…