Nařízlé ucho při SC

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5342
2.5.14 15:55

Známé synka řízli do čela, tedy spíš škrábli :nevim: Je to celkem běžné. I při běžném porodu se stávají mnohem neprijemnejsi věci jako treba zlomená klíční kost. Jizvička na uchu je fakt směšná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
2.5.14 15:56
@Bejbyy píše:
Toto jsem asi nechtěla číst…

Klíííd! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
2.5.14 16:09
@Anonymní píše:
Dobrý den,
při plánovaném SC před dvěma lety dceři v bříšku omylem narizli ouško. Teď už jsou to skoro dva roky a na ousku ma porad znatelnou jizvicku. A tak se chci zeptat, je to normální? A co kdyby ji tenkrát rizli třeba do čela? Nebo nedej bože třeba do oka?
Mne to tedy normální nepřijde, ze by zdravé dítě takhle poškodili.. My můžeme byt rádi, ze to ma „jen“ na ousku…Omlouvam se za podivné překlepy - to je můj chytrý telefon…

Souhlasím s tebou. Opravdu můžete být rádi. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
2.5.14 16:09

Pri SC na maji doktori na vytazeni ditete pry 2 minuty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3276
2.5.14 16:14
@Bejbyy píše:
Toto jsem asi nechtěla číst…

no to si přesně taky řikám 8o mě to čeká v červnu a už tak mám bobky, ale že se může říznout i do miminka by mě teda ani ve snu nenapadlo. Ale tak jak je vidno jsou to asi jen drobný poranění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1035
2.5.14 16:37

Mě při císaři zase rozřízli močový měchýř, museli ho sešít, mela jsem pak týden cevku a antibiotika… Na pokoji byla mamka a jejího synka při císaři zase řízli do zadečku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
2.5.14 17:16

Taky mám známou, co má jizvu na čele, byla narozená CS. Dítko během života těch jizev ještě pár posbírá. Mně se povedlo ve 4 letech si udělat tříselnou kýlu a mám v podbřišku 10 cm dlouhou jizvu, skoro centimetr tlustou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
2.5.14 17:17

@medun Mě ideálně až začátkem července, ale tak po všem co už jsem si v těhu prošla je tohle prkotina, ale je fakt, že mě to překvapilo dost 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
2.5.14 17:31

Taky mi řízli dceru - do stehýnka. Prý je tonormální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
2.5.14 20:57
@Boudice23 píše:
@rokris jo to jsem podepisovala taky, že se může stát, jáí mám taky dva, oba proběhli hladce.
a ajk se to řešilo ten močák?

Dodnes je mi záhadou, že nijak. Zahlédla jsem to náhodou v kartě. V krvácení a bolesti po SC se to nějak ztratilo. V této oblasti nějsem bez problémů, tak si myslím, že to možná souvisí.

• Citovat
  • Upravit
16365
2.5.14 21:12
@Anonymní píše:
Dobrý den,
při plánovaném SC před dvěma lety dceři v bříšku omylem narizli ouško. Teď už jsou to skoro dva roky a na ousku ma porad znatelnou jizvicku. A tak se chci zeptat, je to normální? A co kdyby ji tenkrát rizli třeba do čela? Nebo nedej bože třeba do oka?
Mne to tedy normální nepřijde, ze by zdravé dítě takhle poškodili.. My můžeme byt rádi, ze to ma „jen“ na ousku…Omlouvam se za podivné překlepy - to je můj chytrý telefon…

je to normalni. Obcas se to proste stane, ne nejak casto ale obcas ano, zalezi na mnoha faktorech. Je to opravdu detail pri takove operaci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
2.5.14 21:13

@rokris to snad museli sit ne 8o a jako ze se ani neobtezovali ti to rict to je teda :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3069
2.5.14 21:17

Jsem po dvou SC a naštěstí mi děti neřízli, ale já sama jsem narozená taky SC a mám jizvu na tváři, asi 3cm pod okem. I po 25letech jde trochu vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
2.5.14 21:24
@quinny píše:
@rokris to snad museli sit ne 8o a jako ze se ani neobtezovali ti to rict to je teda :cert:

Přesně tak. Pokud to šili, nikdo se ani nezmínil. ;)

• Citovat
  • Upravit
16365
2.5.14 21:28

@rokris co na to rict :zed: :pocitac: to je silenost vubec si neumim predstavit se nevo takoveho dovedet :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí