Narkoza a trocha rýma?

495
28.10.14 20:49

Narkoza a trocha rýma?

Ahojky ve čtvrtek mám jít na plánovanou operaci na vyndání kovu z ruky na kterou čekám měsíc minulý týden v pátek jsem dostala rýmu prala jsme do sebe všechno možný a jsem skoro ok sem tam ještě smrknu nebo vykašlu krapet hlen myslíte, že mi dají narkozu? nevím jestli jít na příjem nebo zavolat, že jsem trochu nachlazená? co myslíte? Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
972
28.10.14 20:57

Zavolej tam, nebo tam dojdi. Oni to anesteziologove nemaj radi, protoze je tam urcite riziko. To by ti v den nastupu taky mohli rict, ze mas smulu a zadna operace nebude. Nebo si zajdi k obvodni at se na tebe podiva a bud ti to schvali nebo ne.

Příspěvek upraven 28.10.14 v 21:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30966
28.10.14 20:59

Resila jsem minuly tyden to same. Doktor mne vysvetloval, ze je ryma problem z duvodu, ze pri intubaci ti mohou viry zpusobujici rymu zanest do plic. A proti virum nejsou antibiotika. Tak me hnal na orl kvuli souhlasu. Anesteziolog pak rikal, ze mirna ryma nevadi, ze by v tomto pocasi nemohl uspat nikoho. Bude tedy zalezet na konkretnim doktorovi, hlavni slovo ma anesteziolog. Nikam bych nevolala, narazis na nejakou sestru, ktere se to vubec netyka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16436
28.10.14 21:09

@vejisek Taky jdu ve ctvrtek a taky mam mirnou rymu. Tak se nam to nerozjede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
28.10.14 21:19

@tulipan:A s čím jdeš? bojíš se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16436
28.10.14 21:32

@vejisek Se zlucnikem na Karlak a bojim. Taky mam obavu, aby meli kluci doma pohodu, malej zacal mamankovat a nechce se nechat krmit od tatky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
28.10.14 23:06

Ja uz hystercim jak se neprobudim narkozy se bojim desne :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16436
28.10.14 23:11

Ale prosim te, jdes na „banalni vykon“, pokud nejsi kardiak apod., tak to pust z hlavy. Spis se priprav, ze nekdy jde extrakce komplikovaneji a muze te pak koncetina bolet dele, nez cekas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí