Naruzovela moc

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4
21.1.20 07:43

Naruzovela moc

Dobr den, chtěla bych se zeptat. Dneska jsem 40+tt a v pátek mám termín. Od včera mě strašně bolí dole na ledvinách, v boku a občas i v podbřišku. A mám naruzovelou moc. Ale měla jsem v říjnu kamínek v ledvine na právo taky jsem měla naruzovelou moc. A když jsem volala na gyndu, sestra mi řekla že se otvírají porodní Cesty. Máte někdo zkušenost? :) dekuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1322
21.1.20 07:47

Mam. Ledviny. :nevim: radsi bych nechala zkontrolovat nez resila diagnozu sestrou po telefonu, obzvlast pokud si mela nedavno problem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
21.1.20 07:55

Ale to by mě muselo bolet i při močení ne? Což neboli. Takže budu se muset objednat na orl? A příznaky porodu to nejsou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
21.1.20 07:57

@Nikoli ka staci vysetrit moc na gynde. Muzou asi, zkusenost nemam :nevim: ale pokud nedavno byl problem s ledvinami radsi bych pro jistotu resila :nevim: ja skoncila ke konci tehotenstvi s hadickou v ledvine :nevim: nic moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
21.1.20 08:25

Nejedlas jahody, cervenou papriku nebo repu nakladanou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
22.1.20 07:21

Nene, nejedla jsem nic takového. Dneska mě už píchá i dole jako na mocaku :,( ale ne při wc ale když sedím, nebo ležím. Volala jsem na urologii tak v půl 8 mám volat znovu, sestra jeďte mimo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
22.1.20 07:26

Ano mohou to být ledviny a nebo krvásíš už kvůli porodu a stéká to do moči… jednoduše to zjistí vycévkováním a testy určitě doktor.

• Citovat
  • Upravit
4
22.1.20 07:41

Tak doktor má horečky takže nic… Tyjo fKr mazec.. Už nemám naruzovelou moc ale píchá mě dole ale ne pro močení když sedím nebo ležím nebo jdu. Co mám teď dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
22.1.20 09:46

@Nikoli ka tak ma snad zaskok ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie