Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Šance je vzdy, kdyz provozujete sex. U vas minimalni, kdyz pritelkyne do 48h vzala jeste i tabletku,,PO,,.K pouzivani-viz pribalovy letak. A nezapominat!!!
@wildcherry píše: Šance je vzdy, kdyz provozujete sex. U vas minimalni, kdyz pritelkyne do 48h vzala jeste i tabletku,,PO,,.K pouzivani-viz pribalovy letak. APříspěvek upraven 20.01.20 v 20:12
Já jsem antikoncepci brala asi 4 roky a stalo se mi to během té doby několikrát. Někdy jsem zapoměla i 2-3 dny po sobě. Neotěhotněla jsem. Určitě to není pravidlem, ale myslím si, že těhotná nebude.
Kdyztak bych se chtěl ještě zeptat když 1.2 by měla mít Menzes, tak bude ho mít ve stejný den?
@dena262 píše:dobře, ale radši si vzala i ten prostinol
Já jsem antikoncepci brala asi 4 roky a stalo se mi to během té doby několikrát. Někdy jsem zapoměla i 2-3 dny po sobě. Neotěhotněla jsem. Určitě to není pravidlem, ale myslím si, že těhotná nebude.
Js jsem nikdy nepochopila, jak by mohl jeden jediný vynechány prášek ovlivnit funkci Antikoncepce, když tělo se chová vlastně jako těhotné a nemá ovulaci, tak přece za tu malou chvíli vajíčko neuvolní ne? Nebo jsem mimo. Btw jak vynechala téměř v každém cyklu jednu tabletu a nikdy se nic nestalo. Snad za 15 let
@Zuzanec píše:
Js jsem nikdy nepochopila, jak by mohl jeden jediný vynechány prášek ovlivnit funkci Antikoncepce, když tělo se chová vlastně jako těhotné a nemá ovulaci, tak přece za tu malou chvíli vajíčko neuvolní ne? Nebo jsem mimo. Btw jak vynechala téměř v každém cyklu jednu tabletu a nikdy se nic nestalo. Snad za 15 let
Neměli jsem zatím s tím zkušenost, tak jsem se radši zeptal
@Seda003 píše:
Neměli jsem zatím s tím zkušenost, tak jsem se radši zeptal
Ja jsem to vůbec nemyslela na vás. Spíše tak všeobecně, že se to často řeší. Fakt nic ve zlem.
@Zuzanec píše:Úplně v pohodě, že jste vyjádřila své pocity
Ja jsem to vůbec nemyslela na vás. Spíše tak všeobecně, že se to často řeší. Fakt nic ve zlem.