Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To ti takhle nikdo nepoví. Mně když praskla voda, bylo to narůžovělé. Asi bych jela k doktorovi nechat se zkontrolovat.
Teď je tu diskuzi v podstatě o výtoku dost.
Můžeš si taky přečíst článek z encyklopedie: https://www.emimino.cz/…tehotenstvi/
Vzhledem k pokročilemu stadiu tehu to může znamenat cokoliv a taky nemusi. Záleži na tobe, jestli tam chceš rovnou jet nebo treba pouze zavolat.
Ja jsem si taky kdysi v prvním tehu myslela, že mi začíná odtekat plodovka, v nemocnici to zkontrolovali a plodovka to vubec nebyla, drzela se me a nakonec mi ji museli píchnout ![]()
Určitě bych zašla k doktorovi, ale ze své zkušenosti jsem to měla od 36tt taky. Doktorka řekla vše v pořádku prostě se tělo chystá na porod měla jsem to tak asi týden pak jsem začala krvácet. Taky podle dr. vše v pořádku. Krvácela jsem až do porodu a rodila jsem 39+3. Ale určitě se nech zkontrolovat. ![]()
Zdravím našla jsem dnes na kalhotkách a toaletním papíru narůžovělý výtok, jsem hlídaná pro předčasný porod, a tak se chci zeptat zda to je přirozené nebo se něco děje? Děkuji