Narůžovělý výtok 36 tt

Anonymní
1.1.25 12:58

Narůžovělý výtok 36tt

Zdravím našla jsem dnes na kalhotkách a toaletním papíru narůžovělý výtok, jsem hlídaná pro předčasný porod, a tak se chci zeptat zda to je přirozené nebo se něco děje? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5899
1.1.25 13:28

To ti takhle nikdo nepoví. Mně když praskla voda, bylo to narůžovělé. Asi bych jela k doktorovi nechat se zkontrolovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15156
1.1.25 13:39

Muze to byt plodovka. Jed se nechat zkontrolovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.1.25 14:37

Taky hlásím narůžovělou, jeď. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
1.1.25 15:16

Tak mi začal porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mandarinka104
1.1.25 15:17

Teď je tu diskuzi v podstatě o výtoku dost.
Můžeš si taky přečíst článek z encyklopedie: https://www.emimino.cz/…tehotenstvi/
Vzhledem k pokročilemu stadiu tehu to může znamenat cokoliv a taky nemusi. Záleži na tobe, jestli tam chceš rovnou jet nebo treba pouze zavolat.
Ja jsem si taky kdysi v prvním tehu myslela, že mi začíná odtekat plodovka, v nemocnici to zkontrolovali a plodovka to vubec nebyla, drzela se me a nakonec mi ji museli píchnout :P

• Citovat
  • Upravit
432
1.1.25 20:31

Určitě bych zašla k doktorovi, ale ze své zkušenosti jsem to měla od 36tt taky. Doktorka řekla vše v pořádku prostě se tělo chystá na porod měla jsem to tak asi týden pak jsem začala krvácet. Taky podle dr. vše v pořádku. Krvácela jsem až do porodu a rodila jsem 39+3. Ale určitě se nech zkontrolovat. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí