Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím děvčata, měla stě nějaká stejný problém jak já? Je to možná tím že malá je dole a pěkně se hýbe protože tu bolest většinou pociťují při pohybu, ale je to taková bolest že se vždycky zkroutim trvá to sice asi půl minuty a nemám to celý den ale je to druhý den co jsem tuhle bolest už pocítila. Bojím se jestli to třeba nemůže začít signalizovat blížící se porod a nebi je to jenom tím že se tam malá vrtí, u syna jsem tohle nezažila, to jsem spíš zase trpěla na kopance do žeber 🤣 ale to furt šlo, tohle když začne tak fakt jak kdyby tu ručičku chtěla prorvat ven 🤣 🤣 na kontrolu jdu 2.1 tak uvidíme jestli se tam něco už děje 😄
Ahoj, měla jsem to taky. Takhle ke konci už je to fakt náročný
U mě to blížící se porod neznamenalo ![]()
@Lucieleo píše: Více
Ahoj, píchání ve spodku jsem měla také. Taktéž jsem se bála, že je to už porod, ale nakonec jsem rodila 40+2 a porod mi museli vyvolávat
. Dr. mi na kontrole řekla, že to je pohybem miminka, naráží na něco co je citlivé např. čípek.
Mela jsem to v prvnim tehotenstvi taky, posledni mesic jsem kvuli tomu neusla vic nez 100 m v kuse. Bylo to strasny ale porod to neznamenalo, jeste jsem prenasela.
Ahojky tak já se přidám jsem 38+5 a tohle prožívám skoro každý den už déle jak měsíc je to šílenost jak by mě napichli na vidle..od 7mesice těhotenství nemám klid s bolestmi… Termín mám 10ledna ale vůbec ještě nejsem otevřená tak to snad přijde později dali mi kontrolu 10ledna ale už to chci mít za sebou jsem těhotná po 2.. a u prvního jsem Takové veci nezažila.