Náš buřtíček :-)

247
14.8.12 12:55

náš buřtíček:-)

Ahoj maminky, chtěla jsem se zeptat, je mi jasné, že v tom nejsem sama, ale docela mě překvapuje, jak náš malej rychle roste, doktorka nám neřekne jinak než sumo, kobliha a tak a mě to vcelku štve, je fakt, že jsme větší než ostatní(přitom nemá po kom-já má 54kg a tatínek je taky v poho a vždycky byl).ted nám je 20 měsíců a máme přes 15kg a neprijde mi ani moc tlustej, je takovej udělanej, připomíná mi malého vzpěrače :mrgreen: a jen doufám, že z toho vyroste, nikdy jsem nechtěla tlustý dítko a ted mám malého sumíčka :) pripominám, že to nijak neovlivnuje to, že je to nejlepší chlap v mém životě :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Caty
14.8.12 12:57

Buď vklidu, určitě z toho vyroste. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
12658
14.8.12 13:00

Neboj, dcera bola v roku a pol ako maly sumo taky, teraz ma 2,5 roku, vysku ako stvrrocna a vazi 17kg, v 18 mesiacov mala 14 kg ;-)

caty :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
14.8.12 13:01

To si taky říkám, jen doufám, že tomu tak bude, celej den jen lítá, takže rady typu:on to vyběhá mě nijak neuklidnujou, jelikož to by musel běhat ještě během spaní, aby pokryl 24 hodin denně :P protože to je neřízená střela a co se týče výšky, tak jsme větší než mnohem starší dětí, takže fakt nevím, no tak se asi budu muset smířit s tím, že skokan na lyžích po tatínkovi nebude a bude dělat třeba toho vzpěrače :lol: hmm, taky dobrý, hlavně aby se neválel u tv a playstationa :pocitac: :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
14.8.12 13:03

Chápu, náš malej má už určitě přes 8 kilo a to mu je tři a půl měsíce. Taky slýchávám poznámky jako sumo atd. a není to přijemné, ale co, však on z toho má ještě čas vyrůst. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
14.8.12 13:04

Kolik měří?
Najdi si diskuzi https://www.emimino.cz/…inek-114610/
Tam to řeší teda maminky mladších dětí, ale jsou tam dost cvalíci (i větší než ten tvůj)

• Citovat
  • Upravit
29436

Neboj, vyroste z toho. Malej se narodil jako 4,5kg, vždycky to byl taky takový buřtík a jak se začal pak hýbat, tak se z něj spíš stala dlouhá žízala. Nohy má ale svalnaté pořád, chodidla má velká jak slon a škraně jak křeček. :mrgreen: V roce měl 11,2kg a 82cm. Je o hlavu vyšší jak jeho vrstevníci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
@Alenka21 píše:
Ahoj maminky, chtěla jsem se zeptat, je mi jasné, že v tom nejsem sama, ale docela mě překvapuje, jak náš malej rychle roste, doktorka nám neřekne jinak než sumo, kobliha a tak a mě to vcelku štve, je fakt, že jsme větší než ostatní(přitom nemá po kom-já má 54kg a tatínek je taky v poho a vždycky byl).ted nám je 20 měsíců a máme přes 15kg a neprijde mi ani moc tlustej, je takovej udělanej, připomíná mi malého vzpěrače :mrgreen: a jen doufám, že z toho vyroste, nikdy jsem nechtěla tlustý dítko a ted mám malého sumíčka :) pripominám, že to nijak neovlivnuje to, že je to nejlepší chlap v mém životě :srdce: :srdce: :srdce:

Klíd můj nejstarší byl sumík od narození až do nějakých 13 - pak rychle vyrostl a ted je samá ruka noha vyhublej jak lunt…klasicke puboš…
Měj ráda malýho i když je buclík a bude to ok on z toho vyroste
:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
14.8.12 13:06

Ted má 91cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
14.8.12 13:06

Jinak můj brácha se narodil jako 4,6kg mimino - od malička to fakt byla koulička, dokonce měl tenkrát vysoký cholesterol, jako mimino už měl tenkrát nějakou dietu a postupně z toho vyrůstal a vytahoval se. Dneska mu je 21, hubenej je jak lunt a na výšku má bez pár cm 2m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
14.8.12 13:10

Náš malej měl normální váhu 3440g a 51cm, tak se to ale ned zlomilo a začal přiejvat skor opo měsíci a proto si vysložil ty přezdívky, taky jsem byla v klidu, že z toho vyroste, ale běhá už víc jak 8 měsíců(spíš lítá) a přírustek má furt pocivěj, takže žádný spomalení, tím, že začal lítat a skákat na tempošce a jezdit na motorce a tak, tak uvidíme, ale je krásnej, ta zas jako jo :lol: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
14.8.12 13:14

Jestli Tě to utěší tak ten můj sumík co bude mít na podzim 15 let tak ten měl na roce 13,8kg :mrgreen: a 103 cm posílali nás do školky a ve třech letech nás posílali do první třídy…chůdě moje veliký :kytka:
Holt některý děti rostou prostě rychle no :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
14.8.12 13:15

Holky, jestli má někdo obra, tak jsem to já! 8o Můj syn měl na 6 měsíční kontrole 11 kilo a to byl jen kojený. Teď mu je 6.5 a má 11 300 gramů. Už začínám raději s příkrmy, aby mi tak nepřibíral. Někdy to není jen výhoda, už mu musím dávat velokost 80 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
14.8.12 13:20

Uffff :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
14.8.12 13:22

Děkuji za podporu :hug: