Náš top kočárků

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9318
18.5.12 13:03

@Mafina5 no my autem jedem jednou za měsíc a nehodlám to měnit. Svoje dítě rozhodně nebudu ve vajíčku vozit v 8měsících a rozhodně ho vněm a i nebudu vozit na kočárku. Jsem odpůrce vajíček!!! tudíž mi příjde zbytečný investovat tisíce do autosedačky na půl roku. Potom samozřejmě ano.
Jinak já osobně třeba nemám na to abych koupila kočár za 20.000,–
a i ženský co je maj na ně nadáva, takže cena nezaručí kvalitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5938
18.5.12 13:07
@kabelitka píše:
@Sisi90 no já čekám listopaďátko, takže sníh a zima. Ale jak říkám mám furt v záloze to takko a je mi líto kupovat novej stejnej kočárek

Já taky čekám listopadový miminko :D a já mám tedy vybraný X-lander XA trojkombinace, korbička vypadá dost veliká, tak snad si dobře vybereš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
18.5.12 13:10

mafina má pravdu twn první je v reálu strašně malí celkově 2a 3 no když bych musela volit tak ten dorjan ale to jen hluboky sportáky jsou všechny na nic raději kvylitní a starší kočárek než tot jen muj názor pár kočárku my už rukama prošlo polské mají užasné hl korbičky ale sporták je ošizený.Co si chváli z poláku je firkon long ale mě se třeba nelíbí no a taka jsou taky oblíbené ale jak říkám i tam ty sportáky jsou blbé potom ještě jedo fyn 4ds měla jsem ho byl užasný lehký atd lae zase sporták mě osobně nevyhovoval kamarádce ale třeb ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
18.5.12 13:14
@kabelitka píše:
@Mafina5 no my autem jedem jednou za měsíc a nehodlám to měnit. Svoje dítě rozhodně nebudu ve vajíčku vozit v 8měsících a rozhodně ho vněm a i nebudu vozit na kočárku. Jsem odpůrce vajíček!!! tudíž mi příjde zbytečný investovat tisíce do autosedačky na půl roku. Potom samozřejmě ano.

ja koupila maxi cosi pebble ted novou v obchodě za 1900 kč což stojí i ta polská mimochodem mám kočárek z druhé ruky Peg perego gt3 za 8000kč se vším všudy je minimálně ježděný puvodní cena 23 tisíc ovšem paní asi moc nekočírkovala takže není pravda že za dobrý kočárek dáš 20 tisíc mimochodem puvodně jsem chtěla mutsy nový jen korbu starší a tam je ta vyhoda že kupuješ zvlášt podvozek a zvlíšt sportovní nádstavbu takže podvozek cca 7 tisíc + starší korba do 2000 kč za pul roku mužeš prodat hl korbu a koupit sporták pořád se vlezeš do 10000 tisíc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
18.5.12 13:22

Ptala jsem se na zkušenosti stěma uvedenýma kočárkama!!!

Je hezké kolik ste měli kočárků a jakých, ale mě zajímali tyto konkrétní. Nejdu je hned kupovat, ale sem chtěla znát maminy, které je mají ozkoušené, abych se mohla rozhodovat. Tahle akorád vím jak sem nezodpovědná páč sem se dovolila zeptat na neznačkové aušusové kočárky.

By mě zajímalo jak ti výrobci fungujou a z čeho žijou když jsou všechcny jejich výrobky šunty životu nebezpečný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
18.5.12 13:27
@kabelitka píše:

Já bych také do polského nešla (složení materiálu, ne moc bitelná konstrukce), byť cena je zdánlivě lákavá…ale mám dobrou zkušenost s ojetým Mutsy i Teutonia, cena byla nižší jak odkazy na polské. Teutonia a Mutsy jsou kočárky, které v klidu vydrží 2-3děti. Zkus se podívat na mimibazar, kolikrát tam maminky prodávají celý komplet i s kavlitní autosedačkou za krásnou cenu. Samozřejmě respektuji zakladatelku a její sympatie ke kočárkům v odkazech. Píši jen svůj poznatek…
Když jsem poprvé vybírala kočárek, tak jsem také hleděla na ty polské, ale po různých návštěvách obchodů a výklad prodavačů jsem usoudila, že poský ne a přitom jsem věděla, že víc jak 9-11tis nebudeme moci investovat…a na mimibazaru jsem si našla paní, která prodávala ojetý kočárek výše jmenované značky, vše jsem prohlédla a byla nadšená. Cena, kvalita a byť si na to nepotrpím, každý se za kočárkem ohlédne a nikdo nepozná, že naše dítě ho má použitý.
Ale nikomu tento názor nevnucuji… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
18.5.12 13:37

já ti psala že pokud bych musela volit tak dorjana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
18.5.12 13:39
@kabelitka píše:
Ptala jsem se na zkušenosti stěma uvedenýma kočárkama!!!

Je hezké kolik ste měli kočárků a jakých, ale mě zajímali tyto konkrétní. Nejdu je hned kupovat, ale sem chtěla znát maminy, které je mají ozkoušené, abych se mohla rozhodovat. Tahle akorád vím jak sem nezodpovědná páč sem se dovolila zeptat na neznačkové aušusové kočárky.

By mě zajímalo jak ti výrobci fungujou a z čeho žijou když jsou všechcny jejich výrobky šunty životu nebezpečný.

Zakladatelko, oml,ouvám se ti…klidně příspěvek smažu, pokud ti vadí…ale jsi zbytečně afektovaná na maminky, které ti slušně napíší názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
18.5.12 13:40
@Mafina5 píše:
V žádným případě bych nekupovala noname autosedačku v setu. Já bych do takové tedy dítě nikdy neposadila. Nehledě na to, že řada těchto noname autosedaček je jen do 10 kil, což s větším dítkem někdy v osmi měsících uvidíš, jaký bude problém. Dítko ti z ní vyroste, ale do normální posměrné ještě nebude splňovat všechna kritéria a budeš muset kupovat mezistupěň, který bude pomalu dražší, než celý kočárek. Raději kvalitní značkovou atestovanou atutosedačku (třeba Maxi Cosi Cabriofix a podobné) a pak vybrat kočárek, na který půjde sedačka nacvaknout.
Stejně tak doporučuji postupovat s kočárkem. Raději kvalitní značkový kočárek klidně i jetý (dnes je po pár letech babyboomu trh plný kvalitních věcí z druhé ruky) než nějaký polský krám, který ti začně po pár najetých kilometrech vrzat. Já měla také nejdříve představu, že koupím vše do deseti tisíc, a nakonec mám jeden z nejdražších kočárků na trhu celý nový a i autosedačku jsem koupila novou a ještě k ní základnu do auta. (To moc doporučuji, jestli budeš často jezdit autem, není nic lepšího. Jen vajíčko nacvakneš a jedeš. Žádné pásání pásama…) Spočítala jsem, že nový kvalitní kočárek prodám po použití ještě za rozumnou cenu, kdežto polský kočár prostě už neprodáš, takže těch deset tisíc ti v něm zůstane. Já třeba korbičku už prodala a to za stejnou cenu, za jakou jsem ji před půlrokem novou koupila :palec:Příspěvek upraven 18.05.12 v 12:59

Krásně napsané :potlesk: Souhlasím naprosto se vším ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
18.5.12 13:45

ale já se nedívám po polských kočárek.
Ani nevím že jsou poslký. Jen se dívám jaký se mi líbí a jelikož se mi líbí ptám se na názory.
Vím že mutsy jsou kvalitní ale nelíbí se mi vzheldově. Stejně jako se mi nelíbí třeba Jené.

@stredulinka píše:
Já bych také do polského nešla (složení materiálu, ne moc bitelná konstrukce), byť cena je zdánlivě lákavá…ale mám dobrou zkušenost s ojetým Mutsy i Teutonia, cena byla nižší jak odkazy na polské. Teutonia a Mutsy jsou kočárky, které v klidu vydrží 2-3děti. Zkus se podívat na mimibazar, kolikrát tam maminky prodávají celý komplet i s kavlitní autosedačkou za krásnou cenu. Samozřejmě respektuji zakladatelku a její sympatie ke kočárkům v odkazech. Píši jen svůj poznatek…
Když jsem poprvé vybírala kočárek, tak jsem také hleděla na ty polské, ale po různých návštěvách obchodů a výklad prodavačů jsem usoudila, že poský ne a přitom jsem věděla, že víc jak 9-11tis nebudeme moci investovat…a na mimibazaru jsem si našla paní, která prodávala ojetý kočárek výše jmenované značky, vše jsem prohlédla a byla nadšená. Cena, kvalita a byť si na to nepotrpím, každý se za kočárkem ohlédne a nikdo nepozná, že naše dítě ho má použitý.
Ale nikomu tento názor nevnucuji… :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
18.5.12 13:47
@stredulinka píše:
Zakladatelko, oml,ouvám se ti…klidně příspěvek smažu, pokud ti vadí…ale jsi zbytečně afektovaná na maminky, které ti slušně napíší názor.

ale mě to nevadí, jen sem se ptala kdo máty kočárky a napsaly jen ty co ho nemaj že mám do ojetýho kvalitního. Já beru vaše názory, nevím jakej nakonec koupíme. jen sem chtěla vědět jaký ty kočáry jsou. Nevím ani že jsou poslký

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
18.5.12 13:47

Tak za mě určitě Dorjan Mám doma kolekci Prestige 2010 a pořád veliká spokojenost.Jak jsem už milionkrát psala sporťák velikej je těžkej ale mě vyhovuje- do auta na cesty mám jinej menší kočárek ale jinak pořád používám dorjana 19měsíců a spokojenost každodení ježdění venku.Malej spokojenej pořád jezdí otočenej ke mě a pohodička.
A k autosedačce nám stačila vyhovovalo mi že jde naklapnout na podvozek občas jsem využila samo jsou lepší autosedačky vajíčka třeba maxicosi ale ty se na tento podvozek dají dát taky jen dokoupit adaptér
Přeji štastnou volbu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
18.5.12 13:54

Pokud tedy budu psát k věci, tak kamrádka si koupila Dorjan Prestige 2010, spkojená byla a byl moc hezký, korbička prostorná, ale když přišlo na sporťák, kočárek prodávala, nesplňoval pro ni požadavky do terénu, trochu se jí rozvrzl a váha také nic moc. Jinak si chválila to, že trošku houpe a hluboký je veliký,a le taky ji štvalo, že ho má skoro každý, byť ten její byl takový bronzovometalízový a ne takový ten barevný. Tak snad tentokrát trochu pomůžu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
18.5.12 13:56

děkuji :kytka:

@stredulinka píše:
Pokud tedy budu psát k věci, tak kamrádka si koupila Dorjan Prestige 2010, spkojená byla a byl moc hezký, korbička prostorná, ale když přišlo na sporťák, kočárek prodávala, nesplňoval pro ni požadavky do terénu, trochu se jí rozvrzl a váha také nic moc. Jinak si chválila to, že trošku houpe a hluboký je veliký,a le taky ji štvalo, že ho má skoro každý, byť ten její byl takový bronzovometalízový a ne takový ten barevný. Tak snad tentokrát trochu pomůžu :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
18.5.12 14:06

Já se musím přidat, měla jsem tako, kámoška dorjana. Korbička dobrý, sporťák děs. (u obou) A to si myslím, bude u těhle „levnejch“ u všech. FAkt bych zauvažovala třeba o jetým, ale značkovým. TAko letělo, a nakonec mě vyšel kočár dráž, než kdybych koupila rovnou dražší :cert: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí