Využití otočné sedačky

98
17.5.12 21:03

využití otočné sedačky

Ahoj holky,
chci se zeptat těch z vás, které mají otočné sedačky u kočárků i proti směru jízdy, jak hodně toto otočení využíváte.. Četla jsem už diskuze, že větší mimi se stejně raději dívá na okolí než na mamču, vážně jsem uvažovala o koupi kočárku Jané slalom reverse, ale nyní promýšlím, jestli otočná sedačka není zbytečná. Prosím proto o vaše zkušenosti, jak hodně a jestli vůbec je reverse využitelný, protože to není nejlevnější záležitost.

Za rady děkuji. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
17.5.12 21:09

Záleží na miminku, malý bude 7 měsíců a zatím je otočená ke mě, ale ráda se rozhlíží a na mě zas tak moc nekouká, takže myslím, že by jí stačilo si mě občas zkontrolovat v okýnku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
17.5.12 21:09

Ahoj, my jsme využívali asi do 14 měsíců a to třeba když foukal vítr nebo svítilo sluníčko, tak jsem malou otočila od sebe. Od těch 14m jezdí v jiném kočáře a ten je už jen po předu, ale občas lituju, že to nejde otočit (hlavně když svítí sluníčko a nebo fouká)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
17.5.12 21:12

My to využili minimálně do roka, a byla jsem za to vážně ráda. Ale naše dítko je hodně kontaktní..ale i kdyby nebylo, chtěla bych tu možnost prostě mít…vlastně chci, protože na druhého už je taky objednaný kočárek, který to umožní. Když nebude chtít vidět maminku tak fajn, ale za mě je kočárek hlavně pro dítko, takže volit bude prcek a ne můj výběr kočáru ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13765
17.5.12 21:15

Mám takový kočár na chalupě, takže ho využívám málo. A má přehazovací rukojeť, takže je to raz dva. A využívala jsem to docela dost, když byl syn miminko, tak třeba kvůli sluníčku, když chtěl být na bříšku a koukat ven, nebo na zádech koukat dopředu… Teď, když už sedí, tak plánuju že bude spíš koukat ven.
Kočár s přehazovací sedačkou (tj. je to docela složité přehodit) máme u tchýně a kdybych ho měla, tak bych asi mimi vozila tak, abych na něj viděla a větší potom otočila, aby vidělo dopředu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
17.5.12 21:16

My to máme taky a jak už tu holky psaly, je to výborný třeba při větru nebo sluníčku. :) Nebo na zahradě, když pak malýho krmím, tak se nemusím sápat přes rukojeť, ale otočim sedačku a kontakt se lžičkou je přímo. 8) A golfky máme jen popředu a někdy to otočení hodně chybí. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
17.5.12 21:16

nevim ale malýmu je skoro 19 měsíců a pořád jezdí směrem ke mě když ho dám obráceně tak se na mě otáčí povídá mi a tak takže za mě je dobře že je otočná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5090
17.5.12 21:23

Otáčení jsme využili hodně.
Když byl malej ještě ležák a už se nevešel do korby, jezdil čelem ke mně. Měl to tak rád i pozděj, když začal sedět. Ke konci zase naopak rád koukal dopředu.

Měli jsme trojkolku, takže otáčela jsem celou sedačku, ale třeba při jízdě na bruslích jsem vždycky dala tak, aby na malýho nesvítilo sluníčko, v zimě aby na něj zepředu nefoukal vítr…

Na otáčení korby jsem při výběru trvala a rozhodně jsem pak byla ráda.
I když samo záleží i na dítěti, doporučuju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
17.5.12 21:23

a jaké máte ty kočárky s otočnou sedačkou?? Máte někdo jiný než Jané?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
17.5.12 21:26

přemýšlela jsem i o x-landeru, ale ten je zas prý dost široký, ale hlavně není polohovatelný do pravého úhlu (do úplného sedu dítěte) Tak nevím, jaký kočár vybrat.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
17.5.12 21:27

Otočení sedačky jsem nevyužila nikdy. Když malý šel do sporťáku, tak chtěl koukat na cestu a ne na mě.
Měla jsem Herqules Raptor 3Spin

Příspěvek upraven 17.05.12 v 21:55

• Citovat
  • Upravit
1012
17.5.12 21:35

u nás zase chtěl opravdu dlouho koukat na nás a povídat si,takže pro nás je otočná sedačka nezbytná.Máme klasiku takže sedačka velká prostorná.Ale každé dítko je jiné,jenže to těžko víš dopředu.Navíc nejezdil v kšírách tak bylo fajn ho mít pod dohledem:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
17.5.12 21:48

Já taky využívala hodně, do roka jezdil syn ve sporťáku víceméně jenom otočený ke mně. Musím říct, že kvůli větru ani sluníčku jsem neotáčela, zkusila jsem jednou vycvaknout a otočit i se synem a byla to docela fuška, takže na to bych asi spíš využila přehazovací rukojeť, kterou jsem neměla. Měla jsem Teutonii Cosmo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
17.5.12 21:52
@petuldaa píše:
a jaké máte ty kočárky s otočnou sedačkou?? Máte někdo jiný než Jané?

Roan Marita. Vybírala jsem pohodlí pro dítě, ne luxus pro mě. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5090
17.5.12 21:56
@petuldaa píše:
a jaké máte ty kočárky s otočnou sedačkou?? Máte někdo jiný než Jané?

Quinny Freestyle 3XL
Je užší, ale pro naši žížalu v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí