Využití otočné sedačky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2398
17.5.12 22:00
@kokomo píše:
Ahoj, my jsme využívali asi do 14 měsíců a to třeba když foukal vítr nebo svítilo sluníčko, tak jsem malou otočila od sebe. Od těch 14m jezdí v jiném kočáře a ten je už jen po předu, ale občas lituju, že to nejde otočit (hlavně když svítí sluníčko a nebo fouká)…

Jj, souhlasím. V zimě, když sněží, fouká… mi taky hodně vadí,že to jde přímo na malého (pláštěnku nechce, nevidí). Máme X-lander.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
17.5.12 22:52

podle mého záleží na miminku. většina maminek to využívá dlouho prostě proto, že se to líbí jim, což je taky důvod, a ne zanedbatelný, ale dětem je to většinou dost fuk.. když to mají, líbí se jim to, když to nemají, líbí se jim koukat do světa.

vyjímku bych řekla, že tvoří kočáry s malými hlubokými korbami, kam se dítě vleze do 5m a šlus (velikost kolem 74cm).. a to bych pak otočný kočár doporučovala.. a do úplného lehu. v takovém věku není většina dětí na klasický sporťák připravená..

kočárů jsem měla dost (i když ne tolik, jako někteří jiní tady..) a s otočným sezením jen jeden. dítěti se to líbilo, a já litovala, že jsem ho neměla od těch 6m, protože v 11m na to byl přeci jen trochu velký..

od chvíle, co chodí, preferuju nízkou váhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15532
17.5.12 23:11

já původně koupila x-landera, taky jsem si před koupí vyslechla, že mi to vadit nebude, že se sedačka nedá otočit… a ejhle, malý je šest měsíců, do tý (pitomě) malý korbičky se nevejde a neuměla jsem si představit, že bych ji šoupla do sporťáku a neviděla na ni :oops: Takže x-lander pošlu k vodě, koupila jsem jetej Gesslein F6, má přehazovací sedačku i rukojeť a spokojený jsme obě - malá se netísní, ve vložný tašce má místa habakuk a já na ni vidim 8) Kdž fouká nebo svítí sluníčko, přehodim rukojeť - k nezaplacení ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
18.5.12 00:04

Ahoj,
kluci šli do sporťáku ve 4měsících,vypadali na 7měsíců. Byli otočení směrem ke mě a od sebe jsem je otáčela na jaře,když jim bylo 13měsíců.
Měla jsem tenhle kočár http://www.babydracek.com/…vany-kocarek

• Citovat
  • Upravit
1726
18.5.12 09:11

měli jsme přehazovací rukojeť - Patron Apollon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
18.5.12 09:22

ja mam otačeci sedačku a kolikrat ji otačim k sobě i ted (13m), myslim, že je to velka vyhoda. Raději bych koupila kočar ktery tu možnost ma a možna ji nevyužila. Než koupit kočar bez možnosti otočeni, pak zjistit, že by se to hodilo a muset kupovat novy kočar.

Ted mame mamánkovske obdobi, takže vetšinou čast prochazky jdem po směru, když to na ni přijde otáčim a jdem dál :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
20.5.12 10:49

ahoj,
taky jsem chtela koupit Jane Revers, ale potom co sem ho vcera videla nazivo, tak se mne zda silene uzkej, ze do nej malickou za chvili nedostanu - natoz pak do sportaku s fusakem na zimu.. :cert: takze ted zase vymyslim jakej jinej, aby se dal otacet - porad bych nejradej nejaky Jane, ale nevim kterej je sirsi nez revers ale i otocnej - ne jako jane slalom pro.. Neporadite?? dik :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí