Náš top kočárků

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
byron
18.5.12 14:17

@kabelitka holka bud ráda, že ti sem píšou holky negativní zkušenosti… Co znám uživatelky Dorjan danny sport, tak všechny nadávají na sporták, se kterým budeš jezdit nejdelší dobu…
Já mám teda úplně jinej- bohenia patron apollon- sporák vábornej i hlubokej(dle mého) a stejně jsem pořizovala sporták a golky zvlášt..

Já dpopručuju třeba ojetej hlubokej a potom sporák- kvalitní ojetej( jané slalom nebo jane nomad)

• Citovat
  • Upravit
530
18.5.12 14:18

O tom jestli dražší nebo levnější… Záleží spíš asi na mamince. Moje kamarádka si koupila kočárek v polsku za 4500,– trojkombinaci. Odvozila v tom 3 děti a bezproblémů. Ale dneska chce každej, aby to mělo tohle a tamto. Samozřejmě i já chci pro mimi to nejlepší :kytka: A typla bych si, že většinu z nás vozili ve stejných kočárcích, které neměli ani z poloviny, to co mají teď ty polské a taky sme to přežili :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
18.5.12 14:19

Ted jsme si všimla, že nemáš ráda Jané- jerjich design..
optom třeba bych ti doporučila jako sporták tento:
 http://www.detskydum.cz/…gy-s-280101/

A nějaký houpavý hluboký

• Citovat
  • Upravit
byron
18.5.12 14:20

@Sisi90 kamarádka si takto přivezla z POlsaka kočárek a začal se rozpadat po pár měsících…

• Citovat
  • Upravit
530
18.5.12 14:25

@byron No moje sousedka si pořídila Jané a rozsypalo se jí přední kolo a nevyreklamovali jí to, protože podle nich to bylo špatným používáním :lol: Takže cena kočárku + oprava = 5 polskejch kočárků :pankac: Nejsem zastánce poských kočárků, jen si myslím, že je každýho věc v čem bude dítě vozit a jestli chce zakladatelka jeden z těch 3 kočárků, tak je to jen na ní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
18.5.12 14:33

@byron když já vůbec nechci 3 kolovej. Nelíbí se mi a co maj v okolí jen nadávaj.

@Sisi90 díky za zastání.

Koupím si kočár v obchodě, kde vím že ho vyreklamujou a dokonce daj i náhradní (většinou), kterej teda nepotřebuju páč mám. A potom je mi jedno jestli si koupím za 7000 polskej a nebo za 20 000 značkovej. Když se posere omlátím jim to o hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
18.5.12 14:34

To je pravda, že každý si má vybrat sám…ale kdyby mi někdo tehdy poradil, že si mám koupit hluboký ojetý a pak nějaký sporťák, tak asi ušetřím. Pravda je, že hluboká houpací klasika pro nás nebyla, bydleli jsme u lesa a všude museli autem, proto jsme museli koupit trojkombinaci. Ale v hlubokém jsme jezdili 5měsíců a sporťák používáme dosud, takže bych hleděla asi hlavně na to jaké má vlastnosti právě ten!
Ještě když se bavíme o polácích, kamarádka má x-landera, koupila si ho přes net a je úplně naštvaná na sporťáka, je to jen ušitá sedačka svočkama připnutá ke konstrukci 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
18.5.12 14:34

jinak co sme se začli snažit o mimi sem začla dost koukat po kočárcích.
90% mamin co vídám mají verano, abc a nebo takové kočárky.
Minimum x-landerů a jakákoli jiná značka je vzácnost. Tak mám pocit že asi bydlím blbě, kde sou samý chudáci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
18.5.12 14:39

Když radili ať se učím taky sem nato kašlala.
Když mi radili ať nemám holý záda a nesedám po betonovejch patnících neposlechla sem…
Když někdo prvotěhule a jejímu nadšenýmu chlapovi poradí kup si na svý první dítě ojetej kočár, tak je málo lidí co to poslechnou.
Chápu, že nám všem takovým chcete poradit, ale zkuste se zamyslet jestli by ste se poslechly? Pokud jo super, pokud ne, tak zae pochopíte snad nás. Stejně jako si nakoupím nový oblečení pro mrňose, přestože vím, že to je zbytečný, tak chci i novej kočár, ikdyž vím, že ojetej by byl praktičtější.

@stredulinka píše:
To je pravda, že každý si má vybrat sám…ale kdyby mi někdo tehdy poradil, že si mám koupit hluboký ojetý a pak nějaký sporťák, tak asi ušetřím. Pravda je, že hluboká houpací klasika pro nás nebyla, bydleli jsme u lesa a všude museli autem, proto jsme museli koupit trojkombinaci. Ale v hlubokém jsme jezdili 5měsíců a sporťák používáme dosud, takže bych hleděla asi hlavně na to jaké má vlastnosti právě ten!
Ještě když se bavíme o polácích, kamarádka má x-landera, koupila si ho přes net a je úplně naštvaná na sporťáka, je to jen ušitá sedačka svočkama připnutá ke konstrukci 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
18.5.12 14:40
@kabelitka píše:
jinak co sme se začli snažit o mimi sem začla dost koukat po kočárcích.
90% mamin co vídám mají verano, abc a nebo takové kočárky.
Minimum x-landerů a jakákoli jiná značka je vzácnost. Tak mám pocit že asi bydlím blbě, kde sou samý chudáci.

u nás jezdí hrozně janéček (vím že ten se ti nelíbí, ale pro příklad) a vidím, že jsou to starší verze, tudíž z druhý ruky a jsou krásný. když se to tom budeš pořádně pídit, tak máš velkou pravděpodobnost že koupíš dobrej za pusu. Je spousta „kočárkomaniaček“ který je skoro nejezděj a kupujou pořád nový, a ty „starý“ pouštěj dál. Neber to zle, je to spíš rada, jak s ní naložíš je na tobě. Mě kdyby někdo takto poradil, tak jsem ušetřila, a ještě byla spokojená..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
18.5.12 14:42
@kabelitka píše:
Když radili ať se učím taky sem nato kašlala.
Když mi radili ať nemám holý záda a nesedám po betonovejch patnících neposlechla sem…
Když někdo prvotěhule a jejímu nadšenýmu chlapovi poradí kup si na svý první dítě ojetej kočár, tak je málo lidí co to poslechnou.
Chápu, že nám všem takovým chcete poradit, ale zkuste se zamyslet jestli by ste se poslechly? Pokud jo super, pokud ne, tak zae pochopíte snad nás. Stejně jako si nakoupím nový oblečení pro mrňose, přestože vím, že to je zbytečný, tak chci i novej kočár, ikdyž vím, že ojetej by byl praktičtější.
O.K. tak už to chápu jak to máš, a nechám toho :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
18.5.12 14:54

Tak Zlín je asi taky plný chudáků :mrgreen: tady jezdí samí x-lander, Dorjani, Tako…samý polák a pak Casualplay (těch je plná řiť) pač je dali do akce celý set za 13tis. Takže chápete, že 20tis.kočár je ve slevě na dračku, i když vesměs kdo ho má, tak kleje… Pak tu frčí Maxi cosi, Teutonia a už občas vidím i Mutsy…no a pak samozřejmě smetánka, co jezdí takovýma designovýma šílenostma, kde vzhled předčil funkčnost.

Kabelitka: Chápu, že chceš koupit nový kočárek, to já jsem taky chtěla a neměla na nic jiného než na poláka. A vyřešila jsem to tak, že jsem si za 7 tis.koupila nový podvozek Mutsy, novou sport.nástavbu od maminy, co si ji koupila a pak si rozmyslela, že chce úplně jiný kočárek za 3tis. a ojetou korbičku k nepoznání jako novou za 1600,– Tak jsem měla trojkombinaci za 11.600 v hodnotě skoro 17.000 a více :dance: A když by mě překvapilo druhé dítě, tak dokoupím stupínek nebo dopňkovou sedačku, nákupní košík…prostě co se hodí se dá postupně dokoupit a kombinovat.
Takže nemysli, taky jsem chtěla kočárek nový a dopřát mimi…ale taky vím, že jsem to mohla celé koupit jeté a ušetřit i víc, no. Ale jak píšeš, člověk si vždycky někde narazí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
18.5.12 14:54

Holky tady se strhla bitka jestli starej nebo novej a hlavně JANÉ :zed: Žádnej jinej kočár neexistuje :lol: Téma bylo trochu jiný, tak bych se ho držela. A hlavně!!! Každýmu vyhovuje něco jinýho, takže bych zakladatelce doporučila, aby se vypravila do nějakýho velkoskladu kočárků a pořádně se tam vyřádila a myslim si, že se třeba nakonec rozhodne pro úplně jinej kočárek 8) Já měla vybranej espiro gtx (mimochodem to byl asi 10 kočár, pro kterej sem byla rozhodnutá :lol: ) a pak sem si ho vyzkoušela a zklamal mě :nevim: Chce to prostě vyzkoušet a „ošahat“ si ho, jestli ti sedne nebo ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
18.5.12 15:04

já ale ty peníze mám, ale nehce se mi je vyhazovat za drahej kočár, kterej se mi nelíbí, jen protože je kvalitní proto, že není z polska.
Podle mě miminu je úplně jedno včem jezdí. Pokud by tak hrozně záleželo na kvalitě sme všichni postižení a poznamenaní zato včem sme jezdili a na čem spávali v postýlkách (polistyrén nebo jak se to píše :oops: ) a co teprva naše maminky a babičky.

Navíc, ikdyž se poptám lidí co je maj nebo si přečtu recenze i na tyto kočárky někdo nadává, stejně jako na ty levný polský nedá někdo dopustit.

Já jakoby nechápu co mají všichni proti polským věcem? Že se obleky hugo boss šijou v číně, taky neznamená že jsou to zmetky.

A pokud si přeci koupím kočár v čr, tak mi může být jedno jestli je z USA, Německa nebo Polska. Páč na něj mám 2 roky záruku, ne?
Takže hledat obchod, kde jsou slušní a uznávaj reklamace.

No a ještě. Kdyby ty kočárky a sedačky a všechno bylo životu mimiek nebezpečný tak by to asi nemohli prodávat ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
18.5.12 15:34

No, distancuju se z této debaty, pač člověk chce přinést trochu světla v pytli a je to jak v kocourkově.....já jsem z úvodního příspěvku zakladatelky pochopila, že tomu „nerozumí“ tak to psala, tak jsem jen chtěla napsat jaký jsem vývoj výběru měla já byť jsem začala u poláka. Nikdo tu nikdy tevrdil, že je to kočár nebezpečný, či zdraví škodlivý nebo snad nechává následky. To by se snad nesměl prodávat, ne???…Všechny maminy tu spíš řešily poměr cena -výkon a zakladatelka nám pořád překrucuje naše příspěvky proti polským kočárkům. Kdo jimi vozí dítě a je spokojený, ať je spokojený, kdo ne, tak ať má jiný…nikdo tu nic nevnucoval. Já si nemyslím, že kdo má poláka je chudák, ale o tom, co je to za kvalitu si povídat nemusíme. Ale hádat se s někým, kdo ještě žádný kočárek nevozil a neprošel si tímto martíriem a při každém názoru má plnou pusu a umlátí mě jakýmisi argumenty, tak je asi zbytečné. Toť moje poslední slova a končím. Jen mi přijde, že založení diskuze bylo asi zbytečné, když chce zakladatelka nejspíš slyšet, jak polské kočárky jsou super, praktické, skladné, levné, vydrží a zvládnou i ten nejtěžší terén…no nic, končím. Nikdy jsem tady ještě nebyla na nikoho takto upřímná, ale tohle mě fakt zamrzelo, za dobrotu na žebrotu..tak mi to přijde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí