Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
zkušenost sice nemám, ale podle mě nic není jistota. Kolik případů otěhotnění bylo, je a bude přes HA, že jo 😀 Navíc, pokud je v letáku 7 dnů a vy jste to měli až 10., tak jste to vlastně dodrželi 😀 Jediný co můžu poradit prostě počkat, zda se MS dostaví. Nepanikařit, když to nebude přesně na den, případně udělat test po několika dnech zpoždění.
Hlavně se tím nestresuj 😁
Zdravim, kvuli zdravotnim duvodum jsem pres domluvu s gynekolozkou vysadila ha novynette celkem na 2 mesice. Zacala jsem opet na domluve brat ha behem ms(gyn. rikala az po ms ale ms mi jeste pokracovala takze jsem ji nasadila 4. den menstruace). Prasky jsem zacala brat 10.1. a po deseti dnech jsem mela s pritelem sex, kdy se udelal do me. Predem jsem si cerla letak kde je napsane ze pokud se HA nasadi 2.-5. den ms tak se ma po dobu 7 dnech nasadit napriklad kondom ale jelikoz to byl az 10. den, riskli jsme to
. Ms mam dostat cca 5.2. ale radeji se ptam, je to veliky risk? Protoze je na test jeste docela brzy, zkusim se zeptat tady, jestli s tim nema nekdo zkusenosti