13letá dcera má problém se stolicí

Anonymní
20.6.20 22:39

Naše 13letá dcera má problém na velkou

Zdravím všechny,
mám tak trochu kuriozní problém a zajimalo by mě, zda někdo vidí nějaké řešení. Máme 2 holčičky, Gabrielu (13 let) a Anetku (3 roky). Často jezdíme někam na výlety do přírody, někdy i třeba na noc, nebo 2. Bohužel se nám stává, že holky potřebují na velkou, Anetka si bez problému řekne o plínu, do ni se vykaká a přijde se přebalit. Problém je ale s Gabčou, netuším, jestli to odkoukala od sestry, ale poslední dobou kdekoliv mimo domov má problém se vykadit. Posledně jsme museli najít večer u Prahy benzinku, aby se Gabča mohla jít vklidu vykakat. Vždycky to drží, jde na ni úplně vidět jak se ji chce, ale třeba v lese kakala snad jen jednou a má hrůzu, že ji tam někdo uvidí. Posledně vymyslela, že se jestli ji náhodou nedáme plínu co máme pro Anetku, protože se ji chtělo strašně kakat a do lesa nechtěla. Co jsme měli dělat, nechala si nasadit plínku do které se (ve 14) vykakala a ja ji musela přebalit. Samozřejmě plína jejímu kadění absolutně nestačila..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33005
20.6.20 22:49

To uz zacaly prazdniny? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
leisa
20.6.20 22:57

Tohle je vtip? Holce 13+ dát plenu? Chápala bych, kdyby měla postižení. Ale tady vidím větší problém ve vás než v dceři. Už podle stylu mluvy jste se zasekly u té tříleté. Jestli takto mluvíte i na tu starší, tak je to sakra špatně, ta holka nikdy nedospěje. Řekla bych, že starší prostě žárlí na mladší, tak to prostě zkouší a vy samozřejmě skáčete, jak dcera pískne.

Problém s vyprazdňováním mimo domov má mnoho lidí, znám i takové, kteří na velkou nejdou týden-dva a podaří se jim se vyprázdnit až po návratu domů. To ale zřejmě není případ vaší dcery
Holka evidentně problém s vyprazdňováním nemá, spíš je to jen psychika a zkouška kdo z koho.
Jestli opravdu potřebuje, dojde si, i kdyby to mělo být zrovna v tom lese či na pumpě. Ale šaškovat kolem ní s plenou a pak jí ještě přebalit.. to je s prominutím mírně řečeno ulítlé a něco je hodně špatně s psychikou rodičů.

• Citovat
  • Upravit
4496
20.6.20 22:59

Dobrej trolling :mrgreen: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.6.20 23:00

@leisa Styl mluvy a sama píšeš chyby?

• Citovat
  • Upravit
587
20.6.20 23:03

@leisa kliid…to je evidentní troll. Tyhle vyprazdňovací témata tady očividně někomu dělají dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4443
20.6.20 23:07

Já to chápu Já taky velkou potřebuji nechci konat v lese a stoprocentně bych si zastavila u benzínky. Mně přijde divné že takto lidi v normálně konají potřebu. Je problém si na tu benzinku dojet? Je přece normální konat potřebu do záchodu a ne v lese kde třeba chodí houbaři. Když se vám chce na záchod tak nezastavíte u benzínky ale u lesa? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
20.6.20 23:09

@Leviatan To aspoň trochu pohnojí ne? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
20.6.20 23:09

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale jo, zasmála jsem se. Dobrý pokus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
20.6.20 23:16

To je téma, z toho by se jeden posral.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
20.6.20 23:17

:think: :think: jak se do pleny pro 3letou nasouká 13ti letá :think:
Jinak existuje i stolička na vyprazdňování.

Příspěvek upraven 20.06.20 v 23:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
20.6.20 23:17

Existuji pleny pro dospele. Gabca to urcite oceni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.20 01:07

Já mám 19 letého syna a ten s tím má také problém. Na výletech ho přebaluji běžně. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
691
21.6.20 02:19

Take by se mi nechtělo s*at v lese. Pokud by to moji dceři nebylo příjemné, kor pubertální, která se stydí - omezily bychom nebo přizpůsobily nase výletovaní. Dceřiná psychika je pro me důležitější, než zevlování po lesech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
21.6.20 02:30
@Leviatan píše:
Já to chápu Já taky velkou potřebuji nechci konat v lese a stoprocentně bych si zastavila u benzínky. Mně přijde divné že takto lidi v normálně konají potřebu. Je problém si na tu benzinku dojet? Je přece normální konat potřebu do záchodu a ne v lese kde třeba chodí houbaři. Když se vám chce na záchod tak nezastavíte u benzínky ale u lesa? 8o

A když jsem v lese na výletě nebo na houbách, tak asi těžko najdu benzínku, když to na mě přijde. Oni se lidi umí přesouvat i jinak než autem, k tomu docela dobře slouží ty dva výrustky pod zadkem. Doporučuji vyzkoušet, je to super :palec: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí