Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky, jsem tu nová ![]()
Chtěla jsem se vás zeptat, zda nemáte některa zkušenost s ranním vlhkým kašlem.
Mám skoro tříletou dceru a už asi měsíc po ránu odkašlává. Vstane a tak za půl hodiny to začne. Je slyšet že je to vlhký kašel. Kašle tak hodku a pak už celý den dobrý. Prostě si musí rano odkaslat. Napadlo mě jestli to nemůže tím jak ted už měsíc prší. Všimla jsem si že jsme měli doma i vlhké periny… Vlhkost tu aktuálně máme 65%… Jinak ji vůbec nic není… Díky za odpověď
Holky to tak občas taky mají
plíseň se nikde netvoří, když máš pocit vlhkých peřin?
@bublinek píše:
Holky to tak občas taky mají
plíseň se nikde netvoří, když máš pocit vlhkých peřin?
Nene, vůbec. Je to až teď jak dlouho prší. Jinak je to v pohodě. A tvé dcery také někdy takto kašlou? Máš nejake podezření z čeho?
Ne, netuším, pokud se to nepřerodí v nemoc, beru to jako normál
odkuckají a je to v pohodě
pokud by kašlala celý den, nebo by se cokoli přidalo začala bych léčit/navštívila dr.
@bublinek jasně. Já jsem i dr volala a říkala že jestli cgci ať dorazím. Ale mne přijde zbytečné tahat jj mezi nemocné děti když ji jinak nic není. Počkám až přestane to monzunove období a uvidím. Když se to nezlepší tak pujdu. Já si fakt myslím že je to z toho vlhka
. Díky za odpovědi
Ještě můžeš preventivně nasadit něco co podpoří vykašlávání, přírodní něco
@bublinek já dávám stopkasel. Právě mi dr řekla že když dám na vykaslavabi tak bude kaslat vic. Ale asi uz na to kašlu a nebudu dávat nic. To je furt něco ![]()