Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Kelsey v mém okolí opravdu ne. Je to samá Sofie, Ema, Stela, Rozalie, Leontýnka… Ještě nemám školkové dítě, takže to beru podle přátel a rodiny
My máme už 16 měsíců Sáru a to jméno miluju víc a víc ![]()
Teď nás bude čekat výběr druhého a fakt nevím. Z těch, co píšeš se mi líbí Zora, Beáta byla v mým úzkým výběru minule, ale neprošla přes muže. Trval na tom, že musí mít ve jméně „r“ ![]()
My máme Ninu, jeji dvojce bracha je Petr a doma mame jeste petileteho Dominika.
Zadnou dalsi Ninu v nasem okoli, ani starsi ve skolce nema. Dvojcata maji 11mesicu, tak uvidime casem, jak to bude s cetnosti jejich jmen.
@Digi.10 já mám teda tři kluky, ale neteře jsou Bára a Klára. A když Lili tak Lilith nebo se mi líbí jméno Rachel nebo Rút…kdybych měla další holčičku seděla by k těm mým rostakum Rút. ![]()
Mě právě přijde že to co máš ve výběru jsou jména které se teď dávají často. Jako za nás se tohle nedávalo když mi byly malé ale teď se to právě dává hodně, hlavně ta Ema.
Z tvého výběru bych dala tu Editu protože to je takové méně časté přecijenom.
jinak mě se líbí třeba Arleta, Leona, Evelína/Evelyn, ![]()
@Jogrr píše:
My máme Ninu, jeji dvojce bracha je Petr a doma mame jeste petileteho Dominika.Zadnou dalsi Ninu v nasem okoli, ani starsi ve skolce nema. Dvojcata maji 11mesicu, tak uvidime casem, jak to bude s cetnosti jejich jmen.
Ninušku jsem měli taky v seznamu oblíbených, jenže už tady v okolí máme dvě a z toho jedna je od kamaráda dcerka, takže to manžel vyřadil hned. Ale jméno je to krásné ![]()
Mně se líbí z méně častých Lada nebo i Noemi. V okolí máme Izabelu, Bereniku, Vivien, Aiden a Manel. Omlouvám se za anonym, malá vesnice kde se všichni znají ![]()
@admenL píše:
@Digi.10 já mám teda tři kluky, ale neteře jsou Bára a Klára. A když Lili tak Lilith nebo se mi líbí jméno Rachel nebo Rút…kdybych měla další holčičku seděla by k těm mým rostakum Rút.
My třetí už naplánovali ale ta holčička si nás našla
a než nám řekli pohlavi, tak jsme měli vybrané jméno pro chlapečka. Čekala jsem ze budeme mít také tři kluky. Paradoxně u předchozích dvou jsme měli vybrané jména pro holky a u kluků nic. Teď je to naopak ![]()
Já jsem - beze srandy - chtěla Boženu nebo Růženu, ale neprošly přes muže.
Zoru mám kamarádku od dětství a její mamka je taky. Žádnou jinou asi neznám.
My máme Viktorie a Terezie.
@Digi.10 píše:
My máme v okolí právě samé Terezky, Elišky, Aničky, Adélky, Natálky a proto jsem psala méně časté. Asi jsou ale hodně oblíbené, jen ne v mém okolí
Každopádně už jsem z toho výběru taková otravená. Na každém jméně vidím něco špatněasi se v tom zbytečně plácám.MAMINKY, NAPÍŠETE MI PROSÍM JMÉNA VAŠICH HOLČIČEK CO MÁTE DOMA? Já už jsem fakt marná
![]()
Lýdie.
V okolí máme Rozárkou, Elis, Lunu, Baru, Adrianu, Magdalénu, Annu, Viktorku, Janu, Marínu. Další
@Digi.10 píše:
My máme v okolí právě samé Terezky, Elišky, Aničky, Adélky, Natálky a proto jsem psala méně časté. Asi jsou ale hodně oblíbené, jen ne v mém okolí
Každopádně už jsem z toho výběru taková otravená. Na každém jméně vidím něco špatněasi se v tom zbytečně plácám.MAMINKY, NAPÍŠETE MI PROSÍM JMÉNA VAŠICH HOLČIČEK CO MÁTE DOMA? Já už jsem fakt marná
![]()
Já mám Teodoru a Barboru. V okruhu několika kilometrů jsou ve svým věku jediný.
Edita
Tu jsme chteli dat, ale “vyfoukli” nam ji kamaradi.
Mame Anetu, Elenu, Petru a Martinu. Petulka a Martinka jsou v sirokem okoli jedine.
V okoli se mi libi neobvykla jmena Lia, Lea, Arleta, Ena, Ines, Erika.
Příspěvek upraven 30.07.22 v 01:53
@Fazulina píše:
Tak Adélka a Eliška jsou celkem časté. Ale Gabriela a Magdalena, to jsou krásná jména… Ty už se moc nedávají, to je fakt.
V mem okoli je malych Magdalen hodne. Ale Elisek mnohem vic ![]()