Naše jméno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46
30.7.22 08:35

My máme Melanii, Editu a Šarlotu. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17315
30.7.22 08:46
@Fazulina píše:
Méně se teď dávají jména, co byla populární za mě: Petra, Jana, Lenka, Pavla, Markéta, Martina, Marcela, Kateřina, Zuzana, Blanka, Eva, Zdena, Jitka, Jiřina…

U každého jména něco najdeš, to tak přece nelze brát…

Líbí se mi Beáta, nebo Bea…

Beata z těch co psala zakladatelka.
Jinak Lenka Pavla Eva Zdena Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17315
30.7.22 08:47
@Jogrr píše:
My máme Ninu, jeji dvojce bracha je Petr a doma mame jeste petileteho Dominika.Zadnou dalsi Ninu v nasem okoli, ani starsi ve skolce nema. Dvojcata maji 11mesicu, tak uvidime casem, jak to bude s cetnosti jejich jmen.

Taky máme Ninu ❤️️😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
30.7.22 09:00

Mame doma ted cerstve Julii… kdyby sme zili v CR byla by to Alenka. Vsechna vase jmena jsou fakt ropky v cetnosti …. snad jen Edita neni tak casta a je krasna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8736
30.7.22 09:17

My máme Agátu, široko daleko žádnou jinou neznám.. potkáváme Ninu, Medu, Zinu, Lily, Anetu, Anabelu, Evelínu, Sáru, Vilmu, Ellie, Elli, Magdalenu… líbí se mi ještě Zita, Inna, z vašeho výběru Beáta (tu bych chtěla, ale s plozenim jsme už jaksi skončili… :mrgreen: ) a Edita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
30.7.22 09:35
@Digi.10 píše:
Dobrý den, maminky Čekáme třetí dítko a nevíme si rady se jménem. Doma už máme Matěje a Vítka. Teď budeme mít holčičku. Variant už bylo hodně ale na každém jméně mi něco „nevoní“ :(
Chceme nějaké méně časté jméno. Vybíráme že jmen Zorka, Beáta, Stela, Amélie, Rozálie, Ema, Edita, Sabina, Sára a Lily.
Jen by mě zajímal názor ostatních.

Barbora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
30.7.22 09:39

@Digi.10 Říkáme jí zatím Hermínka, hlavně ona si tak říká, je jí 5. Chtěla jsem ještě Josefínku, aby byly Mína a Fína. Další holčičku ale nemáme a Hermínka stejně nechce být Mína. Když ji bráchové a bratranci zlobí, říkají jí Hermelína nebo Hermelajz :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
30.7.22 09:50

Za sebe mám vybráno Zoe nebo Thea :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11169
30.7.22 10:00
@Kelsey píše:
@Fazulina ono se teď mluví nebo píše často o Zorce Hejdové. Tak si myslím, že je to spojeno s tím. Proto se jich teď vyrojilo víc malých holčiček. Mi se to jméno nelíbí.
A Sabinu jsem měla letos ve skupině dětí. Ale to je spíš výjimečně dané jméno.

Aha, tak tuto Zorku neznám, teda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
30.7.22 10:06
@Digi.10 píše:
Dobrý den, maminky Čekáme třetí dítko a nevíme si rady se jménem. Doma už máme Matěje a Vítka. Teď budeme mít holčičku. Variant už bylo hodně ale na každém jméně mi něco „nevoní“ :(
Chceme nějaké méně časté jméno. Vybíráme že jmen Zorka, Beáta, Stela, Amélie, Rozálie, Ema, Edita, Sabina, Sára a Lily.
Jen by mě zajímal názor ostatních.

Rekla bych, ze jsi vybrala jmena, ktera ted leti nejvic. Presne opak toho, co bys rada. :mrgreen: Jeste mozna Zora nebo Edita, prip Sabina. Ostatnich budou v okoli mraky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
30.7.22 10:37

My máme k Matyášovi ( v našem o okoli za cca 10let jediný jak MŠ ZŠ známí) přidané u dcery Nikol( taky jedina za celou dobu). Vyhovuje mi Niky a Maty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5378
30.7.22 11:00

Judita, Simona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
30.7.22 16:09

Maty, Víťa a Káťa… Ta uz je ted taky dost neobvykle jmeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
30.7.22 16:56

Doma máme Esterku, na seznamu byla ještě Nina, Františka, Ráchel, Noemi. Ráchel mi vyřadilo oslovení Rachejtle. Ester to nějak vyhrála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4482
30.7.22 17:31

Edita nebo Sára z tvého výběru. Ty ostatní jsou až moc populární v dnešní době. Stejně jako Viktorie, Liliana nebo Meda. :nevim:
Třeba Lindu jsem dlouho nikde neslyšela a přitom je to hezké jméno. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko