Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Fazulina píše:
Méně se teď dávají jména, co byla populární za mě: Petra, Jana, Lenka, Pavla, Markéta, Martina, Marcela, Kateřina, Zuzana, Blanka, Eva, Zdena, Jitka, Jiřina…U každého jména něco najdeš, to tak přece nelze brát…
Líbí se mi Beáta, nebo Bea…
Beata z těch co psala zakladatelka.
Jinak Lenka Pavla Eva Zdena Jitka
@Jogrr píše:
My máme Ninu, jeji dvojce bracha je Petr a doma mame jeste petileteho Dominika.Zadnou dalsi Ninu v nasem okoli, ani starsi ve skolce nema. Dvojcata maji 11mesicu, tak uvidime casem, jak to bude s cetnosti jejich jmen.
Taky máme Ninu ❤️️😊
Mame doma ted cerstve Julii… kdyby sme zili v CR byla by to Alenka. Vsechna vase jmena jsou fakt ropky v cetnosti …. snad jen Edita neni tak casta a je krasna.
My máme Agátu, široko daleko žádnou jinou neznám.. potkáváme Ninu, Medu, Zinu, Lily, Anetu, Anabelu, Evelínu, Sáru, Vilmu, Ellie, Elli, Magdalenu… líbí se mi ještě Zita, Inna, z vašeho výběru Beáta (tu bych chtěla, ale s plozenim jsme už jaksi skončili…
) a Edita.
@Digi.10 píše:
Dobrý den, maminky Čekáme třetí dítko a nevíme si rady se jménem. Doma už máme Matěje a Vítka. Teď budeme mít holčičku. Variant už bylo hodně ale na každém jméně mi něco „nevoní“
Chceme nějaké méně časté jméno. Vybíráme že jmen Zorka, Beáta, Stela, Amélie, Rozálie, Ema, Edita, Sabina, Sára a Lily.
Jen by mě zajímal názor ostatních.
Barbora
@Digi.10 Říkáme jí zatím Hermínka, hlavně ona si tak říká, je jí 5. Chtěla jsem ještě Josefínku, aby byly Mína a Fína. Další holčičku ale nemáme a Hermínka stejně nechce být Mína. Když ji bráchové a bratranci zlobí, říkají jí Hermelína nebo Hermelajz ![]()
@Kelsey píše:
@Fazulina ono se teď mluví nebo píše často o Zorce Hejdové. Tak si myslím, že je to spojeno s tím. Proto se jich teď vyrojilo víc malých holčiček. Mi se to jméno nelíbí.
A Sabinu jsem měla letos ve skupině dětí. Ale to je spíš výjimečně dané jméno.
Aha, tak tuto Zorku neznám, teda ![]()
@Digi.10 píše:
Dobrý den, maminky Čekáme třetí dítko a nevíme si rady se jménem. Doma už máme Matěje a Vítka. Teď budeme mít holčičku. Variant už bylo hodně ale na každém jméně mi něco „nevoní“
Chceme nějaké méně časté jméno. Vybíráme že jmen Zorka, Beáta, Stela, Amélie, Rozálie, Ema, Edita, Sabina, Sára a Lily.
Jen by mě zajímal názor ostatních.
Rekla bych, ze jsi vybrala jmena, ktera ted leti nejvic. Presne opak toho, co bys rada.
Jeste mozna Zora nebo Edita, prip Sabina. Ostatnich budou v okoli mraky.
My máme k Matyášovi ( v našem o okoli za cca 10let jediný jak MŠ ZŠ známí) přidané u dcery Nikol( taky jedina za celou dobu). Vyhovuje mi Niky a Maty…
Doma máme Esterku, na seznamu byla ještě Nina, Františka, Ráchel, Noemi. Ráchel mi vyřadilo oslovení Rachejtle. Ester to nějak vyhrála.
Edita nebo Sára z tvého výběru. Ty ostatní jsou až moc populární v dnešní době. Stejně jako Viktorie, Liliana nebo Meda. ![]()
Třeba Lindu jsem dlouho nikde neslyšela a přitom je to hezké jméno. ![]()