Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Františka, Erika, Nora, Pavla, Regina, Pavlína, Radka, Olga, Věra, Jana…
Nebo Simona, Romana, Zuzana, Renata. Dneska šla kolem malá Alenka.
Ivana, Iveta, Yvona… Hortenzie. Rita.
Malvina, co tady nekdo navrhuje, je hezka
Ja mam dva kluky, ale u druheho jsem mela z holcicich v zaloze Matyldu
@Digi.10 píše:
Dobrý den, maminky Čekáme třetí dítko a nevíme si rady se jménem. Doma už máme Matěje a Vítka. Teď budeme mít holčičku. Variant už bylo hodně ale na každém jméně mi něco „nevoní“
Chceme nějaké méně časté jméno. Vybíráme že jmen Zorka, Beáta, Stela, Amélie, Rozálie, Ema, Edita, Sabina, Sára a Lily.
Jen by mě zajímal názor ostatních.
Chceš méně časté jméno?
Tak zapomeň na všechny, které jsi vypsala
![]()
My mame doma Violku - a k ni dva kluky. Kdyby byla další holka, meli jsme v užším výběru Zoe, Dalie, tatiana, Daria
@Digi.10 píše:
Dobrý den, maminky Čekáme třetí dítko a nevíme si rady se jménem. Doma už máme Matěje a Vítka. Teď budeme mít holčičku. Variant už bylo hodně ale na každém jméně mi něco „nevoní“
Chceme nějaké méně časté jméno. Vybíráme že jmen Zorka, Beáta, Stela, Amélie, Rozálie, Ema, Edita, Sabina, Sára a Lily.
Jen by mě zajímal názor ostatních.
Jestli méně časté, tak z těchto jedině Zorka a Edita. Za mě Zorka.
Zora je moc tvrdé jméno. Ale asi jde do obliby. Jen ve školce jsou dvě a ve škole je taky. Což moc nechápu.
@Kelsey píše:
Zora je moc tvrdé jméno. Ale asi jde do obliby. Jen ve školce jsou dvě a ve škole je taky. Což moc nechápu.
Zajímavý, kdysi před 40 lety jsem jednu Zoru znala, od té doby jsem žádnou nepotkala. U nás teda v okolí nikde…
@Šmoulice píše:
Chceš méně časté jméno?Tak zapomeň na všechny, které jsi vypsala
![]()
Editu, Sabinu a Zoru teda žádnou malou neznám, znala jsem v dětství, tahle jména se dávala kdysi. Asi jsou znovu v módě a k nám to ještě nepřišlo. ![]()
Lily též neznám, v tomto tvaru, ale jednu Lilianu ano ![]()
@Fazulina ono se teď mluví nebo píše často o Zorce Hejdové. Tak si myslím, že je to spojeno s tím. Proto se jich teď vyrojilo víc malých holčiček. Mi se to jméno nelíbí.
A Sabinu jsem měla letos ve skupině dětí. Ale to je spíš výjimečně dané jméno.
Albína a Liliana je msta a peklo. Když je ten nositel jména tlustý. To stejné je u Růženky. Znám hodně silné nositelky těch jmen.