Naše jméno

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5374
30.7.22 02:05

Františka, Erika, Nora, Pavla, Regina, Pavlína, Radka, Olga, Věra, Jana…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5374
30.7.22 02:06

Anebo Albína.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
30.7.22 02:25

Dala bych Zorku, případně Lily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5374
30.7.22 02:41

A co třeba Valentýna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5374
30.7.22 02:44

Nebo Simona, Romana, Zuzana, Renata. Dneska šla kolem malá Alenka. :) Ivana, Iveta, Yvona… Hortenzie. Rita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5374
30.7.22 02:45

Anebo Maruška, Hedvika, Dominika, Denisa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
30.7.22 07:10

Malvina, co tady nekdo navrhuje, je hezka :) Ja mam dva kluky, ale u druheho jsem mela z holcicich v zaloze Matyldu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15461
30.7.22 07:22
@Digi.10 píše:
Dobrý den, maminky Čekáme třetí dítko a nevíme si rady se jménem. Doma už máme Matěje a Vítka. Teď budeme mít holčičku. Variant už bylo hodně ale na každém jméně mi něco „nevoní“ :(
Chceme nějaké méně časté jméno. Vybíráme že jmen Zorka, Beáta, Stela, Amélie, Rozálie, Ema, Edita, Sabina, Sára a Lily.
Jen by mě zajímal názor ostatních.

Chceš méně časté jméno? :mrgreen: Tak zapomeň na všechny, které jsi vypsala :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
30.7.22 07:42

My mame doma Violku - a k ni dva kluky. Kdyby byla další holka, meli jsme v užším výběru Zoe, Dalie, tatiana, Daria

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
30.7.22 07:43

Sára :srdce: Mám jednu takovou ve třídě a je to bezvadná holka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18117
30.7.22 07:53
@Digi.10 píše:
Dobrý den, maminky Čekáme třetí dítko a nevíme si rady se jménem. Doma už máme Matěje a Vítka. Teď budeme mít holčičku. Variant už bylo hodně ale na každém jméně mi něco „nevoní“ :(
Chceme nějaké méně časté jméno. Vybíráme že jmen Zorka, Beáta, Stela, Amélie, Rozálie, Ema, Edita, Sabina, Sára a Lily.
Jen by mě zajímal názor ostatních.

Jestli méně časté, tak z těchto jedině Zorka a Edita. Za mě Zorka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
30.7.22 08:00

Zora je moc tvrdé jméno. Ale asi jde do obliby. Jen ve školce jsou dvě a ve škole je taky. Což moc nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11154
30.7.22 08:06
@Kelsey píše:
Zora je moc tvrdé jméno. Ale asi jde do obliby. Jen ve školce jsou dvě a ve škole je taky. Což moc nechápu.

Zajímavý, kdysi před 40 lety jsem jednu Zoru znala, od té doby jsem žádnou nepotkala. U nás teda v okolí nikde…

@Šmoulice píše:
Chceš méně časté jméno? :mrgreen: Tak zapomeň na všechny, které jsi vypsala :mrgreen: :mrgreen:

Editu, Sabinu a Zoru teda žádnou malou neznám, znala jsem v dětství, tahle jména se dávala kdysi. Asi jsou znovu v módě a k nám to ještě nepřišlo. :lol:
Lily též neznám, v tomto tvaru, ale jednu Lilianu ano :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
30.7.22 08:11

@Fazulina ono se teď mluví nebo píše často o Zorce Hejdové. Tak si myslím, že je to spojeno s tím. Proto se jich teď vyrojilo víc malých holčiček. Mi se to jméno nelíbí.
A Sabinu jsem měla letos ve skupině dětí. Ale to je spíš výjimečně dané jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
30.7.22 08:14

Albína a Liliana je msta a peklo. Když je ten nositel jména tlustý. To stejné je u Růženky. Znám hodně silné nositelky těch jmen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze