Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Našel dnes někdo //? ![]()
Příspěvek upraven 15.02.15 v 08:11
@Terina89
a to valentyna neslavime, byla to nahoda. Doslo mi to zpetne ![]()
Holky a my se na Valentýna brali, ale nebylo to plánované datum. Takže před rokem svatba a dnes //
@Deníííí Držím palce, aby to vyšlo ![]()
@Dvěstěnožka kamarádce gratuluji ![]()
@Agatae píše:
Holky a my se na Valentýna brali, ale nebylo to plánované datum. Takže před rokem svatba a dnes //
@Deníííí Držím palce, aby to vyšlo
@Dvěstěnožka kamarádce gratuluji
To je hezky, tak gratuluji ![]()
@Pomka píše:
@Terina89a to valentyna neslavime, byla to nahoda. Doslo mi to zpetne
My taky ne
Taky mi to došlo 14 dní po ![]()
Ahoj holky, tak já dneska ráno měla //, jenže jsem teď trochu vystrašená - právě jsem dobrala antibiotika ( včera ) a hned jsem měla termín na menstruaci a nic. Radši jsem si udělala test a ono to tam bylo. Jsem šťastná protože s manželem to zkoušíme po 10 letech ( dcera ), jenže ty antibiotika mě děsí. No nic počkám týden a pak zajdu k dr. a uvidím co mi řekne. Doufám, že vše bude v pohodě.
Všem, co našly //držím moc palce. Ja se na Valentýna před 8 lety na ulrazvuku dozvěděla, že mimču v 10.tt nebije srdíčko. O 3 měsíce později jsem znova otěhotněla a termín porodu jsem měla stanovený na 14.2., ale kluk se o 3 dny zpozdil
.
@Hedusss
Ničeho se neboj.. Já jsem taky brala antibiotika, nevěděla jsem, že jsem těhotná. A vše ok.
Je super když to můžeš někomu říct. Manžel je taky optimista a oba doufáme, že vše bude OK. Dík moc za podporu. Zítra si ještě test zopáknu. Ale už teď se těším a doufám, že tam zas budou dvě. Nemůžu ani spát jak jsem toho plná.