Někdo, kdo má termín a pořád nic? :-(

105
14.2.15 12:09

Někdo,kdo ma termín a pořád nic?:-(

Ahoj holky, najede se tu někdo, kdo má už po termínu, nebo jako já termin dnes a pořád se děťátku neche ven? Já měla ve čtvrtek kontrakce, ale hodně nepravidelne cca v intervalech mezi 20ti až 7mi minutami a trvalo tri hodiny. Pak to najednou přestalo, uplně z ničeho nic.. Vcera jsem byla na monitorech, tam jsem se nic nedozvěděla, jen že miminko je donošené. A kdybch neporodila tak dalsi monitor v utery.. jste natom něktrá podobně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9196
14.2.15 12:14

Ahoj :mavam: mam termin zitra :pankac: od utery mam bolesti, ve stredu na kontrole mi dr.rekl,ze uz se muze narodit klidne ten den..noo :lol: od stredy mi odchazi zatka a mam porad nepravidelne kontrakce-spis asi poslicky :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
14.2.15 12:20

@Allisenka Tak to se máš, já nic žádná zátka jen ty hrozne tříhodinové posličky v ten čtvrtek.. od te doby nic tak uvidime doktr rekl ze v do utery kdyz nic tak zas monitor pak kdyz do patka nic tak monitor naposled a pak by mi to museli vyvolat.. :-( a jeste k tomu citim, ze na me asi neco leze :( takze lezim at se z toho rychle dostanu.. hlavně ať ti to dobře dopadne a co nejmenší bolest přeju :kytka:

Příspěvek upraven 14.02.15 v 12:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9196
14.2.15 12:24

@tereza0123 ja mam zanet prudusek :lol: ono je podle me horsi trpet kazdy den bolestmi..takhle, kdybych mela klid, tak mi to az tak nevadi :think: ja jdu na kontrolu popr.ve stredu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
14.2.15 12:25

Ahoj. Zrovna ted ne, ale mela jsem to tak pred 8mi mesici a doted si pamatuju jak mi bylo :D vydrz :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
14.2.15 12:30

@Allisenka o te bolesti mas pravdu, jak rikam ja sem je mela tri hodky a myslela jsem ze se zblaznim, ale zas uz aspon vis, ze se neco deje… Kdyz si predstavim, ze bude jeste horsi tak umru :lol: a co cekas holcicku nebo chlapecka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
14.2.15 12:31

@Ondrášovka.N Děkuju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9196
14.2.15 12:32

@tereza0123 kluka,ty? je to na prd..jak pak mam poznat ze rodim, kdyz me porad bud neco tvrdne nebo boli ze :lol: sice uz mam jeden porod za sebou, ale to bylo 18hodinove muceni vyvolavacimi prostredky v porodnici :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
14.2.15 12:36

@Allisenka tak to jsi mi ani nemela rikat :think:.. presne, nevis kdy je ti hej a najednou se to rozjede.. my cekame holcicku prvni miminko tak se vsichni moc tesime..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9196
14.2.15 12:41

Vzpomenu zatku, a uz zase leze :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
14.2.15 12:44

:D kdyby mi aspon praskla voda a mohla jsem jet, aspon bych vedela ze dneska to proste uz bude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9196
14.2.15 13:28

Presne tak :lol: jenzee..praskne voda a nekdo porodi az za dva dny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
14.2.15 13:43

@Allisenka po prasknuti vody musi dite rychle ven. Nema kde plavat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
14.2.15 13:44

Boooozeee :D to je fakt desny.. proste muzeme jen cekat.. jak probiha to vyvolavani? Slysela jsem, ze je to vetsi bolest, nez prirozene kontrakce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9196
14.2.15 13:46

@Ondrášovka.N jenze ze zkusenosti ostatnich vim, ze je nekdy nechaji i dva dny nez neco rozjedou.
@tereza0123 jak koho..nekdo po vyvolani porodi rychle, nekdo za par dni..zalezi, jak jsou pripraveny porodni cesty..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí