Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, najede se tu někdo, kdo má už po termínu, nebo jako já termin dnes a pořád se děťátku neche ven? Já měla ve čtvrtek kontrakce, ale hodně nepravidelne cca v intervalech mezi 20ti až 7mi minutami a trvalo tri hodiny. Pak to najednou přestalo, uplně z ničeho nic.. Vcera jsem byla na monitorech, tam jsem se nic nedozvěděla, jen že miminko je donošené. A kdybch neporodila tak dalsi monitor v utery.. jste natom něktrá podobně?
Ahoj
mam termin zitra
od utery mam bolesti, ve stredu na kontrole mi dr.rekl,ze uz se muze narodit klidne ten den..noo
od stredy mi odchazi zatka a mam porad nepravidelne kontrakce-spis asi poslicky ![]()
@Allisenka Tak to se máš, já nic žádná zátka jen ty hrozne tříhodinové posličky v ten čtvrtek.. od te doby nic tak uvidime doktr rekl ze v do utery kdyz nic tak zas monitor pak kdyz do patka nic tak monitor naposled a pak by mi to museli vyvolat..
a jeste k tomu citim, ze na me asi neco leze
takze lezim at se z toho rychle dostanu.. hlavně ať ti to dobře dopadne a co nejmenší bolest přeju ![]()
Příspěvek upraven 14.02.15 v 12:24
@tereza0123 ja mam zanet prudusek
ono je podle me horsi trpet kazdy den bolestmi..takhle, kdybych mela klid, tak mi to az tak nevadi
ja jdu na kontrolu popr.ve stredu..
Ahoj. Zrovna ted ne, ale mela jsem to tak pred 8mi mesici a doted si pamatuju jak mi bylo
vydrz ![]()
@Allisenka o te bolesti mas pravdu, jak rikam ja sem je mela tri hodky a myslela jsem ze se zblaznim, ale zas uz aspon vis, ze se neco deje… Kdyz si predstavim, ze bude jeste horsi tak umru
a co cekas holcicku nebo chlapecka?
@tereza0123 kluka,ty? je to na prd..jak pak mam poznat ze rodim, kdyz me porad bud neco tvrdne nebo boli ze
sice uz mam jeden porod za sebou, ale to bylo 18hodinove muceni vyvolavacimi prostredky v porodnici ![]()
@Allisenka tak to jsi mi ani nemela rikat
.. presne, nevis kdy je ti hej a najednou se to rozjede.. my cekame holcicku prvni miminko tak se vsichni moc tesime..
kdyby mi aspon praskla voda a mohla jsem jet, aspon bych vedela ze dneska to proste uz bude..
Presne tak
jenzee..praskne voda a nekdo porodi az za dva dny ![]()
@Allisenka po prasknuti vody musi dite rychle ven. Nema kde plavat
Boooozeee
to je fakt desny.. proste muzeme jen cekat.. jak probiha to vyvolavani? Slysela jsem, ze je to vetsi bolest, nez prirozene kontrakce..
@Ondrášovka.N jenze ze zkusenosti ostatnich vim, ze je nekdy nechaji i dva dny nez neco rozjedou.
@tereza0123 jak koho..nekdo po vyvolani porodi rychle, nekdo za par dni..zalezi, jak jsou pripraveny porodni cesty..