Našla jsem // říjen 2013

Anonymní
2.10.13 14:03

našla jsem // říjen 2013

Pojďte se podpořit a popovídat si o tom co nás čeká v následujících měsících. Některé poprvé jiné třeba potřetí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
2.10.13 14:03

A proč anonym?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.10.13 14:05

Já našla v pondělí // na testu :dance: akorát u mě zatím anonymně chodí sem sestra a nechci aby to zatím věděla..a doma už jednu cácorku máme :)

• Citovat
  • Upravit
72725
2.10.13 14:07
@Anonymní píše:
Já našla v pondělí // na testu :dance: akorát u mě zatím anonymně chodí sem sestra a nechci aby to zatím věděla..a doma už jednu cácorku máme :)
:mrgreen: tak to ju.. tož gratulace ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.10.13 14:09

Ale já nejsem zakladatelka :mrgreen: ale jinak děkuju :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.10.13 14:15

zakladatelka

Neboj já bych chtěla diskuzi později uzavřít…až se nás sejde víc!!
Taky jsem zatím anonymní, chodí mi sem taky známý a zatím nechci, aby to věděli. Já jsem testovala včera, ale tušení jsem měla už min. týden. Nalitá prsa(nikdy před ms nemám) a náhlá ospalost. Už jednu treperendu doma mám 21m tak mě to prostě hned napadlo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.10.13 14:17

zakladatelka

@martina.se chodí mi sem známý a nechci aby to zatím věděli tak proto..později skupinu uzavřu a odtemním se :lol: Jsi také objevitelka-čekatelka??

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.10.13 14:19
@Anonymní píše:
Já našla v pondělí // na testu :dance: akorát u mě zatím anonymně chodí sem sestra a nechci aby to zatím věděla..a doma už jednu cácorku máme :)

Gratulace :kytka: Taky holčičku a kolik jí je? Kdy se chystáš k dr.? Já musím už zítra jsem objednaná na vyšetření tož jsem zvědavá..podle pms to vypadá na 6.tt no spíš 5+2 :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
evča111
2.10.13 14:20

Já našla dvě čárky minulý týden v pátek, to byl spíš duch teď už se začíná pomalu vybarvovat a čárky jsou vidět krásně a v pondělí se chystám k dr :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.10.13 14:21

Já objevila // v pondělí, ale už v sobotu jsem si byla jistá, když ms nepřišla :lol: my máme doma holčičku 15 m :)

• Citovat
  • Upravit
evča111
2.10.13 14:24

No já to tušila ale jistá jsem si nebyla, bolely mě akorát prsa jako minule před ms a chytla jsem virozu, momentálně prožívám první ranní nevolnosti. teď ještě aby to potvrdil i doktor ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.10.13 14:24
@Anonymní píše:
Gratulace :kytka: Taky holčičku a kolik jí je? Kdy se chystáš k dr.? Já musím už zítra jsem objednaná na vyšetření tož jsem zvědavá..podle pms to vypadá na 6.tt no spíš 5+2 :mrgreen:

Taky gratuluju :) taky se pak odtajním ;) až to bude uzavřená skupina.. Já se chystám k Dr. až ten týden po 14.10. není kam spěchat

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.10.13 14:26

@evča111 taky gratuluju :) a to je tvoje první?

• Citovat
  • Upravit
evča111
2.10.13 14:26

To já se už nemůžu dočkat až to dr potvrdí, je to moje první mimčo ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.10.13 14:32

zakladatelka

Holky uzavřená skupina bude // říjen 2013. Jdu teď s malou ven tak až bude hotová hodím info atd.
Jsem moc ráda, že se nás tu během chvilky sešlo a tímto vítám a přeju klidné začátky těhu :*
Holky taky nikam nespěchám jen jsem měla přijít na kontrolní stěr zítra a do toho jsem objevila // tak jsem sama zvědavá jak se bude dr. tvářit. :mrgreen:
Tý jo a to jsem si říkala jestli to není brzy jako být malé 15m tak si tak,,jistá druhým nejsem"(samozřejmě, že je mimi vítané je to jen obrazně řečeno!! ;) )

Tak by to mělo být tady skupiny - říjen 2013
https:
www.emimino.cz/…elky-165760/

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí