Gennet - odhad pohlaví ve 12tt :)

2899
1.10.13 13:30

Gennet odhad pohlaví ve 12tt :)

Ahoj holky,

narazila jsem tady na diskusi, že nebylo až tak neobvyklé, že nastávajícím maminkám doktor odhadl pohlaví už na prvotrim. screeningu! Sice to nebylo vždy přesné, ale úplně mě to překvapilo! Nevěděla jsem, že je to možné a odhad se mi zdál i dost přesný…

Chtěla jsem se zeptat maminek co chodí do Gennetu v Praze, jestli se s tím setkaly? /ať už se zkusily zeptat, nebo se doktor vytasil sám/…
Vůbec si nedělám iluze s přesností, ale jsem zvědavka a i když to bude blbě, tak budu mít zase nad čím koumat a prostě si budu myslet že vím víc :P pak to bude překvápko nové, když to bude jinak :P :P

Věřím tomu, že to odhadnout s dobrým lékařem, přístrojem a postavením miminka jde!

Holky potěšte mě :hug: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
113
1.10.13 13:35

Ahoj, nebyla jsem v Gennetu, ale moje dr. odhadla u mého prvního dítěte pohlaví již ve 12 tt., říkala, že to bude nejspíše chlapeček a byl :-), u dcery to viděla v 16 tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
1.10.13 13:35

Já jsem se teda na první screening pohlaví nedozvěděla, pan doktor mi to odmítnul zdělit, že je ještě moc brzo. Ale můžeš se zeptat třeba ti řeknou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
1.10.13 13:42

@Paluška01 Paráda, potěšila jsi mě :pankac: někdy je to prostě už trochu znát… věřím, že ty jejich přístroje jsou lepší a lepší a někteří doktoři jsou zkušení a troufnou si…

K tomu dr. co jdu, tak se specializuje na UTZ @quatruska tak se ho určo zkusím zeptat, jestli by mi řekl když tam něco zahlédne :P a měl by mít extra dobrý přístroj, tak jestli ne on, tak nidko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
1.10.13 13:44

@quatruska ještě mě taky napadlo, oni tam miminka v tomhle věku dost „tancujou“ a mohl to být tvůj případ, takže i kdyby chtěl, tak by nemohl říct nic…
Když si tak teď vzpomínám na UTZ u toho samého dr. se synem, tak je právě fakt, že tam skákal jako na trampolíně 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
1.10.13 13:46

Já teda byla u své dr. a taky se už ve 12. týdnu trefila s pohlavím ;-) Ještě mi to říkala tak smutne, že holcicka to nebude ani na potřetí, ale já ji asi vyrazila dech, když jsem jí řekla, že je mi to úplně jedno, hlavně když to bude zdravé :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.10.13 13:48

Já byla na screeningu minulý týden, sice ne v praze, ale mimi se tak vrtelo, že byl doktor rád že změřil co měl:-D na pohlaví mi řekl, že by to šlo kdybych se chvíli nehybalo a natočilo se správně;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
1.10.13 13:56

@ivana-domca no hle, tak další potěšitelka :twisted: tak můžu doufat, že šance bude.

@monulka frosty Jo, to je přesně to co jsem tady psala… že malý mi tam posledně taky rajtoval jako ďáblik, ale to mě nenapadlo, že to je možné a ani jsem se neptala…
tak budu doufat, že mimoušek bude odpočívat :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
1.10.13 13:59

Ahoj, také jsem sice nebyla v Gennetu, ale při vyšetření ve 12. týdnu mi doktor řekl pohlaví. A bylo to správně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
1.10.13 14:00

Mě řekl že mi řekne až v 18.tt .na prvo.trim.screeningu mi neřekl, ptz ještě nebylo nic vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
1.10.13 14:03

Já byla před pár týdny, na začátku září ve 12+1tt a taky si paní doktorka tipla a bylo to správně (vím pohlaví z prenascanu) :palec: - kluk.
Takže já si myslím, že to vážně jde a podle toho postavení „pohlaví“ je to fakt určitelné poměrně dobře. Sama jsem viděla, že to naše je „od bříška kolmo“ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
1.10.13 14:04

I líné mimiška to mají těžké, taky po prvním screeningu nevím co to bude, sice dr říkala že na 60% kluk, ale že to jen tipuje, protože je cvrček špatně natočen :nevim: hold lenoch, který ani při dloubání se ne a ne otočit, malém ani nezměřili to co potřebovali… hold je asi po tatínkovi :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
1.10.13 14:10

@Jankaxx V Gennetu mi to u screeningu v prvním trimestru nenabízeli. Zda chceme vědět pohlaví, se ptala doktorka až na ultrazvuku ve 20. týdnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
1.10.13 14:15

@ivana-domca tři kluci? Proč ne, budou to kamarádi. Má to spoustu výhod… ne každý má prostě vytoužený páreček a vadí to :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
1.10.13 14:16

@Svistice jo jo, mě to tam taky nenabízel… až když jsem tam byla v 18tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie