Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Edita2
hlavně, že se doměřili… a stejně ti to odhadla i když je vzdáleně - mě by to stačilo na uspokojení té nejhorší zvědavosti ![]()
Mně to řekli včera ve 14.tt, sice se mimčo vrtělo, ale doktor to poznal i tak ![]()
@mau-mau no další, děkuji
@luckaa85 tak to je jako já v prnvím těhu, taky jsem věděla až v 18tt, ale teď jsem nějak zvědavěší ![]()
@KattyK a další, prima…
Určitě se ho zeptám!!!
@Jankaxx píše:
@ivana-domca tři kluci? Proč ne, budou to kamarádi. Má to spoustu výhod… ne každý má prostě vytoužený páreček a vadí to
jj mám doma 3 kluky a jsem ráda, raději si s nimi půjdu kopat do míče, než plést copanky ![]()
@ivana-domca Já si podvědomě nějak víc přála kluka, i když za holku bych se samozřejmě taky nezlobila. Před časem mi došlo, že to možná bylo i tím, že si neumím představit, že bych kupovala kočárky a hrála si s holčičkou s barbínkama. Já na to jako malá vůbec nebyla. Nesnášela jsem takové ty „holčičkovské“ hračky a vždy jsem toužila po autodráze. ![]()
@Svistice já původně strašně moc toužila po holcicce, mám 4 brachy a jednu segru, u prvního jsem to brala v pohodě, vždyť třeba jednou druhé bude holčička, u druhého to trošku zamrzelo no a nejednou jsem byla neplanovane po třetí těhotná, tam teda bylo dylema zda to zvládneme nebo ne
Nakonec jsme se shodli na tom, že jo a ve 12. týdnu mi dr. řekla bohužel zase kluk. A mě se ti najednou nějak ulevilo, že bych si s holčičkou asi ani nevěděla rady, takže to mám podobně jako ty ![]()
@Svistice Ahoj trochu se zpozdenim
ten screening v Gennetu ti delali v klasicky ordinaci, kam dochazis na prohlidky, nebo v jiny mistnosti? Moc dekuju, ceka me to za chvili a uz ted mam nervy
@ladyvict Já do Genettu na žádné klasické prohlídky nechodila. Mám externí gynekoložku, které mě odesílala na UTZ vyšetření a screeningy na specializované pracoviště.