Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Zdravím, přítel má byt, zatím spolu nebydlime ale dal mi klíče a řekl že můžu kdykoli přijet, dnes jsem se tedy rozhodla že přijedu, přišla jsem do bytu a našla v jeho koši na prádlo umělý penis a lubrikant. Nevím co si o tom mám myslet, on tu není, je pracovně pryč takže se ho nemám teď jak zeptat. Poraďte co myslíte? Nevím zda ho používá sám (což by bylo lepší) nebo zda tu někoho měl.
Co kdyby ses zeptala jeho
Hele to my ti tu neřekneme. To že tě tam volně pouští by nahrávalo spíše té první variantě, ale my ho neznáme.
![]()
Jako dráždění prostaty „jde dost kupředu“ a spoustě chlapů se líbí, takže šance tu je. Ale tohle zjistíš vážně jen od něj no…
Odpověděla sis sama. Buď ho používá sám na sobě, nebo na někom a my ti odpověď nedáme.
Leda bys byla silné povahy a přičichla, jestli nejde cítit tím či oním. ![]()
Můj ex měl doma též uměláka a lubrikant, zbožňoval dráždění prostaty, prostě se ním ojížděl.
Proč mu vůbec lezes do kose na prádlo? No to je fuk, každopádně počkej az dovali a zeptej se ho
@Petule030 Fuj
Někdy svou představivost nesnáším
Ale jinak jí to asi k ničemu nebude, po použití by se to mělo desinfikovat, ucítí leda cistidlo ![]()
Šmejděníčko šmejdění
příště mu ještě vlez do telefonu, třeba tam bude mít intimčo s kolegou
![]()
A proč k němu lezeš když není doma a ještě smejdis co kde má?
@Anonymní píše:
Zdravím, přítel má byt, zatím spolu nebydlime ale dal mi klíče a řekl že můžu kdykoli přijet, dnes jsem se tedy rozhodla že přijedu, přišla jsem do bytu a našla v jeho koši na prádlo umělý penis a lubrikant. Nevím co si o tom mám myslet, on tu není, je pracovně pryč takže se ho nemám teď jak zeptat. Poraďte co myslíte? Nevím zda ho používá sám (což by bylo lepší) nebo zda tu někoho měl.
Troll?
Nech ho bejt proboha..si nemůže ani udělat dobře?
Nebo někomu udělat dobře?
(to má pouze rozesmát a né nasrat)
![]()
@Anonymní píše:
R
Tak umělý, to je ještě docela dobrý. Horší by bylo najít tam pravý
![]()