Našla jsem u přítele umělý penis

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
10.10.22 20:24

Našla jsem u přítele umělý penis

Zdravím, přítel má byt, zatím spolu nebydlime ale dal mi klíče a řekl že můžu kdykoli přijet, dnes jsem se tedy rozhodla že přijedu, přišla jsem do bytu a našla v jeho koši na prádlo umělý penis a lubrikant. Nevím co si o tom mám myslet, on tu není, je pracovně pryč takže se ho nemám teď jak zeptat. Poraďte co myslíte? Nevím zda ho používá sám (což by bylo lepší) nebo zda tu někoho měl. :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27247
10.10.22 20:30
@Anonymní píše:
Zdravím, přítel má byt, zatím spolu nebydlime ale dal mi klíče a řekl že můžu kdykoli přijet, dnes jsem se tedy rozhodla že přijedu, přišla jsem do bytu a našla v jeho koši na prádlo umělý penis a lubrikant. Nevím co si o tom mám myslet, on tu není, je pracovně pryč takže se ho nemám teď jak zeptat. Poraďte co myslíte? Nevím zda ho používá sám (což by bylo lepší) nebo zda tu někoho měl. :think:

Co kdyby ses zeptala jeho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
10.10.22 20:33

Jo, šmejdení v soukromí vede k nečekaným objevům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1406
10.10.22 20:34

Hele to my ti tu neřekneme. To že tě tam volně pouští by nahrávalo spíše té první variantě, ale my ho neznáme. :nevim: :nevim:

Jako dráždění prostaty „jde dost kupředu“ a spoustě chlapů se líbí, takže šance tu je. Ale tohle zjistíš vážně jen od něj no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
10.10.22 20:44

Odpověděla sis sama. Buď ho používá sám na sobě, nebo na někom a my ti odpověď nedáme. :nevim: Leda bys byla silné povahy a přičichla, jestli nejde cítit tím či oním. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
10.10.22 20:46

Můj ex měl doma též uměláka a lubrikant, zbožňoval dráždění prostaty, prostě se ním ojížděl.

• Citovat
  • Upravit
21311
10.10.22 20:48

Proč mu vůbec lezes do kose na prádlo? No to je fuk, každopádně počkej az dovali a zeptej se ho

@Petule030 Fuj :lol: Někdy svou představivost nesnáším :cert: Ale jinak jí to asi k ničemu nebude, po použití by se to mělo desinfikovat, ucítí leda cistidlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
10.10.22 20:56

Šmejděníčko šmejdění :mrgreen: příště mu ještě vlez do telefonu, třeba tam bude mít intimčo s kolegou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35459
10.10.22 21:28

A proč k němu lezeš když není doma a ještě smejdis co kde má?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5113
10.10.22 21:57
@Anonymní píše:
Zdravím, přítel má byt, zatím spolu nebydlime ale dal mi klíče a řekl že můžu kdykoli přijet, dnes jsem se tedy rozhodla že přijedu, přišla jsem do bytu a našla v jeho koši na prádlo umělý penis a lubrikant. Nevím co si o tom mám myslet, on tu není, je pracovně pryč takže se ho nemám teď jak zeptat. Poraďte co myslíte? Nevím zda ho používá sám (což by bylo lepší) nebo zda tu někoho měl. :think:

Troll?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
10.10.22 22:01

Nech ho bejt proboha..si nemůže ani udělat dobře? :lol: :lol: Nebo někomu udělat dobře? :lol: :lol: (to má pouze rozesmát a né nasrat) :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
10.10.22 22:02
@Malá bobina píše:
Troll?

Proč zase?

• Citovat
  • Upravit
5373
10.10.22 22:35
@Anonymní píše:

R

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
10.10.22 22:48

Tak umělý, to je ještě docela dobrý. Horší by bylo najít tam pravý :mrgreen: :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky