Nevěra, dá se odpustit?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
10.10.22 19:33

Nevěra, dá se odpustit?

Dá se z ženské stránky odpustit nevěra chlapovi? Nebo to v té ženské už bude pořád a je to otázka času, než nastane konec? Bude to už ve vzduchu pořád?
Trvá to rok a má v tom i city. Doma malé dítě o které nechce přijít ale nechce přijít ani o to, co miluje jinde..k matce dítěte necítí nic víc, než že je to máma jeho dítěte…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13944
10.10.22 19:36

Jednorázovou nevěru bych asi odpustila, city ne :poblion: to by šel tam kam slunce nesvítí :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18096
10.10.22 19:41

A ty jsi ta manželka (partnerka), nebo milenka? :think:
Tohle má asi každý jinak. Někdo odpouští i opakované nevěry, někdo se hned rozvede. Pokud ta dotyčná o té nevěře ví a rok to toleruje, tak o toho chlapa asi stojí a toleruje to. Myslím, že je připravena i odpustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
10.10.22 19:41

Je otázka, proč jsi vyhledal nevěru, j stylu s Tebou nechtěla spát, tak to chápu, na druhý straně, ona péče o děcko je pěkná fuška, takže z tohohle pohledu bych to taky nebrala. Anebo pokud jsi jen hledal nový maso a pálilo Tě dobrý bydlo, tak to bych neodpustila. proste, nic není jen černý nebo jen bílý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
10.10.22 19:59

Ne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.22 20:03

Nevěra se odpustit dá. Dokonce se s tím vším dá něco dělat pokud chtějí oba ideálně s odbornou pomocí.

• Citovat
  • Upravit
875
10.10.22 20:13

Odpustit se dá, dokonce se dá s tím i žít, ale nikdy nezapomenete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
10.10.22 20:15

Ne, neodpouštím.. lidi mají mezi sebou komunikovat když mají problémy a ne hned skákat někomu do postele.. tečka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1406
10.10.22 20:18

Nevěra by se i odpustit dala. Ale přes to, že mě nemiluje nejede vlak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.22 20:20
@Anonymní píše: ..k matce dítěte necítí nic víc, než že je to máma jeho dítěte…

Ty budeš asi ta milenka, viď? No, mám kamarádku a ta odpustila i nemanželské dítě, takže milenka utřela nos..Možné je všechno.

• Citovat
  • Upravit
2075
10.10.22 20:24

Asi dá :nevim: Já bych “odpustila” snad jen až by byly děti odrostlé a neviděly by ten odpor, který bych k němu měla (nebo už by v tom aspoň nežily) Že bychom prostě už dožlili bok po boku, abychom na stará kolena nedělili majetek. Ale dotkla bych se ho už jen dvoumetrovou kopřivou. Udělat mi to teď v mládí, na rodičáku, teď ještě v nemoci, tak by byl konec hned, navíc asi pár na budku od táty. A byla bych ráda, že je fuč.

Nenapadá mě jediný důvod, proč bych ve svém věku a své situaci měla nevěru odpustit. Chce jít, ať jde. Naštěstí nechce :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.22 20:29
@Anonymní píše:
Ty budeš asi ta milenka, viď? No, mám kamarádku a ta odpustila i nemanželské dítě, takže milenka utřela nos..Možné je všechno.

Jsem “ ta matka” 😔 nechci bylo jen veřejná, jelikož je to má úplně první diskuze. Snad to není problém..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.10.22 23:21
@Anonymní píše:
Jsem “ ta matka” 😔 nechci bylo jen veřejná, jelikož je to má úplně první diskuze. Snad to není problém..

No a on chce s vámi zůstat nebo jít za milenkou? To je asi rozhodující.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.10.22 10:15
@Anonymní píše:
No a on chce s vámi zůstat nebo jít za milenkou? To je asi rozhodující.

Miluje ji, nechce o ni přijít a o to co tam má ale nechce přijít ani o dítě…o mě nejde..

• Citovat
  • Upravit
456
11.10.22 14:36
@Anonymní píše:
Miluje ji, nechce o ni přijít a o to co tam má ale nechce přijít ani o dítě…o mě nejde..

Tak ale to je jeho problém ne? Já být Tebou, tak jdu…chces být s chlapem, který miluje jinou a o tebe mu nejde? To ponižujes sama sebe a ztracis čas. On je s jinou, našel si ji, tak ať nese následky….pokud je to nevěra s tím, že toho lituje a miluje te, tak ano odpustit se dá, hodně těžce, hodně dlouho to trvá a nezapomenes na to, ale když víš, že Tě nechce, tak co chces odpouštět? Ať jde za ní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí